Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben if diyetinee baktımda şimdi yenidenn
tekrarda n onu yapayımm diye düşündüm
yani şöyle yine iki ögün yerim
amaa 12-1 arasına bi ara mı sıkştırsam
yoksa bıraksam yaglar yansa mı bilemedim

sabah erken saatte uyanınca 1 porisyon meyvede olabilir

ha bir de şu var meyve ve ekmek çok eksikligini hissetmiyorum
ama bunlardna yoksun diyetler yapınca tekrardan dönebiliyorr kilollar hemencik

birde if yaptıgımda şöylede yaaprım deidm
misal bir gün sütlü yulaflı kuruyemişli meyveli kahvaltıda olabilir

zaten işin sırrı iki ögün yemekte bence

tartı sonucunu korkma acıkmıcak

buna bayıldım ben ayyyyyyyyyyy çok güzel olmuş

ay onlar ne güzel tablolar gözüm gönlüm açıldı be

afiyet olsun esracım allah kabul etsin inşallah
Az şekerli şeyler olsun dedim
Benim var eksigim ama bulmam lazim. Bi de sali 200 tane ip atladim. Pazartesi de atlamistim 1000 tane ip ile yarim saat egzersizdi. Ama c.tesi pazar hatirlamiyorum hic
Bir toparla çiçeğim hepsini yaz bana olur mu ben ipleri yazarım

Hiç kaçar mı miu dan

belki bu hafta sürpriz olabilir, sabah sabitti kilom, gün boyu dikkat etsem, yenme ihtimalim bile var, her lokmanda beni düşünsen iyi olur fatmam

Yaaaa ay ne güzel hava atiyodum acicik tirsttimmi ne

sabah 1 tane etimek yedim yaa
yumurta kırmıştım yumurtayı yiyemedimmm boş boş

Canım nasılsın bugun

Benim var eksigim ama bulmam lazim. Bi de sali 200 tane ip atladim. Pazartesi de atlamistim 1000 tane ip ile yarim saat egzersizdi. Ama c.tesi pazar hatirlamiyorum hic
pazar 500 ip atlamışsın,pazartesi 290 puanın var,çarşamba 425 puanın var,az profiline baktım ,menü le aynı olmadığı için aralara kaynamış,bulamadım başka

dün akşam ne yaptın merak ettim ben 8,30 da uyudum

karatay gerçek bir şifa eğer uygulayabilirsen güzel şeyler olur,aynışekilde d vitaminide önemli
tek takıldığım nokta ingiliz karbonatı kısmı oldu,onun bir faydası olmadığını sen ne kadar içersen iç kanın o karbonatı kendi ph seviyesine getirip kullanığını okumuştum, zararları diye araştırıp iyice araştırmanı tavsiye ederim,ayrıca midenede zararı dokunabilir

bende dün akşam rüyamda gördüm zayıflamışsın diyolardı,sanırım bunu duyacakmışım yoksam ki ben zayıflamamışım
neden öyle geldin çünkü yürüyüş çok fayda ediyor kuzum,yürüyüşe devam

Olabilir sanırım yürümek işime yaradı bu cumartesi yine 2 saat yürüyeceğim tempoluSende zayıflıyorsun hiç kendini geri çekme

Olabilir sanırım yürümek işime yaradı bu cumartesi yine 2 saat yürüyeceğim tempoluSende zayıflıyorsun hiç kendini geri çekme

evet yürü bakalım gerçekten çok fayda ediyor
bugün tartı güldü yüzüme çok şükür,dün akşam spor yapabilseydim yarına dahada güzel olurdu.....
cumartesi anneme gidiyorum günü var
bide eşimin burda kuzeni var diyodumya hani onun eşide hamile hemde eltimden 2 hafta küçükmüş yavrusu ama bilmiyomuş pazartesi öğrenmişler,onlara çok sevindim, 1 senedir istiyolardı olmamıştı,işte cumartesi akşamınada onlarda kutlama varmış
cumartesi tehlikeli bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…