Az şekerli şeyler olsun dedimtartı sonucunukorkma acıkmıcak
buna bayıldım ben ayyyyyyyyyyy çok güzel olmuş
ay onlar ne güzel tablolar gözüm gönlüm açıldı be
afiyet olsun esracım allah kabul etsin inşallah
Bir toparla çiçeğim hepsini yaz bana olur mu ben ipleri yazarımBenim var eksigim ama bulmam lazim. Bi de sali 200 tane ip atladim. Pazartesi de atlamistim 1000 tane ip ile yarim saat egzersizdi. Ama c.tesi pazar hatirlamiyorum hic
bir türlü ısınamıyorum kızlar klimayı da açtım ama yok donuyorum
Hava birden sogudu miu adapte olamamissindirbir türlü ısınamıyorum kızlar klimayı da açtım ama yok donuyorum
O puan 1 gündü geçmişe dönüp baktım.Aynı gün paylaşmadığım için karışıklık olmuş.Eki Görüntüle 2062559
@Ahu060812 @eflalim @Nevrestedeynepnaz
@nar_cicegimAntepia27 @60kiloyum Nare83 @ErSeSi @Stepbystephappiness
Fıstıklarım çıtırlarım pıtırlarım eksik gedik var mı ? bakar mısınız bugün son viraj
Hiç kaçar mı miu dan
Lunya hem burada kaptanlık yapıyordu hem de orada yarışmalara katılıyordu ,ahh Lunyam ahhhh
Ben de diyorum kakaolu ney,Miu görmüş Allahtan
Ne demek istiyorsun ?Şimdi gidin de bulantılı zamanlarım geçince mi gelin diyorsun ?
Yazısı değişse de bana gönderdiği sopaları görürüm ben
Ben ekmek yiyorum da çalışıyor mu sanki
Kuru meyva da yiyorum yok ,yine çalışmıyor3 günde 1 falan.
İkimizin de adının 4.harfi aynı
belki bu hafta sürpriz olabilir, sabah sabitti kilom, gün boyu dikkat etsem, yenme ihtimalim bile var, her lokmanda beni düşünsen iyi olur fatmam
sabah 1 tane etimek yedim yaa
yumurta kırmıştım yumurtayı yiyemedimmm boş boş
Yaaaa ay ne güzel hava atiyodum acicik tirsttimmi ne
Canım nasılsın bugun
Düzelttim DeynebimO puan 1 gündü geçmişe dönüp baktım.Aynı gün paylaşmadığım için karışıklık olmuş.
Cuma:100
Cumartesi:135
Pazar :20
Pazartesi:0
Salı:95
Çarşamba:210
Toplam :560 puan
nehirnil111
pazar 500 ip atlamışsın,pazartesi 290 puanın var,çarşamba 425 puanın var,az profiline baktım ,menü le aynı olmadığı için aralara kaynamış,bulamadım başkaBenim var eksigim ama bulmam lazim. Bi de sali 200 tane ip atladim. Pazartesi de atlamistim 1000 tane ip ile yarim saat egzersizdi. Ama c.tesi pazar hatirlamiyorum hic
Bugun sankiiiii regli gelecek gibi karnimda hafif bi agri var bakalim spor yapacam 1 saat yapsam yeter bugünada evet kuzum hem regl hem spor olabilir asla takılmıyorsun tartıya.. menü de spor da iyi gidiyor meyvesini yakında verir )
Aynen canim
aklımda doğal, organik besinlerle kuralına göre yapılmış karatay usulü beslenme var. hani şu bir türlü oturtamadığım karatay
zaten zayıflamak da istiyorum. kilo verme isteğim galip gelemedi belki ameliyattan kaçma isteğim galip gelir karatayı becerememe
karatayda ilaçlı besin ve paketli gıdalar olmaması, tahıl ve glüten olmamasının vücuttaki miyom ve kistleri küçülttüğü söyleniyor. ordan yırtarım diyorum.
bunun yanında tabiki D vitaminini kontrol altında tutacağım. ayrıca vücudu alkali yapmak için İngiliz karbonatı içeceğim az az ve hergün civanperçemi çayı içeceğim.
hepsini yaparım da asıl önemli olan karatayı oturtmak. kafam çok dolu bu ara. işlerimi yoluna koysam toplayacağım.
soğan suyu miyoma etki etmiyor diye biliyorum canım. çikolata kisti ve polikistik over e etki ediyor.
kaç kilo oldun Aus?
pırasa yemeği yap. çok iyi geliyor.
Günaydınlar efenim@MiuLego begum75 Nasılsınız ben tuhafım herkes bugünlerde bana zayıflamışsın diyordu yok diyorum inanmıyorlar bu hafta spor yapamadım pek sadece tempolu yürüyüşlerim vardı ve sabahları ev yapımı poğaçada yedim ne yalan söyleyeyim Bu sabah tartıldım ben şok 52.1 regli gelmediği halde niye böyle oldu ki anlamadım hiç dikkat etmediğim halde
Eki Görüntüle 2062538
Olabilir sanırım yürümek işime yaradıdün akşam ne yaptın merak ettim ben 8,30 da uyudum
karatay gerçek bir şifa eğer uygulayabilirsen güzel şeyler olur,aynışekilde d vitaminide önemli
tek takıldığım nokta ingiliz karbonatı kısmı oldu,onun bir faydası olmadığını sen ne kadar içersen iç kanın o karbonatı kendi ph seviyesine getirip kullanığını okumuştum, zararları diye araştırıp iyice araştırmanı tavsiye ederim,ayrıca midenede zararı dokunabilir
bende dün akşam rüyamda gördüm zayıflamışsın diyolardı,sanırım bunu duyacakmışım yoksam ki ben zayıflamamışım
neden öyle geldin çünkü yürüyüş çok fayda ediyor kuzum,yürüyüşe devam
Öğleye mangal varmış zaten ,sabah kavurma olmasa da olur benceAçım kahvemi icicem arada böyle değişik şeyler yapıp metabolizma mi şaşırtıyorum
Haftasonu misafirim var mangal salata çorba sabahında da kavurma melemen börek pankek
Ara için kurabiye ve kabak tatlisi
Olabilir sanırım yürümek işime yaradıbu cumartesi yine 2 saat yürüyeceğim tempolu Sende zayıflıyorsun hiç kendini geri çekme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?