Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şeker kız sende bugün ayrı bi yürek yemişlik var hayırdır kız
bu arada birinciliğini tebrik ederim coco sahalara döndüğündede devamını dilerim

hahahahah deli deliiiiiiiiiiiiii

evet 1. oldun türkannnnnn helal beeeeeeeeeeeeeee

kaptanim canim yuzum yok gelmeye gecen hafta bi anakaraya kardesime gittim geldim tum zar zor oturtmaya calistigim duzenim mahvoldu.
once kilo bildirimi yapayim.
gecen hafta 66.900
bu hafta 67.900
arti 1 kilo sporsuz susuz duzensiz gecen dolu dolu bir hafta.
bunu bugun gorunce bugun gec satte de olsa muz detoksu yapmaya basladim 5 gibi bir tane daha yiyip aksami chiali yogutt ile kapatacagim
45 dk yuzdum bugun aksamda 1 saat plates yapicam @nehirn
dun 1 saat yuzme yaptim spora baslayinca gelmeye yuz buldum acikcasi buradan uzak olmak benim kilo almam demek offf offf bana yardim edin(

Yerim senin 1.lik konuşmanı Tebrikler beybisi

kız seda gel gir işte buraya hep.. her gün menü ver.. sporunu bildir.. daha yardım nasıl olunur.. çözümü biliyorsun işte

ya hahahahah deynep aynen katılıyorum memişlere özgürlükkkkkk

düşüneyim azcık seviyom mu diye .. bana biraz süre ver.. kalp sesimi dinlemem lazım

tartuya mı prensip yapıyosun begüş ya

Beni sev

Bu hafta sen mi oldun birincihaftaya görüşürüz

Görüşelim anam

bu arada birinciliğini tebrik ederim coco sahalara döndüğündede devamını dilerim
Ay
Korkmaya basladim
Sağol onlarınki hep eksik yaz

hahahahah deli deliiiiiiiiiiiiii

evet 1. oldun türkannnnnn helal beeeeeeeeeeeeeee
Helal banaaaa

Yerim senin 1.lik konuşmanı Tebrikler beybisi[/QUOTE

YiiiiSağol allah razı olsun bende seni tebrik ederim

Dönüşüm muhteşem olacak kuzum S Sguat girls canim benim tebrik ederim ama haftaya sansin yok

canım bende aynıyım, gel destek olalım beraber yeniden başlayalım

kız seda gel gir işte buraya hep.. her gün menü ver.. sporunu bildir.. daha yardım nasıl olunur.. çözümü biliyorsun işte
canim teli elime aldigimda gruba girmeye utaniyorum resmen kotu giden duzenimle glmeye yuzum olmuyor. burdayim canim cok sagol destegin icin cok teaekkur ederim cok mutluyum tekrar geri donebildigim icin ins onumzudeki hfta izne ayrildigim kiloya inip takima girmek istiyrum

mortimmm ikimizde iyi değil, haftaya çok iyi olmamızı diliyorum, kıran kırana bir yarış olsun olur mu

ablacım hayallerimi yıktın
sarayca bu hafta sabit o zaman o kazanmış oluyo
Sarayca tebrik ederimsabitle kazandın ya bundan daha iyi motivemi olur

Ama noldu şimdi ben oldum ulan birinci ahahaaaaaa şu cümleye koptummmm türkan alemsinnnnnn

Gecen hafta 60.8
Bu hafta. 60.5
FARK 300gr ((
neden böyle oldu ki nisaaa çok az gitmiş.. var mı sebebi bildiğin?

gel gel bizim kapı hep açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…