@Daydream- hülyaa sende kendimi görüyorum bi yendimi acaip yiyorum ve bunun adı bişiy sendromudu unuttummm
@eflalim kilo bildirimi
banlar kraliçesi olunca kendi yazamıyor
Geçen cuma: 68.4
Bu cuma: 68.0
fark:0.4
Ya dün bi hata ettim balık salata yedim balıktan önce 68 dim akşam üstelik tabi sabah dumur oldum balık sonrası neyse anca bu geldi bu saate
Geçen hafta 68
Bu hafta 67.8
Fark -200
Yüzde 0.29
ayyyyyyyy yani aldım mı maçııııııı
400 gr içinde tebrik ediyorum ayrıcaaaa
Budan sonraki diyet serim" kv ile cılgın partiler "diye başlayacak
coco kıyafetle tartılıyormuş şimdiye kadar da hep öyle yapmış
bana yeni işkence aleti bulun nolur onu denicem üstünde
içimi rahatlattınız kızlar. çok sagolun58.3 müş .... okudum cocom . o zaman neden maalesef ki .... az da olsa gitmiş ..hemde evinde değilken ... hem de tarı belki de evdeki ile aynı değilken .
iyi bence . 600 gr vermişsin ki ... senin kilonda hiçte kötü değil
serbest haftan da çok iyi bence hülyahiç sıkmadın değil mi bu hafta ? demek bu şekilde koruma yapsan iyi gidecek
şeri , regl sonrası -1.5 olur ... şeri de hep böyle olmuştur
aynennnn o yüzden aşırı merak ediyorum.. iyi bir yüzdeye çoook ihtiyacımız varçok pis gaza geldim kilomu 57 ye revize edelim falan demişti ..bence tartısı güzeldir nisanınsuspushanimcim
akşam yine kötü geçtisüpersin hocam ... miu sana güveniyordu çok ... bende göz ucu ile biliyordum diğer topikten .
helal olsun valla
koşarak 70 lerden 60 lara inşallah
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ördekim ördekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mezunda olurmuş
tebrikler canım ... gitmiyorsun heee mezun oldun diye ... küserim çok pis fena
çok üzüldüm ya .
son iki gün illa ki bir atak yapar saraycam diyordum ....
Şaşırdım da ..üzüldüm de ...
diyete yeni başlayan 80 li kilolar için az evet ... kötü asla değil .... ama bu haftalar 1 kg ve civarı verebiliyor olman gerek bence .....
yine de giden her eksi
geçen hafta ki birden şok bi inişti ama makbuşum .... bu da şok çıkış olmuş
58 lere inersin yine bence ..başı ucu da olsa
Başlamışsın devamı gelirse süperay ben bugün 3 mil leisle yaptım sabah kalktım demişmiydim
Benim annemde atlet giymeyene pek kızar yazın teri emer kışın sıcak tutar atlet giyilmez mi der kızın giysin iyidir iyiatlette bana ağırlık veriyor öğrenciliğim konyada geçti kampüs bi soğuk bi soğuk ben hala atlet giymedim... ama kızıma alışırıtyorum... bizde annem giymezdi bizde ona bakıp giymedik tabiii şimdi o giyiyor...
Nil in inde sakin sağlıksız beslenme bebek ve senin açından hamilelik oncesi beslenmede önemliBende regli olmadığım için şuanda yapamıyorum olduktan sonra görünSende haftaya daha da iyi olursun canım benim eminim
Sağol kuzum sizler de tez zamanda hedeflerinize ulaşın inşallah
Bende hamile kalmayı düşünmeden önce 49 kiloya falan inmek istiyorumİyi ki öyle yapmışsın sende
Emeğiniz çok
Ekledim çiçeğim
Her banda bir gün uzuyormus ondan dolayı gelemedi maglum banlar kralicesi olunca artik girme bdv ye eflal@eflalim tebrik ederim
ne zaman bitiyor eflalin banı ne uzun sürdü yaa
Dondum mium biliyorum wc ye falan ciktim derken -100 gorebildim ancak.nar_cicegim eve dönüp tartılmanı eksilerle dönmeni bekliyorum heee
Şu saate kadar vücuttan 600 gr ödem attımHülyanınkini bilmem de bende de var o sendrom ... Agobun kazı gibi yeme sendromu
duraksamadığı ..artmadığı :)) sabitlenmediği için @eflalim i tebrik ediyorum kocaman
resmen bile bile lades demişsin ama ahum .
Balık ve sen ... cümle alem bilir aranızdaki ilişkiyi
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
kilo verdirsin de ..adı ne olursa olsun
kaç kilosun yahu ? ne zaman bildireceksin ..bekleme mi yoksa
Kız hamile değilim ki benBaşlamışsın devamı gelirse süper
Benim annemde atlet giymeyene pek kızar yazın teri emer kışın sıcak tutar atlet giyilmez mi der kızın giysin iyidir iyi
Nil in inde sakin sağlıksız beslenme bebek ve senin açından hamilelik oncesi beslenmede önemli
Her banda bir gün uzuyormus ondan dolayı gelemedi maglum banlar kralicesi olunca artik girme bdv ye eflal
yok kuzum bu kilolarda korumaya geçilmez daha .. senin daha verecek kiloların var.. bu hafta gelecek eksi inşallah.. ananas al eve acilen :) bu hafta bolca yiyeceksin..Dondum mium biliyorum wc ye falan ciktim derken -100 gorebildim ancak.
65.200 oldum
Acaba ben farketmeden korumaya falan mi gectim
Tamam yarin alabilirim pazardan canim. Uzgunum gercektenyok kuzum bu kilolarda korumaya geçilmez daha .. senin daha verecek kiloların var.. bu hafta gelecek eksi inşallah.. ananas al eve acilen :) bu hafta bolca yiyeceksin..neyseki eksidesin.. ama bu gidişatı değiştirmek zorundayız.. yapacağız
Bende hamile olmadığını biliyorum ama 49düşerim demissin ya onun icin yazdım illa bebek isteyecen demiKız hamile değilim ki ben
Bende + 700 haftabasindan beri hastayım maalesef böyle oldu2gundur sporda yokkızlarrrrr kusura bakmayın sabahtan beri acayip yogunum bide internet sıkıntı oldu bende.
ne yazıkki artı 700gr cıktımada81 .2 gündür biraz rahatsızım.
Hayatimin bu döneminde öyleydim sonra da kusardim Allahtan düzeldi sonra
binge eating sendromu diye bir şey makbuş
anında 2000 kaloriyi bile yeme potansiyeli olan insanlar varki bunlardan bir taneside benim
Heyecanla bekliyorumvay vay vaaaayyyyyyy helal be ye spor yap ye spor yap misler gibi
maşallah nevo ne güzel hisler dimi bunlar.. kilo vermek harika yahu
dahaNefs gelmedi bilmiyoruz kilosunu çok heyecanlı ama
Düştükten sonra işte hamile kalırım sonra kilo almaya devamBende hamile olmadığını biliyorum ama 49düşerim demissin ya onun icin yazdım illa bebek isteyecen demi
Bende + 700 haftabasindan beri hastayım maalesef böyle oldu2gundur sporda yok
Ama yeni mortimcakil80 kork benden sen kac kilosun ne verdin bu hafta haftaya en az 2diyorum sen ne dersin
Bu hafta67.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?