Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler

Haklisin canim. Ama ben biraz 51lere odaklanmistim. O yuzden biraz uzuldum. Ama gecti, karsimizdaki cuma daha cok zayiflamis olurum sporu fazla yaparak

canım bu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler

Haklisin canim. Ama ben biraz 51lere odaklanmistim. O yuzden biraz uzuldum. Ama gecti, karsimizdaki cuma daha cok zayiflamis olurum sporu fazla yaparak

akşamları yememek için çay demlemiyorum evet evdekileride mahrum bırakıyorum ama yapacak bişey yok,ve sporumu akşam yapıyorum o zaman yeme isteği azalıyor
çayın yanında bir şeyler yemem hiç alışkın değilim, tamamen duygusal açlık benimki

Sarayca
bak benim şöyle oluyor gün içinde mode on diyet
masama gelen , ofiste yenen herşey reddediliyorrr

sonra eve bi giriyorum nerde ne yiyecek varsa
bir ondan ,iki bundan
sonra çayın yanındkailerden

çekmeceyi açıp 3-5 bişiylerrrr

sonra sabah canın kahvaltı istemezzz
öglen usturuplu yerim
akşama yenidennn aynı düzen

bak hisbuküs al bir sürahinin içine demle
tarçın, karanfil at
eve gidince yatana kadar iç bende çok etkili oldu

aynen bende öyleyim masum, iş yerinde normal diyette gibiyim, her zaman ki gibi, ama akşam eve gidiyorum önce gayet güzel diyet yemeğimi yiyorum, sonra bir şey dürtüyor beni, artık elime ne geçerse, en çok kuruyemiş vs. hiç bir şey bulamazsam reçel yiyorum olacak iş değil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…