biraz fazla ama ne yapayım yarışı kaybetmek istemiyorum, spor ve düzenli beslenme ile verebilirim aslında.Benim meta vermez ama seninki bilemedimmm ben 7 ayda 7 kilo verdigim icin...
akşamları yememek için çay demlemiyorum evet evdekileride mahrum bırakıyorum ama yapacak bişey yok,ve sporumu akşam yapıyorum o zaman yeme isteği azalıyoratlatmak istiyorum masum... sinirlerim gerildi,
bonusum 90 topiğindeki yazını okudum, çok güzeldi, sanki bundan sonra çok güzel şeyler olacağını hissettirdi banaHayirli cumalar.
Allah gonlunuzden geceni elinize versin insallah.
Kilom 98
+500
canımbu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler
canımbu neden yahu ???
çok iyi .
farkında mısın 52 kilosun ? yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor işte .. haftada kilonun yüzde 1.5 nu vermek harika iş demek .
tebrikler
çayın yanında bir şeyler yemem hiç alışkın değilim, tamamen duygusal açlık benimkiakşamları yememek için çay demlemiyorum evet evdekileride mahrum bırakıyorum ama yapacak bişey yok,ve sporumu akşam yapıyorum o zaman yeme isteği azalıyor
O iş bizde kuzum merak etmediyete başlayamıyorum hemşom,
O iş bizde kuzum merak etmediyete başlayamıyorum hemşom,
O iş bizde kuzum merak etmeyapamazsan bile buraya takilmaya calış o zaman beyin bi fikre alışıyor gel eski günler gibi orti olalım
Inan bende de ayni durum, acmiyor sayfayi. Ben 800 gram vermisim morticanSagol mortim sen ne kadar verdin goremedim yahu benim telefon bugun arizali acmiyo sayfalari
Inan bende de ayni durum, acmiyor sayfayi. Ben 800 gram vermisim morticanSagol mortim sen ne kadar verdin goremedim yahu benim telefon bugun arizali acmiyo sayfalari
aynen bende öyleyim masum, iş yerinde normal diyette gibiyim, her zaman ki gibi, ama akşam eve gidiyorum önce gayet güzel diyet yemeğimi yiyorum, sonra bir şey dürtüyor beni, artık elime ne geçerse, en çok kuruyemiş vs. hiç bir şey bulamazsam reçel yiyorum olacak iş değil,Sarayca
bak benim şöyle oluyor gün içinde mode on diyet
masama gelen , ofiste yenen herşey reddediliyorrr
sonra eve bi giriyorum nerde ne yiyecek varsa
bir ondan ,iki bundan
sonra çayın yanındkailerden
çekmeceyi açıp 3-5 bişiylerrrr
sonra sabah canın kahvaltı istemezzz
öglen usturuplu yerim
akşama yenidennn aynı düzen
bak hisbuküs al bir sürahinin içine demle
tarçın, karanfil at
eve gidince yatana kadar iç bende çok etkili oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?