Ya son günlerde bende böyleyim bisi dürtüyor gerçekten aç falan da değilim ama ne bulursam yemeuye başlıyorum çok tuhaf sanki kendimi cezalandırır gibi bisiylerin öcünü alır gibi bunun altında yatan nedeni bulmalıyım
Ne guzel bi sincapsin senins oyle olur. Çok ihtiyacimiz var guzelliklere
Gel yamacımaBirde bir kendimize bir eş bulalım @MiuLego
kızlar bu bi alışkan lık ve benim bazen saat 10-11 arası gayet yolunda gitmişken oluyor herşey
kızmızı ekmek kutusunun başına geçmemle başlıyorum yemeye, gündüz ne yiyemeidmse
saraycanın dediig gibi hiç bişiy yoksa
çubuk krakere sarelle sürüp yiyorum
bu bi alışkanlık şımarıklık degill
bakın ciddi söylüyorum işe gitmeden demleyin hisbuküsü
yaprakalrı içinden alın içine tarçın, karanfil atın
canınız yemek istedikçe bu sudan için
alışkanlıkların bitmeis malesef 21 günü buluyor
***7.TAKIM 542. ETAP***
Ahu060812 (68/67.8/0.2/%0.29)
Efser (69.6/69.3/0.3/%0.43)
suspushanimcim (60.8/60.5/0.3/%0.49) hedef kilo 57’ye revize.
Bonus (97.5/98/+0.5/-%0.51) izne ayrılmak istiyor.
Portakal Sulu Ordek (53.0/52.5/0.5/%0.94) mezun olmak istiyor.
nar_cicegim (65.3/65.2/0.1/%0.15)
Whiteblacklife (52.2/51.6/0.6/%1.15)
eflalim (68.4/68.0/0.4/%0.58)
CocoChanelmademoiselle (58.9/58.3/0.6/%1.02)
Nevreste (68.2/67.3/0.9/%1.32)
candysugar (62.1/60.9/1.2/%1.93)
matematik61 (79.9/78.2/1.7/%2.13) yeni üye. Başlangıç Tarihi: 20.10.2017 Başlangıç Kilo:81.3 Hedef Kilo:65
7. Takım Ortalaması: % 0.827
Halam gelcek yarina bugune .neden böyle oldu ki nisaaa çok az gitmiş.. var mı sebebi bildiğin?
gel gel bizim kapı hep açık
Kralice kaptanimçok pis gaza geldim kilomu 57 ye revize edelim falan demişti ..bence tartısı güzeldir nisanınsuspushanimcim
Benim esimde yapma diye bana para verecek nerdeyse... ben spor yaptikca kendine eziyet ediyorsun cik cik cik diyor...Kralice kaptanim
Esim le bi iddiaya girdik o gazla revize edelim dedim.
Esim yaptigim gunluk spora para odulu koydu.
Dun heedef tuttu .
Bugun de yapacagim insaallah .
Sporsuz olmuyor maalesef.
Hedefim hergin 5mil leslie esimle bu sekilde anlastik.
Baska yaparsam ekstra olmus olacak.
Mium modunu düşürme lütfen farkındayım uzuldungayet iyisin kajum korumada maşallah
haftaya top sende efser regl bitecek ve hoop efsane eksi gelecek değil mi
canım yesem nolacak sanki diye düşün o an.. sadece ket ettiğin yolları geri gideceksin.. hiçbir tat için değmez .. bunu düşün o anlarda..
Dondum mium biliyorum wc ye falan ciktim derken -100 gorebildim ancak.
65.200 oldum
Acaba ben farketmeden korumaya falan mi gectim
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
10 KASIM HEDEFLERİ
Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam
Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada
suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..
nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.
Whiteblacklife (50.5) ______________ yakışı sana be ..
@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak
CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..
Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu
S Sguat girls (59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar
matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.
Cutemom007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi
ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın
Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.
ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum
@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu
@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı
Nefs (?)________________________
ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin
kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli
@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri
deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?
matematik61 (78.5)__________________________sen yaparsın sporu artırınca bence be güveniyorum. uzak değil yakın kolay hedef bu
@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık
@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..
cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım
begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm
Sarayca (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( ) ____________________ hedef belli
hala etkisi anladım kuzum.. o zaman haftaya yüzden en az 1.5 olacakHalam gelcek yarina bugune .
Halamin haftasi hep sabit oluyordum.
Suan karnim hala sis .
6gun boyunca maydonoz hibuskus yesilcay ama maalesef .
Insaallah haftaya telafi ederim.
Mium modunu düşürme lütfen farkındayım uzuldun
oh başlanmış hee bugün gerçekten..Bugün ki menim
Sabah 10.00 1 dilim tb ekmegi 1 tk labne 6 zeytin 1 büyük hindi füme 1 haşlanmış yumurta yeşillik
Ara 13.30 1 kk peynir 3 zeytin 1 domates 1 salatalık
Ara 15. 00 1 barak sütlü kahve 4 hurma 10 fındık
Akşam 16.30 6 yk yeşil fasulye 2 yk kıymalı makarna 1 kaşe yoğurt
Spor 3 mile leslie
Şu 2 oldu yatana kadar 3 olur @MiuLego
helal be türkanımaaaaaaaaaaaaaaaa hiperstarım benimAyy çok yoruldum ama 5biiiiiiiinnnn ip atladım off
kızlarrrrr kusura bakmayın sabahtan beri acayip yogunum bide internet sıkıntı oldu bende.
ne yazıkki artı 700gr cıktımada81 .2 gündür biraz rahatsızım.
Bende hamile olmadığını biliyorum ama 49düşerim demissin ya onun icin yazdım illa bebek isteyecen demi
Bende + 700 haftabasindan beri hastayım maalesef böyle oldu2gundur sporda yok
Ama yeni mortimcakil80 kork benden sen kac kilosun ne verdin bu hafta haftaya en az 2diyorum sen ne dersin
Bu hafta67.2
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
@eflalim
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
begum75
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Stepbystephappiness
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
igdedali
Whiteblacklife
S Sguat girls
@eflalim
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Ahu060812
Nevreste
CocoChanelmademoiselle
begum75
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
ecemavi
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
deynepnaz
@Stepbystephappiness
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
@60kiloyum
ErSeSi
Nefs
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
Ausencia
Grup 1.lerine tebrikler ....
bir üst gruba çıkanlara tebrikler
tüm gruplar içinde de en çok puan S Sguat girls ın sanırım
bende 12.hafta sonrası riskli dönem geçince dr umla da görüşüp , hamilelik egzersizlerine başlarım ... artık beni de bu gruba sıkıştırırsınız
hala etkisi anladım kuzum.. o zaman haftaya yüzden en az 1.5 olacak
iyiyim iyiyim azcık üzüldüm yalan yok.. tam gaz devam.. yeni hedef haftaya
oh başlanmış hee bugün gerçekten..
ben olsam artıdayken karbonu ağzıma sürmezdim makarna hele!
helal be türkanımaaaaaaaaaaaaaaaa hiperstarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?