Kaç gündür uykusuzluk yorgunluk..Bugün kolumu kaldiramiyorum resmen.Öyle ki kanepede uyumusum oglum uyanmis gidip almışım salonun ortasina oyuncaklariyla birakmisim ben de geri yatmisim uyumusum ve onu ne zaman alıp geldigimi hayal meyal hatirliyorum.Sabah da yine ayni sekilde yaninda uyumusum. Bi arada kahvalti yaptim.Sonra gene uyumusum...l
Sapsal otesi bi haldeyim..
Her gun ev topluyorum her gun aynen dagiliyor. Su an yine darma duman. Off..Hihihi
Dün 5bin atla 2 3 saat ev temizliği e bugundegene aynı sil süpür yemek ayaklarım ı belimi hissetmiyorumellemeyin bana
Sağol kuzuuuum gene kuaför yollarına düşmüşsün süslü yaHoşgeldin nnnnnnn minnosssss
11 aylik canım. Aksamlari erken yatiyor 8 bucuk en gec 9.Saat 11 bucuk 12 gibi de mama yediriyorum.Onu uyutunca evi topla biraz dinlen derken saat zaten 10 bucuk oluyor ben de uyu uyan yapmayayim diye mama saatini bekliyorum haliyle en erken yatabildigim saat 12bucuk.Gece uykusu keyfine göre bazen sabah 6 ya kadar uyanmaz deliksiz uyir bazen saat basi uyanir dis de cikariyo dengesi yok.Uyanmadigi zamanlarda sikinti yok ama uyaninca da 2 saate yakin uyumuyo geri.Sabah zaten 7 buçuk 8 uyanir.Bu ara uykusuzluklari üst üste geldi.canim cok uykusuz kalınca öyle oluyor
ne kadardı senin bebek ?
uyumuyor mu geceleri?
Burdayim canim dunden beri migdem cok kotuydu birde misafir geldi zaten bugun oructa tutamadim cok moralim bozuk daha yeni toparlandim kuzum bu migde agrisi illet biseymis ustune bide yatili misafir offff
Yaaaa çok tatlısın bernaKaç gündür uykusuzluk yorgunluk..Bugün kolumu kaldiramiyorum resmen.Öyle ki kanepede uyumusum oglum uyanmis gidip almışım salonun ortasina oyuncaklariyla birakmisim ben de geri yatmisim uyumusum ve onu ne zaman alıp geldigimi hayal meyal hatirliyorum.Sabah da yine ayni sekilde yaninda uyumusum. Bi arada kahvalti yaptim.Sonra gene uyumusum...
Sapsal otesi bi haldeyim..
Tipimi görsen öyle demezsin miucum :)Yaaaa çok tatlısın berna
Ay müthiş görğnüyordu ya ağzımın suları aktı çok açımmmmmm
Derim kız yine derimTipimi görsen öyle demezsin miucum :)
Hergün deme bence çakıl ya birgün çıkmazsan moralin bozulur.. totaldeki hedefe odaklan.. bazen ödem oluyor bazen bir günde 500 gidiyor hani belli olmuyor
Afiyet olsun esra canım. Çok güzel.. dıyuyorsun değil mi? Sahur neden yapmıyorsun.. 1 haşlanmış yumurta bir bardak süt iç bari be kuzumKaptanim dun menumu yazmadim arada kaynamasin
Sahur
Sadece su
Aksam 18.00
Bir yumurta ile cok az kiymayi pisirdim az yagda ve iki dilim ekmek kepek
2 litre su yarim saat yuruyus
Öyle valla bide misafir var daha bi temizlik içine girmişim. .Her gun ev topluyorum her gun aynen dagiliyor. Su an yine darma duman. Off..
Oglum ve gorumcemler hepsi uyudu. Peki ben ne yapiyorum, tabi ki kalkip spor yapiyorum
Kuzum sahurda bi haslanmis yumurta ye bi süt ic tok tutar böyle halsiz dusersin.Kaptanim dun menumu yazmadim arada kaynamasin
Sahur
Sadece su
Aksam 18.00
Bir yumurta ile cok az kiymayi pisirdim az yagda ve iki dilim ekmek kepek
2 litre su yarim saat yuruyus
Öyle deme canim bak ben gecen hafta cumartesi pazar sabittim pazartesiden cumaya 1.7 gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?