Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim cok uykusuz kalınca öyle oluyor
ne kadardı senin bebek ?
uyumuyor mu geceleri?

canim cok uykusuz kalınca öyle oluyor
ne kadardı senin bebek ?
uyumuyor mu geceleri?
11 aylik canım. Aksamlari erken yatiyor 8 bucuk en gec 9.Saat 11 bucuk 12 gibi de mama yediriyorum.Onu uyutunca evi topla biraz dinlen derken saat zaten 10 bucuk oluyor ben de uyu uyan yapmayayim diye mama saatini bekliyorum haliyle en erken yatabildigim saat 12bucuk.Gece uykusu keyfine göre bazen sabah 6 ya kadar uyanmaz deliksiz uyir bazen saat basi uyanir dis de cikariyo dengesi yok.Uyanmadigi zamanlarda sikinti yok ama uyaninca da 2 saate yakin uyumuyo geri.Sabah zaten 7 buçuk 8 uyanir.Bu ara uykusuzluklari üst üste geldi.
Normalde gündüz onu uyutunca uyuyorum ben de.Ama dün misafir vardi hem onun yorgunluğu hem uyuyamama detken bu hale geldim..

Ahmet esra mortim nerdesin ? Duzenli gel de bir -birimize destek olalim
Burdayim canim dunden beri migdem cok kotuydu birde misafir geldi zaten bugun oructa tutamadim cok moralim bozuk daha yeni toparlandim kuzum bu migde agrisi illet biseymis ustune bide yatili misafir offff

Yaaaa çok tatlısın berna

Hergün 200 gr eksik çıkmalıyım diye hedef koydum bakalım cuma ne kadar farkedecek @ecemavi @MiuLego
Hergün deme bence çakıl ya birgün çıkmazsan moralin bozulur.. totaldeki hedefe odaklan.. bazen ödem oluyor bazen bir günde 500 gidiyor hani belli olmuyor

Kaptanim dun menumu yazmadim arada kaynamasin
Sahur
Sadece su
Aksam 18.00
Bir yumurta ile cok az kiymayi pisirdim az yagda ve iki dilim ekmek kepek
2 litre su yarim saat yuruyus
Afiyet olsun esra canım. Çok güzel.. dıyuyorsun değil mi? Sahur neden yapmıyorsun.. 1 haşlanmış yumurta bir bardak süt iç bari be kuzum

Kaptanim dun menumu yazmadim arada kaynamasin
Sahur
Sadece su
Aksam 18.00
Bir yumurta ile cok az kiymayi pisirdim az yagda ve iki dilim ekmek kepek
2 litre su yarim saat yuruyus
Kuzum sahurda bi haslanmis yumurta ye bi süt ic tok tutar böyle halsiz dusersin.

Hergün 200 gr eksik çıkmalıyım diye hedef koydum bakalım cuma ne kadar farkedecek @ecemavi @MiuLego
Öyle deme canim bak ben gecen hafta cumartesi pazar sabittim pazartesiden cumaya 1.7 gitti.
Onceki hafta da cumadan pazara 1 kilo verdim persembeye kadar sabittim.persembe 400 daha gitti.
Vucudumuzun sabit bi durumu yok.boyle soylersen 200 gidemedigi gün uzulursun motiven duser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…