Ben tüp tedavisine baslayacagim gün hamile olduğumu öğrendim. Ilk seferinde rahim filmi sonrası hamile kalmisimBelki hamilesindir kuzum. Çok duydum tam tedaviye gidecekken hamile kalanları. Güzel haberlerle gel inşallah.
Ahhh canım hiç heveslenme senNego bitti acaba bani yiyorum demi tatlıları ye kuzum ye
Bas ağrın aclıktan olmasın masumm
Bende geceden ac yatınca Sabah kalktigimda başım dönüyor ve mideme ağrı gidiyor hemen biseyler yemem lazım
Günaydın kızlar herkese kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorım dün jübilemi yaptım bugün karataya bismillah deyip başlıycam inşallah bide anne kv gezmesi var bugün yarında misafir gelecek ay ben ne güzel çalışıyıdum ya
Baş ağrın açlıktan be kuzum
Günaydınlaaar ..
Kahvaltı öncesi bi selam bırakayım şuracığa
Ilerleyen saatlerde geçmiş .. alıntı ..ö.m bakarım ..şimdi naammm naam zamanı
Hayırlı sabahlar ve haftasonları. Ben geldim. Öksürük perişan etti beni bugünde krizler sürerse acile gidicem. Sırtım göğsüm ağrıyor öksürmekten.
Kahvaltı faslı bitti, çocuklar babayla tıraşa gitti. Onlar gelmeden evi halledeyim ben. Sonra uğrarım inşaallah.
Günaydın kızlar sabahtan islerimi bitirip sokağa atacaktim ama yağmur içimi huzunlendirdi. Çay alıp battaniyenin altında miskinlik yapacagim
Ben leptin karatay vari bişey yapacam esas mantığım iki öğün ve aralarda oruca girmek çünkü beni atıştırmalar mahvediyo incirdi elmaydı bademdi fındıktı elim durmuyo bugün yumurtaya üşendim nesfitin içine kuruyemiş attım onu yedim masum karatay olmamış dedi bende ozaman leptin olsun dedim.bakalım sonuç ne olacakHadi hayırlı olsun karatayin ahuu
Yine bir iş bulursun inşallah bi kapı kapanır diğeri açılır yeterki sen iste
Hayırlı sabahlar ve haftasonları. Ben geldim. Öksürük perişan etti beni bugünde krizler sürerse acile gidicem. Sırtım göğsüm ağrıyor öksürmekten.
Kahvaltı faslı bitti, çocuklar babayla tıraşa gitti. Onlar gelmeden evi halledeyim ben. Sonra uğrarım inşaallah.
Bitince foto bekliyorumKollar kaldı Ececim..yarın ip bakacağım..1 tane daha lazım.
Önceden arattiysan ona gore cikiyor reklemlar yada face felan videosunu izlediysen kapatabilirsin birdaha görmek istemiyprum seçeneğine basBu sayede neden bütün yemek fotoları var. Bu reklamları kaldırabilir muyum her yazı sonrası ya dönerim ya burger ya da KFC çıkıyor sanki üstüme üstüme geliyorlar reklamında böylesine görmedim gerçekte kotuler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?