Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim ablamda dayanamaz bu kadar kusluge ben uzatirim ama o hic uzatmaz... bazen kırılırim aramam arar seninle degil yegenimle konuşacam diyor bahane iste sonra konuşuyoruz

Benim canim hep et yemek istiyor. Adana, kofte, doner... ve salata ... kac haftadir boyleyim ya.
@MiuLego
Yarin soyle bir menu planladim
Sabah 1 dilim ananas ve 2 yumurta
Ara 2 dilim ananas okulda
Ogle pirasa yemegi
Aksam sakatat yapicam yani bobrek dalak kalp uclusu
Ve salata
Ama aksami ogleye mi alsam acaba
Aksam daha hafif mi olsa
Bir de sabah yetistirebilirsem ananas kabugu kaynatiyim tarcinla, siseye doldurup gotureyim okula birazini icerim orada. Yarim saat falan kaynamasi lazim sanirim

Son düzenleme:
Hamsiler içimde horon tepiyo..midem bulaniyo yahu çok geldi..
Kac yildir hamsi yemedim cok agir geliyor bana. Gecen sene palamut yiyelim dedik. Onu da yiyemedik. Esim de ayni benle. Cok yagli balik yiyemiyoruz. Istavrit severdim eskiden dun ondan da bi zevk almadim.
Karadeniz Somonu, kefal, levrek seviyoruz. Yanina da kocaman bi limonlu roka ve kuru sogan. Haftada iki kez iyi gidiyor.

Bir Trabzonlu olarak hamsidenn başka balığa aşkla bakamiyorum esim de baska yemez zaten.
Limonlu soda ictin mi canim
Evde soda kalmamis

Mhmmm morti menüsü sen karnabahar pisirmedin mi neden hep meyva olmuş

Yazık ablana miu çok uzamadı mi sence de kuzum

Al senin olsun bebegim ben yine yaparim nolacak. Sucuk gibi terliyorum olsun nolacak. Bi tarafim yerinden cikacak sanki olsun nolacak. Yine dus alirim olsun nolacak
Al bu da benden sana gelsin nolacak
Nolacak ki bence deeeebenim mi oldu şimdi
Ya hahahahaha dayak her derde devam tövbeler olsun

Baklavalar mideyeeee

Tamam son dedin bak unutma bu lafı he ben unutmam
Plates yapsanaaaaaaa
Ne duruyorsuuuuuunnnn
Helva karsaanaaaaaa
Helva karsanaaaa
Kesinlikle keşke olsaydı.. değişik bişey çiçeğim kız kardeş müthiş ama küçük olmak ablanın olması daha müthiş
Hamsiler içimde horon tepiyo..midem bulaniyo yahu çok geldi..
Çok mu yedin ayyyy neden öyle oldu ki
Türk kahvesi iç
Kuzum hiç farketmez öğünü akşam da olur sakatat rahatına nasıl geliyorsa
Kaynama süresini inan bilmiyorum ama yarın saat çok geldi sanki

15-20 dk o zaman

Miu ben bu videonun 5.dakikasinda izlerken yoruldum bacim hareketlere "uyhhh nenem" diye diye bi hal oldum: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…