Barışma romantizmi gibisi yoktur.Birinin de kocasıyla barışınca ses kesildi heeee fark ettiniz mi
Bana da yollasana adınıAhanda videom indi ben gelirim kızlar yarım saate
Benim ablamda dayanamaz bu kadar kusluge ben uzatirim ama o hic uzatmaz... bazen kırılırim aramam arar seninle degil yegenimle konuşacam diyor bahane iste sonra konuşuyoruzYapma kuzum. Evet belki çok kırılmış olabilirsin ama bak adım atmış demek ki hatasini anladı...
Ayy ablama kusmustum ben ergeniz ikimizde..
Bir yere gidecektik ben gelmiyorum dedim.
Saçımi başımı yoldu bi güzel ablaya kusulmez diye
Daha o gün bugündür kusmem nasıl korktuysam..
Kac yildir hamsi yemedim cok agir geliyor bana. Gecen sene palamut yiyelim dedik. Onu da yiyemedik. Esim de ayni benle. Cok yagli balik yiyemiyoruz. Istavrit severdim eskiden dun ondan da bi zevk almadim.Hamsiler içimde horon tepiyo..midem bulaniyo yahu çok geldi..
Limonlu soda ictin mi canimHamsiler içimde horon tepiyo..midem bulaniyo yahu çok geldi..
Bir Trabzonlu olarak hamsidenn başka balığa aşkla bakamiyorumKac yildir hamsi yemedim cok agir geliyor bana. Gecen sene palamut yiyelim dedik. Onu da yiyemedik. Esim de ayni benle. Cok yagli balik yiyemiyoruz. Istavrit severdim eskiden dun ondan da bi zevk almadim.
Karadeniz Somonu, kefal, levrek seviyoruz. Yanina da kocaman bi limonlu roka ve kuru sogan. Haftada iki kez iyi gidiyor.
Evde soda kalmamisLimonlu soda ictin mi canim
Mhmmm morti menüsü sen karnabahar pisirmedin mi neden hep meyva olmuşGünün menüsü
Sabah 13.00
2 domates
2 kozlenmis biber
2 kaşık kozlenmis patlıcan
30 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tane Çengelköy salatalık
40 gr yufka ekmek
Saat 15-16 arasi
1 muz
1 elma
1 mandalina
2 ceviz
2 kaşık Kıymalı makarna
Saat 19
20 gr Züber Yerfıstığı ve antep fıstığı
Saat 20
Mercimek çorbası yagsiz
Yazık ablana miu çok uzamadı mi sence de kuzum
Nolacak ki bence deeeeAl senin olsun bebegim ben yine yaparim nolacak. Sucuk gibi terliyorum olsun nolacak. Bi tarafim yerinden cikacak sanki olsun nolacak. Yine dus alirim olsun nolacak
Al bu da benden sana gelsin nolacak
Ya hahahahaha dayak her derde devam tövbeler olsunYapma kuzum. Evet belki çok kırılmış olabilirsin ama bak adım atmış demek ki hatasini anladı...
Ayy ablama kusmustum ben ergeniz ikimizde..
Bir yere gidecektik ben gelmiyorum dedim.
Saçımi başımı yoldu bi güzel ablaya kusulmez diye
Daha o gün bugündür kusmem nasıl korktuysam..
Baklavalar mideyeeeeMenü paylaşım bari son kötü menü bu 55.0 a kadar
Sabah 2 dilim tb ekmeği sahanda yumurta 1 tk labne
Öğlen 1 tane yarım lavaşlı kuşbaşı
Ara 2 baklava
Akşam tavuk dünyasında tavuk full salata
Spor 30 dk cardio 1000 ip
Ne duruyorsuuuuuunnnnPlates yapsanaaaaaaa
Kesinlikle keşke olsaydı.. değişik bişey çiçeğim kız kardeş müthiş ama küçük olmak ablanın olması daha müthişBenim hic kiz kardesim yok. Olsa nasil olurdu acaba iyi ni olurdu ki. Bazi zamanlar cok ihtiyac duydum ozellikle evlenirken veya cocugum oldugunda. Rahatca konusabilecegim birini aradigimda. Keske olsaymis. Ne guzel olurmus ya. Neyse benim de kizim oldu
Çok mu yedin ayyyy neden öyle oldu kiHamsiler içimde horon tepiyo..midem bulaniyo yahu çok geldi..
Kuzum hiç farketmez öğünü akşam da olur sakatat rahatına nasıl geliyorsaBenim canim hep et yemek istiyor. Adana, kofte, doner... ve salata ... kac haftadir boyleyim ya.
@MiuLego
Yarin soyle bir menu planladim
Sabah 1 dilim ananas ve 2 yumurta
Ara 2 dilim ananas okulda
Ogle pirasa yemegi
Aksam sakatat yapicam yani bobrek dalak kalp uclusu
Ve salata
Ama aksami ogleye mi alsam acaba
Aksam daha hafif mi olsa
Bir de sabah yetistirebilirsem ananas kabugu kaynatiyim tarcinla, siseye doldurup gotureyim okula birazini icerim orada. Yarim saat falan kaynamasi lazim sanirim
Öpeyim ben madem o tripli suratınıBen burda niye kendi kendime konuauyorum ki hep. Grubu guncel tutmaya calisiyo gibi bi halim var
15-20 dk o zamanBaklavalar mideyeeee
Tamam son dedin bak unutma bu lafı he ben unutmam
Ne duruyorsuuuuuunnnn
Helva karsaanaaaaaa
Helva karsanaaaa
Kesinlikle keşke olsaydı.. değişik bişey çiçeğim kız kardeş müthiş ama küçük olmak ablanın olması daha müthiş
Çok mu yedin ayyyy neden öyle oldu ki
Türk kahvesi iç
Kuzum hiç farketmez öğünü akşam da olur sakatat rahatına nasıl geliyorsa
Kaynama süresini inan bilmiyorum ama yarın saat çok geldi sanki
Miu ben bu videonun 5.dakikasinda izlerken yoruldum bacimVay vay doyana kadar yenilmiş hamsiler hüpletilmişş
Ben de alıcam eve ondan :) işe yarar otururken yap hep
Maşallah ördekimeeeee hal ettin kuxum
Ben bunu yaptım
Çok yorar ter akmayan yer bırakmaz ama sağlam eksi getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?