Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben artik uyuyayim. Evdeki minnoslar coktan uyudular zaten. Gidip ortalarina kivrilayim. Yarin da nobetciyim amaaaaannn....
Zor bi gun olacak hadi bakalim. Bos dersim de yok o yuzden kahvaltimi saglam yapayim
Bos derssiz nöbet işkence resmen..Kolay gelsin canım iyi geceler..

Oh içim rahatladı iyisin şükür daha iyi ol İnşaAllah

Ayyy cook tatlılar yaptirmasaydin uyusalardı hocalarınıda yarin sabah gizlice arayip konussaydin boylece iyi bi ders olup bidaha asla unutmazlardı....

15-20 dk o zaman
Aynen yeter bence
Miu ben bu videonun 5.dakikasinda izlerken yoruldum bacim hareketlere "uyhhh nenem" diye diye bi hal oldum: D
Zor bi video berna
Ama inanılmaz ter attırıyor
Zaten sağlam spor geçmişi yoksa yapılmamalı kalbe epey yükleme var çünkü
Ama yapınca da inanılmaz kalori harcatıyor eksileri sağlam getirtir
O arkadaki şişko kız bile yapıyo dşye diye yapıyodum ben azcık küfrediyodum
Ben artik uyuyayim. Evdeki minnoslar coktan uyudular zaten. Gidip ortalarina kivrilayim. Yarin da nobetciyim amaaaaannn....
Zor bi gun olacak hadi bakalim. Bos dersim de yok o yuzden kahvaltimi saglam yapayim
İyi uykular öğretmenim kolay gelsin
Banuuuu
Sakin ol kuzum çocuk onlar da olur arada öyle
Sinirlenme

Ayyy cook tatlılar yaptirmasaydin uyusalardı hocalarınıda yarin sabah gizlice arayip konussaydin boylece iyi bi ders olup bidaha asla unutmazlardı....

Ya öyle yapaçaktım ama görsen
yalvarıyorlar en nefret ettiğim şeyi yaptıtüyolar bana ya ,sinir krizi geçirdim resmen

Geçmiş olsun bende çok çektim uçuklardan
Hatta hamileyken acayip uçuklamıştı aglayarak dr aramıştım daha onceden çıkaranlar için sorun yok demişti

Benim aklımdan geçiyordu Kabaklı Dilara kocaginkini yapacağım. Ecemavi çok sessiz ilerliyor. Birimler çeviriyor kesin Detox suyu mu içiyor bilemedim ki

Canim ece coook sessiz ilerler sonra eksi 1.5 ile haftayu kapatir haberin olsun )
İşte eski mortim ada

Ya miu sabrını zorluyorlar artık
ya çığırından çıkıyorsun ya

Menümü yazayım
Sabah bir sofra vardı ufffff annemdeydik
Ben pastırmalı yumurtalı klasik.kahvaltı bide yaptigim böreğin tadına baktım
Arada
Gelinin yaptığı tatlının tadına baktım
Öğlen
Yogurt azcik yer fıstığı
Aksam
Yarım.tabak.çorba salata yoğurtlu kereviz
Arada
1incir accik.yerfıstığı
Hala.gelecek.gelsin artik
Bu menuler istediğim gibi değil daha iyu olacak
cakil80

Yok bebeğim gerçekten son guvenmemekte haklısın çünkü 1 haftadır hep aynı di mi ama bu gerçekten son o 55 görülecek tartıda feci kararlıyım kaptanicem

Benim çocuklar da erken uyusunlar ne oluuurrr ya oğlum 12 yi bildiriyor her gün gündüz uyumuyor üstelik 9.30 gibi uyanıyor

Ayy canım doldun herhalde son dakikayı beklemiş seninkiler biraz derin nefes al canım Allah büyük dert vermesin korktum bende sinirim bozuldu falan yazınca eşinle falan bisi oldu sandım

Ayy canım doldun herhalde son dakikayı beklemiş seninkiler biraz derin nefes al canım Allah büyük dert vermesin korktum bende sinirim bozuldu falan yazınca eşinle falan bisi oldu sandım
Aslında guzel bi ani olacak ilerde hatırlayıp gülecekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…