- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Bos derssiz nöbet işkence resmen..Kolay gelsin canım iyi geceler..Ben artik uyuyayim. Evdeki minnoslar coktan uyudular zaten. Gidip ortalarina kivrilayim. Yarin da nobetciyim amaaaaannn....
Zor bi gun olacak hadi bakalim. Bos dersim de yok o yuzden kahvaltimi saglam yapayim
Oh içim rahatladı iyisin şükür daha iyi ol İnşaAllahCanlar hiç dönemedim geçmişe , iyiyim demeye girdim
Bacak ağrım biraz masaj biraz dinlenme ile akşam üzeri tamamen geçti
Ms atakları 48 saatten kısa sürmezdi ve böyle değil.
Gebelikten sanırım ... okudum kk da çok kişide oluyormuş
Öpüyorum hepinizi . Ekrana çok bakınca kafam dönüyor resmen
Seviliyorsunuz . Yarın iyi olup daha çok gelirim inşallah
Ayyy cook tatlılar yaptirmasaydin uyusalardı hocalarınıda yarin sabah gizlice arayip konussaydin boylece iyi bi ders olup bidaha asla unutmazlardı....ya valla sinirden ağlıycam
benim çocuklar beni zıvanadan çıkardı
neymiş bi ödevleri varmış unutmuşlar
koskoca iki gün ya
hırpaladim biraz sinirim bozuldu
bu saatte ödev yapıyorlar; (
sinirden ağlıycam yeminle ya
Aynen yeter bence15-20 dk o zaman
Zor bi video bernaMiu ben bu videonun 5.dakikasinda izlerken yoruldum bacimhareketlere "uyhhh nenem" diye diye bi hal oldum: D
İyi uykular öğretmenim kolay gelsinBen artik uyuyayim. Evdeki minnoslar coktan uyudular zaten. Gidip ortalarina kivrilayim. Yarin da nobetciyim amaaaaannn....
Zor bi gun olacak hadi bakalim. Bos dersim de yok o yuzden kahvaltimi saglam yapayim
Banuuuuya valla sinirden ağlıycam
koskoca iki gün ya
Ayyy cook tatlılar yaptirmasaydin uyusalardı hocalarınıda yarin sabah gizlice arayip konussaydin boylece iyi bi ders olup bidaha asla unutmazlardı....
Geçmiş olsun bende çok çektim uçuklardanSelam kızlar...
Sabah kalktım dudağımda 2 burnumun içinde 1 uçuk çıkmış..çocukluktan beri hep uçuk çıkar bende...cildim acayip kurudu kremle dolaşıyorum...bol su içmeye çalışıyorum birde..
Benim aklımdan geçiyordu Kabaklı Dilara kocaginkini yapacağım. Ecemavi çok sessiz ilerliyor. Birimler çeviriyor kesin Detox suyu mu içiyor bilemedim ki
İşte eski mortim adaCanim ece coook sessiz ilerler sonra eksi 1.5 ile haftayu kapatir haberin olsun)
Aynen yeter bence
Zor bi video berna
Ama inanılmaz ter attırıyor
Zaten sağlam spor geçmişi yoksa yapılmamalı kalbe epey yükleme var çünkü
Ama yapınca da inanılmaz kalori harcatıyor eksileri sağlam getirtir
O arkadaki şişko kız bile yapıyo dşye diye yapıyodum ben azcık küfrediyodum
İyi uykular öğretmenim kolay gelsin
Banuuuu
Sakin ol kuzum çocuk onlar da olur arada öyle
Sinirlenme
Olsun kız hangimiz unutmadik mutlaka hepimizin ogrencilik yillarinda yasamızdır...sen sakin ol gülümseYa öyle yapaçaktım ama görsen
yalvarıyorlar en nefret ettiğim şeyi yaptıtüyolar bana ya ,sinir krizi geçirdim resmen
Canım cardio starter yaz youtube da çıkıyorBana da yollasana adını
Yok bebeğim gerçekten son guvenmemekte haklısın çünkü 1 haftadır hep aynı di mi ama bu gerçekten son o 55 görülecek tartıda feci kararlıyım kaptanicemBaklavalar mideyeeee
Tamam son dedin bak unutma bu lafı he ben unutmam
Ne duruyorsuuuuuunnnn
Helva karsaanaaaaaa
Helva karsanaaaa
Kesinlikle keşke olsaydı.. değişik bişey çiçeğim kız kardeş müthiş ama küçük olmak ablanın olması daha müthiş
Çok mu yedin ayyyy neden öyle oldu ki
Türk kahvesi iç
Kuzum hiç farketmez öğünü akşam da olur sakatat rahatına nasıl geliyorsa
Kaynama süresini inan bilmiyorum ama yarın saat çok geldi sanki
Starter gayet iyi cnm bi çırpıda yaptım ben miununkinide önümüzdeki 10 hafta içinde filan herhaldeMiu ben bu videonun 5.dakikasinda izlerken yoruldum bacimhareketlere "uyhhh nenem" diye diye bi hal oldum: D
Canım ne oldu ki sana paylaşabilirsin biliyorsunakşam akşam keyfim kaçtı iyi akşamlar herkese. ....yarın görüşürüz kızlar
Benim çocuklar da erken uyusunlar ne oluuurrr ya oğlum 12 yi bildiriyor her gün gündüz uyumuyor üstelik 9.30 gibi uyanıyorBen artik uyuyayim. Evdeki minnoslar coktan uyudular zaten. Gidip ortalarina kivrilayim. Yarin da nobetciyim amaaaaannn....
Ayy canım doldun herhalde son dakikayı beklemiş seninkiler biraz derin nefes al canım Allah büyük dert vermesin korktum bende sinirim bozuldu falan yazınca eşinle falan bisi oldu sandımya valla sinirden ağlıycam
koskoca iki gün ya
Aslında guzel bi ani olacak ilerde hatırlayıp gülecekler :))Ayy canım doldun herhalde son dakikayı beklemiş seninkiler biraz derin nefes al canım Allah büyük dert vermesin korktum bende sinirim bozuldu falan yazınca eşinle falan bisi oldu sandım
Evet bazen insan zivanadan çıkıyor gerçekten yaAslında guzel bi ani olacak ilerde hatırlayıp gülecekler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?