Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üzerimdeki Üşengeçlik
Farkettim yarin is var yatmaya bile useniyorsun :)

Ben de yesil cayimi ictim oglumu uyuttum makinedeki tek parca camasiri kalorifere astim.namaz kilip yatcam inşallah da ayni usengeclikten bende de var.

Ayy çok mutlu oldum
Ben Aysenur 22 yaşındayım kayseriliyim ama eşimin işi nedeniyle bingoldeyiz. İki çocuğum var oğlum 2 buçuk kızım 3 aylık :)) doğum kilolarimi vermek istiyorum 83.9 kiloydum diyet yaparak 81.0 oldum geçen ayin 20 sinden bu yana ve sizinle daha da motive olmak istiyorum hedefim 65 :))

Farkettim yarin is var yatmaya bile useniyorsun :)

Ben de yesil cayimi ictim oglumu uyuttum makinedeki tek parca camasiri kalorifere astim.namaz kilip yatcam inşallah da ayni usengeclikten bende de var.
Sen yine birsürü şey yapmışsın ben sıfır

Genceciksin ve 2 çocuğun var Allah bağışlasın canım.. veririz kiloları onlar sorun değil :) hedefe 16 kilo var çabucak gider inşallah.. biz biraz geveze bir takımız bu yğzden de aktif üyeleri severiz.. aktif olursan sohbet muhabbet derken bir bakmışsın hooop gitmiş kilolar..

Sen buralarda ol bizden kopuk olma yeter.. ne kadar bizle olursan o kadar yardımlaşıp hallederiz inşallah..

Yarın ilk iş ilk sayfadaki formu doldurmal olsun da kayıt altına alaım bilgileri olur mu :)

Hoşgeldin aramıza

Hosbuldum cnm bende aktif bi grup istiyordum zaten güzel denk gelmişim :))

Hosbuldum cnm bende aktif bi grup istiyordum zaten güzel denk gelmişim :))
Tam yerini bulmuşsun bu ne çene diye yakında isyan etmeye başlarsın.. yarın tartılıp tam kilonu yaz forma emi o kilon başlangıç kilosu kabul edilecek

O zaman ilk menu paylaşımını yapıyı

Sabah
2 dilim tam b ekmeği
Kıyma sote
Biraz has yumurta
Şekersiz çay

Öğlen
1 kase sütlü musli

Ara 2 kare bitter

Aksam
Evde kendim yaptığım 2 minik pizza tam buğday unundan
Ayran

Ara mısır patlaği kepekli galeta 1 er tane

3 lt den fazla su
Gün içinde yürüyüş yaptım spor yapamadim

İşk gün için iyi menü olmuş bu.. tabi sen bir de emziyorsun öyle bir yudum menülerle gelmeyeceksin..

Ay 3 lt su gördüm susadığımı farkettim aşırı susamışım gidem de su içem

Tam yerini bulmuşsun bu ne çene diye yakında isyan etmeye başlarsın.. yarın tartılıp tam kilonu yaz forma emi o kilon başlangıç kilosu kabul edilecek
Ben zaten cumartesi tartildim 81.0 çıktım başlangıç bu olsun bence cumaya bakalım nolacak aynn tam yerimi buldum

İşk gün için iyi menü olmuş bu.. tabi sen bir de emziyorsun öyle bir yudum menülerle gelmeyeceksin..

Ay 3 lt su gördüm susadığımı farkettim aşırı susamışım gidem de su içem
Aynn emzirdigim için aç kalmamaya ve su içmeye gayret ediyorum :))

Ben zaten cumartesi tartildim 81.0 çıktım başlangıç bu olsun bence cumaya bakalım nolacak aynn tam yerimi buldum
Takıma başladığın tarihteki kilon alınmak zorında.. kural bu yarışmadaki. O yüzden yarın tartılman gerekecek sabah aç karna o sayılacak.. mecbur yani.

Herkesin icinde boyle opmiycektin bunu konusmustuk
Arada dayanamıyorum işte patlıyor içimden o öpme isteğizaten herkes uyuyor kimse görmedi duymadı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…