- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Farkettim yarin is var yatmaya bile useniyorsun :)Üzerimdeki Üşengeçlik
Ayy çok mutlu oldumGel canım gece gece başbaşayız
Tabi ki katılabilirsin hoşgeldin
Kendini tanıtsana biraz
Bir de 1. Sayfamızı oku sonra.. orada bir form var onu da doldurup bana özel mesaj olarak atmanı isteyeceğim ve takımda buradaa paylaşmanı.. seni tanıyabilmek için..
Şimdilik sohbet edelim kimsin nesin necisin:)
Sen yine birsürü şey yapmışsın ben sıfırFarkettim yarin is var yatmaya bile useniyorsun :)
Ben de yesil cayimi ictim oglumu uyuttum makinedeki tek parca camasiri kalorifere astim.namaz kilip yatcam inşallah da ayni usengeclikten bende de var.
Genceciksin ve 2 çocuğun var Allah bağışlasın canım.. veririz kiloları onlar sorun değil :) hedefe 16 kilo var çabucak gider inşallah.. biz biraz geveze bir takımız bu yğzden de aktif üyeleri severiz.. aktif olursan sohbet muhabbet derken bir bakmışsın hooop gitmiş kilolar..Ayy çok mutlu oldum
Ben Aysenur 22 yaşındayım kayseriliyim ama eşimin işi nedeniyle bingoldeyiz. İki çocuğum var oğlum 2 buçuk kızım 3 aylık :)) doğum kilolarimi vermek istiyorum 83.9 kiloydum diyet yaparak 81.0 oldumgeçen ayin 20 sinden bu yana ve sizinle daha da motive olmak istiyorum hedefim 65 :))
Vicirdasmayin yatin gayrıİlişkimize heyecan katıryorsun monıtonluğu yıkıyorsun he en sevdiyim
Hosbuldum cnm bende aktif bi grup istiyordum zaten güzel denk gelmişim :))Genceciksin ve 2 çocuğun var Allah bağışlasın canım.. veririz kiloları onlar sorun değil :) hedefe 16 kilo var çabucak gider inşallah.. biz biraz geveze bir takımız bu yğzden de aktif üyeleri severiz.. aktif olursan sohbet muhabbet derken bir bakmışsın hooop gitmiş kilolar..
Sen buralarda ol bizden kopuk olma yeter.. ne kadar bizle olursan o kadar yardımlaşıp hallederiz inşallah..
Yarın ilk iş ilk sayfadaki formu doldurmal olsun da kayıt altına alaım bilgileri olur mu :)
Hoşgeldin aramıza
Vicirdasmayin yatin gayrı
Tam yerini bulmuşsunHosbuldum cnm bende aktif bi grup istiyordum zaten güzel denk gelmişim :))
Hahahahhahahah uyu diyor sana bir ses uyuuuuuTabletten muzik dinliyorum bi sesmi duydum diye telin sesini kisiyorum ya
İşk gün için iyi menü olmuş bu.. tabi sen bir de emziyorsun öyle bir yudum menülerle gelmeyeceksin..O zaman ilk menu paylaşımını yapıyı
Sabah
2 dilim tam b ekmeği
Kıyma sote
Biraz has yumurta
Şekersiz çay
Öğlen
1 kase sütlü musli
Ara 2 kare bitter
Aksam
Evde kendim yaptığım 2 minik pizza tam buğday unundan
Ayran
Ara mısır patlaği kepekli galeta 1 er tane
3 lt den fazla su
Gün içinde yürüyüş yaptım spor yapamadim
Ben zaten cumartesi tartildim 81.0 çıktım başlangıç bu olsun bence cumaya bakalım nolacakTam yerini bulmuşsunbu ne çene diye yakında isyan etmeye başlarsın.. yarın tartılıp tam kilonu yaz forma emi o kilon başlangıç kilosu kabul edilecek
Hahahahhahahah uyu diyor sana bir ses uyuuuuu
Ben çınlatmışımdır kulağını muaaahhhhh diye salyalı öptüydüm
Aynn emzirdigim için aç kalmamaya ve su içmeye gayret ediyorum :))İşk gün için iyi menü olmuş bu.. tabi sen bir de emziyorsun öyle bir yudum menülerle gelmeyeceksin..
Ay 3 lt su gördüm susadığımı farkettim aşırı susamışım gidem de su içem
Takıma başladığın tarihteki kilon alınmak zorında.. kural bu yarışmadaki. O yüzden yarın tartılman gerekecek sabah aç karna o sayılacak.. mecbur yani.Ben zaten cumartesi tartildim 81.0 çıktım başlangıç bu olsun bence cumaya bakalım nolacakaynn tam yerimi buldum
Arada dayanamıyorum işte patlıyor içimden o öpme isteğiHerkesin icinde boyle opmiycektin bunu konusmustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?