- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Yeme yok.. yarın akşam yersin 9 gibi pulbiber yoğurt.. zaten acıkmış olcaksın o saatlerde detokstan ötürü iyi gelirYatmadan pulbiber yoğurt yiyimmi
Dayanamıyorum diye birşey yok türkan.. düşün ki senin atladığın 5000 ip belki bir böreği anca yakıyor.. değer mi yahu.. şimdiye dek yedik yedik de noldu..Cidden ben dayanamıyorum yemege yoksa ben 2 kilo veririm ama dayanamıyorum
1 dilim börek 5 bin ip allahimDayanamıyorum diye birşey yok türkan.. düşün ki senin atladığın 5000 ip belki bir böreği anca yakıyor.. değer mi yahu.. şimdiye dek yedik yedik de noldu..
Yemicem diye kendine inanırsan yemiyorsun formül basit
Tamam yarın muz sütYeme yok.. yarın akşam yersin 9 gibi pulbiber yoğurt.. zaten acıkmış olcaksın o saatlerde detokstan ötürü iyi gelir
Tamam seni seviyorumUyu hadi.. zaten bolca spor yapıyorsun erimiştir çoğu.. kızdığım kendini geriye çekiyorsun boşuna o yediğin cıs larla o.. korumada zaten yiyeceksin az dayan..
Hadi uyu yarın detoks gününS Sguat girls
Pişman ol bir daha yapma işte.. seni yolundan geriye çeken herşeye hayırTamam yarın muz sütçok pişmanım
E aynen1 ay sıksam dişimi tamam
E aynen
Korumada yediğinde sporla dengeleyeceksin
Koruma çok eğlenceli
1 ay dayan yani
Yok yapmaz detoks su da içeceksin tarçınlı gece de pulbiber limonlu yoğurt yiyeceksinTamam peki kabız yapmasın muz bebudaha cok
Gel canım gece gece başbaşayızAranıza katılabilir miyimmm
Kız sen deli misin ben emzirirken her misafirle koca borekli pastali tabak yedigim halde kilo veriyodum.Ama sonra oğlum emmeyi azaltti ben yemeyi azaltmayinca sonuc buEmzirmek kalori yakiyormu
Annem bu ay sonu gelecek nasipse.Kendimi ona persembeden keseleteyim cumaya yarim kilo daha eksi garantiYaaaa biri beni banyo yaptırsa ya
Ayyy annem var ya küçükken kaynar suyla yıkardı
Bi de bağırınca banyo tasıyla kütttt kafaya geçirirdi
Yeminle bir kese atardı heryerim haşat
Üstüne de kaynar su zaten deri meri kalmamış tende cosssss diye ses çıkardı
Anaammm yaktın beni anaaam
Kesin kesinnnnn vur keseyi anne deKız sen deli misin ben emzirirken her misafirle koca borekli pastali tabak yedigim halde kilo veriyodum.Ama sonra oğlum emmeyi azaltti ben yemeyi azaltmayinca sonuc bu
Annem bu ay sonu gelecek nasipse.Kendimi ona persembeden keseleteyim cumaya yarim kilo daha eksi garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?