deynepim
mercimek çorba
ıspanak yemeği
ulgur pilavı ve salata yedim :)
vaaay iyisiiin sporuna ekledin mi spor kaptanına bildirdin mi? hamsilerden kurtuldun mu toptan
hahahaha üşenmekten kabız olan insan
detoks suyu içiyon mu?
onu bir türlü beceremedim, 1-2 ısırık alıp kalksam işte o zaman akıllandım demektir,Nasıl olsa yedim diyet bozuldu diye yemeye devam mı ediyorsun?Zararın neresinden dönülse kar ,yemesi güzel ama eksi görmek daha güzel
dün kahvaltıda bende katmer poğaça vs vardı hiç yemeyecektim hadi bir lokma dedim 2 poğaça yarım katmeri götürmüşüm, sonra dedim yok sarayca sen daha olmamışsın, bir daha tadına bile bakmaaynan saryca ya bende ya
onuda yiyim...
bunuda yiyim....
sabah evden çıkarken komşum patatesli çörek yapmış el açması
tutuşturdu elimeee, ayy zanki elimde zehir taşıyorum eşime veridm hemennn
al dedimm sen yeee çünkü biliyorum 1 lokma yesemmm hepsi bitecek
Unuttum ben onu
deynepim
mercimek çorba
ıspanak yemeği
vaaay iyisiiin sporuna ekledin mi spor kaptanına bildirdin mi? hamsilerden kurtuldun mu toptan
detoks suyu içiyon mu?
kaptanım sen et sevmiyorsun herhalde caaanım rosto dururken ıspanak
deynepim
mercimek çorba
ıspanak yemeği
detoks suyu içiyon mu?
Sen ne kadar üşenirsen üşen ,gelince ne yaparsan yap tutamazsın ki içeride
aynan saryca ya bende ya
onuda yiyim...
bunuda yiyim....
sabah evden çıkarken komşum patatesli çörek yapmış el açması
tutuşturdu elimeee, ayy zanki elimde zehir taşıyorum eşime veridm hemennn
al dedimm sen yeee çünkü biliyorum 1 lokma yesemmm hepsi bitecek
dün kahvaltıda bende katmer poğaça vs vardı hiç yemeyecektim hadi bir lokma dedim 2 poğaça yarım katmeri götürmüşüm, sonra dedim yok sarayca sen daha olmamışsın, bir daha tadına bile bakma
benide anlamıyorlar canım, ne olacak ki azıcık yesen diyorlar, ya işte azıcıkla kalmıyor kikızlar bende sizin gibiyim,ucundan azıcıkta olsa tadına baktımıydı çorap söküğü gibi devamı geliyo,azıcık ye bişey olmaz diyen yakınlarıma o yüzden çok kızıyorum beni hiç anlamıyolarama ben kendimi tanıyorum
tövbe deeeeeOhh yarasınLöp löp et olsun
ayyy afiyet olsun bile nasılsa temizlenmişşbenimde canım bi ıspanak çekiyorki bu hafta sorma gitsn
hazır temzilenmiş dogranmış ıspanagım var
dondurucuda pişircemm inş
hiç sevmemkaptanım sen et sevmiyorsun herhalde caaanım rosto dururken ıspanak
aynısı bende de var bu ara üşengeçlik.. bir başlasam asla durmucam halbuki..şimdi sıkıntım spora başlamam gerekirken bir türlü başlayamamam
vayyy o ellerini yerim ulan@miulegoaldim vicdan çorbasını malzemeleri ni yarın hupletecegim
dün kahvaltıda bende katmer poğaça vs vardı hiç yemeyecektim hadi bir lokma dedim 2 poğaça yarım katmeri götürmüşüm, sonra dedim yok sarayca sen daha olmamışsın, bir daha tadına bile bakma
benide anlamıyorlar canım, ne olacak ki azıcık yesen diyorlar, ya işte azıcıkla kalmıyor ki
b sabah 500 gr artiydim ama No stres hala gelmedi hala bi gelse sigmiyorum hiç bir yere bakalım yarın sabah tartilacagim bakalım çarşamba sabahı ne diyecek inşallah 1 kilo gidertövbe deeeee
ayyy afiyet olsun bile nasılsa temizlenmişş
hiç sevmem
bir de işyerindeki rosto yu sevmiyoum
sevsem yerdim mecbur kırmızı et tüketmem lazım çünkü
aynısı bende de var bu ara üşengeçlik.. bir başlasam asla durmucam halbuki..
vayyy o ellerini yerim ulan
hadi bakalım kaç eksi getirecek çok merak ediyorum
kızlar bende sizin gibiyim,ucundan azıcıkta olsa tadına baktımıydı çorap söküğü gibi devamı geliyo,azıcık ye bişey olmaz diyen yakınlarıma o yüzden çok kızıyorum beni hiç anlamıyolarama ben kendimi tanıyorum
benide anlamıyorlar canım, ne olacak ki azıcık yesen diyorlar, ya işte azıcıkla kalmıyor ki
deynepim
mercimek çorba
ıspanak yemeği
detoks suyu içiyon mu?
Yanına geleyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?