Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benimde canım bi ıspanak çekiyorki bu hafta sorma gitsn
hazır temzilenmiş dogranmış ıspanagım var
dondurucuda pişircemm inş

dün kahvaltıda bende katmer poğaça vs vardı hiç yemeyecektim hadi bir lokma dedim 2 poğaça yarım katmeri götürmüşüm, sonra dedim yok sarayca sen daha olmamışsın, bir daha tadına bile bakma

Unuttum ben onu

kaptanım sen et sevmiyorsun herhalde caaanım rosto dururken ıspanak

dün kahvaltıda bende katmer poğaça vs vardı hiç yemeyecektim hadi bir lokma dedim 2 poğaça yarım katmeri götürmüşüm, sonra dedim yok sarayca sen daha olmamışsın, bir daha tadına bile bakma

kızlar bende sizin gibiyim,ucundan azıcıkta olsa tadına baktımıydı çorap söküğü gibi devamı geliyo,azıcık ye bişey olmaz diyen yakınlarıma o yüzden çok kızıyorum beni hiç anlamıyolar ama ben kendimi tanıyorum

benide anlamıyorlar canım, ne olacak ki azıcık yesen diyorlar, ya işte azıcıkla kalmıyor ki

Ohh yarasın Löp löp et olsun
tövbe deeeee
benimde canım bi ıspanak çekiyorki bu hafta sorma gitsn
hazır temzilenmiş dogranmış ıspanagım var
dondurucuda pişircemm inş
ayyy afiyet olsun bile nasılsa temizlenmişş
kaptanım sen et sevmiyorsun herhalde caaanım rosto dururken ıspanak
hiç sevmem
bir de işyerindeki rosto yu sevmiyoum
sevsem yerdim mecbur kırmızı et tüketmem lazım çünkü
şimdi sıkıntım spora başlamam gerekirken bir türlü başlayamamam
aynısı bende de var bu ara üşengeçlik.. bir başlasam asla durmucam halbuki..
@miulegoaldim vicdan çorbasını malzemeleri ni yarın hupletecegim
vayyy o ellerini yerim ulan
hadi bakalım kaç eksi getirecek çok merak ediyorum

benide anlamıyorlar canım, ne olacak ki azıcık yesen diyorlar, ya işte azıcıkla kalmıyor ki

hep aynı mantık azıcık ondan azıcık bundan,kendilerininde az yediğini sanıp dünyayı yediklerinin farkında değiller,bizide kendilerine benzetmeye çalışıyorlar

b sabah 500 gr artiydim ama No stres hala gelmedi hala bi gelse sigmiyorum hiç bir yere bakalım yarın sabah tartilacagim bakalım çarşamba sabahı ne diyecek inşallah 1 kilo gider

Dayanılacak şey var dayanılacak şey var Bende tadına baktın mı bırakamam bir çok şeyi pis boğazım ben

Hamsiler gitti diye umuyorum her ne kadar wc cikamasam da terle atmis olayim lutfen.
Ben spor takimlarina girecek kadar buyumedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…