işteyimmmKalk kalk spor yap miu spor yap miu spor yap miuuuuuu
oyy tamam bitmesin internetin.. menüler nasıl tartı nasıl? pil aldın mı?Unutur muyum hic mium. Ek paketlerle internete giriom yetmiyo.ondan sık giremiom oyyyy yerim seni :))
Hheeeeyyy spor yap spooorrr heeeeyyyy....
Gobus mu yapmak istiosun, simitin mi olsun, ne olsun. Pantulun mu dar gelsin.... acilen spor yaaaaaapppp... yaglar bolunerek cogalmaktaaaa, spor yok diye parti yapmaktaaaaaa. ... miuuuuuuuu pilates yap selulit savar yap yansin popon heeeyy
Canım dün gece geldimo kadar uyumama rağmen hala uykum var
napsam da kendime gelsem
Nevreste naptın canım yola çıktın mı?
ooo tamam ya gelir bugün yarınnnDün gelmesi lazımdı normalde de trafiğe takıldı herhalde
hahahaha akşam sen de yap nilişkom beraber yapalımGel kız
Müdür yan tarafta imkanı yoksen benim yerime de yap Begüşüm
Eki Görüntüle 2064047
Dünya yansa umrum değil
Benim halim yok seni nasıl gaza getireceğim bilemedim ama yapmazsan benim gibi olursun
aaaa çok sevindim nevomCanım dün gece geldim
Sivilcesi geldi kendi gelmedi bugün gelse ne guzel olurrrrrrooo tamam ya gelir bugün yarınnn
Allah be o zaman
hahahaha akşam sen de yap nilişkom beraber yapalım
Atlayak mi aşağıya çok zevk alirizGel kız
Eki Görüntüle 2064047
Dünya yansa umrum değil
Benim halim yok seni nasıl gaza getireceğim bilemedim ama yapmazsan benim gibi olursun
biri beni spor konusunda gaza getirsin hadi
Mafeles kaptanım belim kopacak gibi sanırım 3 gün bir şey yapamamooo tamam ya gelir bugün yarınnn
Allah be o zaman
hahahaha akşam sen de yap nilişkom beraber yapalım
Atlayak mi aşağıya çok zevk aliriz
Eki Görüntüle 2064047
Dünya yansa umrum değil
Uçmanın zevkini yasarižzzzzzzzzzzMafeles kaptanım belim kopacak gibi sanırım 3 gün bir şey yapamam
Deli misin kız niye atlayalım manzara yukarıdan seyredilir
Uçmanın zevkini yasarižzzzzzzzzzz
Gördüm canım Dün gece gelir gelmez gittim.Beni tanımadıaaaa çok sevindim nevom
gördün mü babanı
nasıl kuzum?
sen nasılsın?
Rabbim şifa versin canım inşallahGördüm canım Dün gece gelir gelmez gittim.Beni tanımadı..Sabah 7de tekrar gittim beni bu sefer tanıdı.Ama sadece boş boş bakıp kapatıyor gözlerini...Pek iyi görünmüyor.Beklediğimden daha kötü...Bundan sonra Rabbim ne derse o olacak...Ben iyi diyelim iyi olsun...
Gördüm canım Dün gece gelir gelmez gittim.Beni tanımadı..Sabah 7de tekrar gittim beni bu sefer tanıdı.Ama sadece boş boş bakıp kapatıyor gözlerini...Pek iyi görünmüyor.Beklediğimden daha kötü...Bundan sonra Rabbim ne derse o olacak...Ben iyi diyelim iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?