Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eve geldim pirasami yedim. Havuclarini ayikladim . Karnim doydu. Ama canim hep tatli yemek istiyor. Ananas yemistim arada kesmedi. Regl alaametleriiuuuu vicdani car. Pers. Yapcaz degil mi
dirençiçeaaaaammmmmmmmmmmm
bir kıytırık tatlıya mı yenilicen yeaaaa
b sabah 500 gr artiydim ama No stres hala gelmedi hala bi gelse sigmiyorum hiç bir yere bakalım yarın sabah tartilacagim bakalım çarşamba sabahı ne diyecek inşallah 1 kilo gider
no stres bebeğim o hala gelecek o artı ne ki biz ne artılar gördük cumaya fos diye sönen
aynısı ben
Hamsiler gitti diye umuyorum her ne kadar wc cikamasam da terle atmis olayim lutfen.
Ben spor takimlarina girecek kadar buyumedim
nasıllll
yok artık
sen yok musun spor takımlarında olmalısın

Burdayim tabi yavrum 6 kilo verdim ben haberin vaaa mi hemde 3 bucuk haftada

Bu defa yapmıyorum stres falan sıkıntı yapmayacağım yarına vicdan akşama da Miss gibi kabak yoğurt sporda tamam işte o kadar

biri beni spor konusunda gaza getirsin hadi
Hheeeeyyy spor yap spooorrr heeeeyyyy....
Gobus mu yapmak istiosun, simitin mi olsun, ne olsun. Pantulun mu dar gelsin.... acilen spor yaaaaaapppp... yaglar bolunerek cogalmaktaaaa, spor yok diye parti yapmaktaaaaaa. ... miuuuuuuuu pilates yap selulit savar yap yansin popon heeeyy

Yanına geleyim mi

Gel kız

o zaman işyerinde azıcık bile yapsan
Müdür yan tarafta imkanı yok sen benim yerime de yap Begüşüm

Dünya yansa umrum değil
biri beni spor konusunda gaza getirsin hadi

Benim halim yok seni nasıl gaza getireceğim bilemedim ama yapmazsan benim gibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…