Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zor benim annemle babamda yanimda dusun yetisemiyoruz ah ah gurbet gercekten zormus bekarjen bilemiyir insan da bende antalyaliyim ama urfadayim5burda calisiyoruz abnemle babami getirdim yanimda coxuklara bakmalari icin tabi boyle kalabalik yasamin da ayri zorluklari var ama senin ki daha zor

Nasılsın iyi sinyaller gelmiyor daha sık.ugra kafa dağıtırsın
Ama menü guzel
bu kendimi tutmuş halim

aynen ya

spor candır, yapmayan patlıcan

tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin

maşallah maşallah

diyetteyken bende reddediyordum kattiyen tadına dahi bakmıyordum
Aman.sarayca sen.kendini birakma

Anam bende kızıma kızıyorum cok fena.ama.sen baya baya probkem çocukmuş sun

Sen iyi ol arada da iyiyim de simdilik yeter zaten.17haftadan.sonra çoğu gececek

Duyanda yaşlandın sanacak
Sen üniversiteyi ankarada mı okudun
Ben de aldım cars per yapcam
Menu nerde .menü

Kitabım bitmek üzere keşke bitse hemen de yeni kitaba geçsem

Ama uyhum gelir

Yarın ders gelir

Erken uyanmak gelir

Napsam ki
Ne okuyorsun kaptanicem bi de sen benim tekrar ip atladigimi gormedin mi neden beni tebrik etmedin neden afferim sana demedin neden neden

Ne okuyorsun kaptanicem bi de sen benim tekrar ip atladigimi gormedin mi neden beni tebrik etmedin neden afferim sana demedin neden neden
Kız gördüğüm sayısı artmışşşşş

Site error verince arada kaynamıştır görmez olur muyumartık eksiye geçme günleri dediğini de gördüm

Sana helal olsun aynen devam tek bir gün bile hedefe varana kadar yoldan sapmak yok

Yasasiiiinnnnn yok yok bitti o sapma falan suracikta kalmis 4kilocuk allahin izni ile aralik 15 olmadan bitmis olur bu is

Menüm mortim cakil80
Sabah
Sade kahve ve 1gunkurusu
Arada jillian
Sonra sebzeli omletli klasik kahvalti1dl tb ekmegide vardı
Öğlen
1tatlı kaşığı menemen kizimin tabağından
Yogurt kızılcık meyvası
Akşam
Kirmizi mercimek çorbası biraz turşu zeytinyağlı pırasa ve yogurt
Arada az miktarda dut kurusu cay

Vay vay vay menğye bak hele vaaaayyyyy sabah sporuna bak jilliana bak nasıl parlıyor orda kahve sonraıs vaaayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…