- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aglaya aglaya okuyorum iste felaket yaaAy bu da çok güzel romanlaştırılmış makbuşş..
Kız okuma onu nasıl okuyorsun ayyyy ben de aldım kitaplıkta öyle durur elime almam içim dağlanır
Ben etkisinden kurtulamıyorum makbuş o yüzden yok okuyamıyorumAglaya aglaya okuyorum iste felaket yaa
Etkilenilmeyecek gibi degil gercetkten ne hayatlar var bin sukur halimizeBen etkisinden kurtulamıyorum makbuş o yüzden yok okuyamıyorum
Aynen çok şükür Rabbime .. hiç farkında varamıyoruz bazen hayatımızın kıymetininEtkilenilmeyecek gibi degil gercetkten ne hayatlar var bin sukur halimize
Sana morti mi sopayla kovalarsinBen 52.0 olcam ve bu hafta kendime morti bulmalıyım bu kiloyu görmek için
Sana morti mi sopayla kovalarsin
Of yelefondan yaziyom diye mi koydugum tum smile ler ustte cikiyor
Ben yurek hic sevmemSanatsal oluyor altlı üstlü he
Evet bir babayiğit gelecek karşıma yürek yemişş
Ve diyeceeek geldim miu benim mortin
Bugun siksan yarin elli ikisin zatenkaptanicem
Ben seni severim
Aynen öyle canim cok zor ama napalım hayat.. her halimize şükür :))Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zor benim annemle babamda yanimda dusun yetisemiyoruz ah ah gurbet gercekten zormus bekarjen bilemiyir insan da bende antalyaliyim ama urfadayim5burda calisiyoruz abnemle babami getirdim yanimda coxuklara bakmalari icin tabi boyle kalabalik yasamin da ayri zorluklari var ama senin ki daha zor
Tamam kaptancigim almam bir dahaVay vay yarınki tartıyı aşırı merak ediyorum
Beğendim kuzum menünüü... bakalım cumaya bizi neler bekliyor hala sonrası
Aynen yahu sinir bozucu
Spor da var ooooo
Menü de güzeeel
Şu oirinç patlağını at zeytin çöpe
Onunyerine çiğ kuruyemiş ekle
Ceviz badem fındık fıstık incir kuru kayısı kuru meyve mis gibi
Paket gıdaya hayırheleki sıfır faydalı pirinç patlağına ıyk
Onun dışında gayet iyi menün spor da taçlandırmış maşallah..
Aynen benim gibi ama uyuyor canım kalkıp biraz etrafı toparladım birde acıktım biraz tarçınlı süt içtim 1 serçe parmağım kaDr kepekli galetayla :))Neyse ben yatayim artik herkese iyi gecelerZeytinlerimm kiz uyandi herhalde kayboldun sende benimki de uyanasi oldu emmeye annesi hala elinde telefon tik tik tik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?