Hosbuldum canımgeçmişteki alıntılara bakarken ,Zeytinlerimm gördüm .... hoş gelmiş ...sefa getirmiş diyeyim ... başka da gelen varsa onlarda hoş gelmiş ...
Ayy kaptancigim kaçar mıyım hiiicccZeytinlerimm nereye gitti ilk günden kaçtı mu
@cakil80 hiç sesin çıkmadı mı bugğn senin çabık menü ver
Sağol BanummmDaydream- mutlu güzel yılların olsun canimmmm tekrardan
Afiyet olsuncnm harika menunn eksi olsun inşallahBugün çamaşır makinası programlı menüm
Sabah annemde
Yumurta salatası
1 k.k den biraz fazla peynir
Köz kapya biber salatalık domates
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara (evde) 1 kahve yarım havuç 3- 4 ceviz
Öğlen (annemde )
1 kase yağsız tarhana corbası
2 yemek kaşıgı patlıcan yemegi
Ara.(evde)
1 mandalin,soda
Akşam evde
Yagsız fırında 1 karnı yarık
Salata yogurt
Birde aralarda şu ödem atıcı suyu içtim
Ooo iiki bebekle spora vakit bulan bir anne maslalahBugünkü menumm
Sabah
2 dilim tam b ekmek
Tereyağlı yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Ara mısır patlaği 1 tane
Öğlen yarım kase musli
Aksam
1 kase yoğurt çorbası Buğdaylı
Zeytin yağlı taze fasulye 6 yemek k kadar
1 dilim tam b ekmegim
Ara kuru elma 1 avuç 2 kare bitter
3 lt şu
30 dk egzersiz
1 mile Leslie
Aynen :)) oğlum öğlen uykusundayken yapıyorumOoo iiki bebekle spora vakit bulan bir anne maslalah
Benim oglum oglen uykusu uyumuyor ne yazikki nasil iki bebek cok zor degilmi hele kucuk biraz daha buyuyip digerinin elinden oyuncak almaya basladigi zaman tam felaket oluyorAynen :)) oğlum öğlen uykusundayken yapıyorum
Valla şimdilik çok iyi ama oğlum 2 buçuk yaşında beni cook yoruyor bu saat oldu daha uyumadiBenim oglum oglen uykusu uyumuyor ne yazikki nasil iki bebek cok zor degilmi hele kucuk biraz daha buyuyip digerinin elinden oyuncak almaya basladigi zaman tam felaket oluyor
Yardimcin var mi yaninda annen falan benim oglan da tam ikibucuk yasinda aman kizum saglikli olsunlar da gecen hafta atlattik rrotayi dahaa once oglum oldu sonra kardesine bulastirdi tam 1 ayhastaneye gittik geldik sabah aksam bitmedi arkasindanpipi ucuiltihabi oldu oglum artik coxugu azicik halsiz gorsem odum kopuyor bosver yapsin yaramazlik gececek bu gunlerValla şimdilik çok iyi ama oğlum 2 buçuk yaşında beni cook yoruyor bu saat oldu daha uyumadio yüzden kizimla pek ilgilenemiyirum
Yok canım ya annemler Kayseri de yanımda girumcem var o da çalışıyor. Artı öğlen kadar onun oğlu da var bende ogleden sonra okula gidiyor. Bingöl deyiz ve daha başka akraba falan yok böyle gurbetler de zor oluyormus 2 çocukYardimcin var mi yaninda annen falan benim oglan da tam ikibucuk yasinda aman kizum saglikli olsunlar da gecen hafta atlattik rrotayi dahaa once oglum oldu sonra kardesine bulastirdi tam 1 ayhastaneye gittik geldik sabah aksam bitmedi arkasindanpipi ucuiltihabi oldu oglum artik coxugu azicik halsiz gorsem odum kopuyor bosver yapsin yaramazlik gececek bu gunler
Nolduki kaptancigimBu ne yahuuu resmen mapusa atılmış gibi olduk neyse ki açıldı site
Vay vay yarınki tartıyı aşırı merak ediyorumHaber bile vermedin vicdansizzzzzzzzz saaaaaaaaaaaaaaaabuhaaaaa saaaaaaaaaaaaaaaabuhaaaaa saaaaaaaaaaaaaaaabuhaaaaa
Wcye çıkınca ben
Beğendim kuzum menünüü... bakalım cumaya bizi neler bekliyor hala sonrasıBugün çamaşır makinası programlı menüm
Sabah annemde
Yumurta salatası
1 k.k den biraz fazla peynir
Köz kapya biber salatalık domates
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara (evde) 1 kahve yarım havuç 3- 4 ceviz
Öğlen (annemde )
1 kase yağsız tarhana corbası
2 yemek kaşıgı patlıcan yemegi
Ara.(evde)
1 mandalin,soda
Akşam evde
Yagsız fırında 1 karnı yarık
Salata yogurt
Birde aralarda şu ödem atıcı suyu içtim
Aynen yahu sinir bozucuAy neydi bu böyle kaldik site disinda
Spor da var oooooBugünkü menumm
Sabah
2 dilim tam b ekmek
Tereyağlı yumurta
Domates salatalık
Zeytin peynir
Ara mısır patlaği 1 tane
Öğlen yarım kase musli
Aksam
1 kase yoğurt çorbası Buğdaylı
Zeytin yağlı taze fasulye 6 yemek k kadar
1 dilim tam b ekmegim
Ara kuru elma 1 avuç 2 kare bitter
3 lt şu
30 dk egzersiz
1 mile Leslie
Kadınlar kulubünde bakım çalışması vardı siteye girilmiyorduNolduki kaptancigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?