Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım di mi ıh hı hıh(Kemal Sunal gülme smileyi)

Bakkk nasilda biliyor kaptanin zaafini...

Bende kutluyorum
En çok ben kutluyorum
Geçmiş ve Gelecek bütün doğum günlerini kutluyorum

Aaaa Pakize Hanımda kutluyor
Ben evlilik yıldönümünü de kutluyorum @MiuLego nun .Müstakbel evlilik yıldönümün kutlu olsun Miu

O zaman kaban istiyorum..Netten beğeneyim de faturaya senin adrese yollayayım.

Yahu miu aslan burcu değil mi ?

Nasıl doğum günü oluyor 365 gün doğum günü kutlatır o
Kandırıkçı Miu.Ben de doğum gününü bilemedik diye üzülmüştüm

Yaaa işte günlerden pazartesi
Yani diyete başlama günü mü?

Ablacim bebiş var kızmak yok
Nevroşum yapar da zaten, ama deynebimin yapması için kola ve ekmeğin dünya üzerinden silinmesi gerekir
Ekmeği kestim ,t ekmeği yiyorum ,kola yerine de soda içiyorum

bir yapsan klozet şenlense zateb -1.5

Ben naptin biliyormusun gülmeyin ama çocuk fitili varya onu kullandım şu an tuvaletteyim çok harika
Geçen gün benim de aklıma geldi bu fikir,kafamız aynı çalışıyormuşBir de bacaklarımız aynı çalışsa daha güzel olacak

Çok gerildim yoruyor lar
iki çocuk çok farkli tek çocuk hiç çocuk
bi ara çok üstüme geliyorlar

vurdum diye birde vicdan çek şimdi
Senelerce oğlumu tek çocuk büyüttüm.Kızımla arasında 14 yaş var.İnan bana tek çocuk ta yorucu.Şimdi mesela çocukların birbiri ile vakit geçiriyor,arkadaşlık ediyor.Tek çocuk olunca daha çok ilgi bekliyorlar.Canım sıkılıyor dedikçe,keşke kardeşim olsaydı dedikçe kahroluyorsun.

Misafirim gelecek belki menuden fikir alırım

Geçmiş olsun canım kuzuma Rabbim acil şifalar versin inşallah

ablacım nasıl gidiyor?
cız coz kaçamak yok spor tam gaz devam değil mi?

Spor iyi gidiyor canim dün iyiydim çok şükür bugünde iyi olmak için elimden geleni yapicam inşallah canım
Sende maşallah güzel spor yapmissin

Aynen gece nöbetindeydim 3numara surekli kustu8,9defa bugün durumuna bakıp devam ederse dr götüreceğim
Senin kızına da çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor Allah acil şifalar versin inşallah mutlaka dr a götür cnm devam ederse serumlà geçiyor ancak

Aynen benim gibi ama uyuyor canım kalkıp biraz etrafı toparladım birde acıktım biraz tarçınlı süt içtim 1 serçe parmağım kaDr kepekli galetayla :))

Canım hoşgeldin güzel kilo vermeler diliyorum
Adım Fatma evdeyim 4 oğluşum var 105 kilo civarında yım kendimi tanitayim dedim yaşım 45 ana sen 39 diyebilirsin
Tekrar hoşgeldin

Ben 30 dk yürüyüş yaptım,kahvaltımı yaptım ,biraz PC keyfi yapıyorum.Az burada takılıp işleri yapmaya başlayacağım.
Oh ne güzel yapılmış sporlar aynen bende o şekilde ama oğlum telefon sırasında yine ısrar etmeye başladı ben kaçar her ne kadar kaçmak istemedem de

Geçmiş olsun kuzuya Allah şifa versin tez zamanda

Sen de başında nöbetçisin tabi
sağol kaptan.

Aynen gece nöbetindeydim 3numara surekli kustu8,9defa bugün durumuna bakıp devam ederse dr götüreceğim
Senin kızına da çok geçmiş olsun
Doktora götürdüm şimdi üşütmeden kaynaklı dedi. İlaçlar fayda eder inşallah. Size de çok geçmiş olsun ecemavi. Çocuklar hasta olmasın ya dünya çöküyor benim üzerime böyle.

Canım hoşgeldin güzel kilo vermeler diliyorum
Adım Fatma evdeyim 4 oğluşum var 105 kilo civarında yım kendimi tanitayim dedim yaşım 45 ana sen 39 diyebilirsin
Tekrar hoşgeldin
Hosbuldmm bende Aysenur 22 yaşındayım allah çocuklarını bağışlasn inşallah benim de 2 buçuk yaşında oğlum 3 aylık kizin var ben şimdi sana abla mi desem bilemedimm

Hosbuldmm bende Aysenur 22 yaşındayım allah çocuklarını bağışlasn inşallah benim de 2 buçuk yaşında oğlum 3 aylık kizin var ben şimdi sana abla mi desem bilemedimm

De canım takımda genelde abla derler çok genç anne olmuşsun Rabbim evlatlarini esirgesin inşallah
Kilonu girmedim doğum kilolarinimi vereceksin

De canım takımda genelde abla derler çok genç anne olmuşsun Rabbim evlatlarini esirgesin inşallah
Kilonu girmedim doğum kilolarinimi vereceksin
Evet ablacigimm doğum kilolarım arti hamileikten önce de 76 diym galiba şimdi 81 ama 65 olmak istiyorum bakalım hayırlısı hep birlikte inşallah

akşam çocuklara biraz çıkıştımmm cnm ondaannn

hafta sonu bi hamburger ısmarlarım
birde kırtasiyeye götürürümmmm
ay ne bilim vallaaaa başkka napayım
kafam kazan gibi
Şimdi hatırladım canım bende dün oğluma aynen tuvaleti gelince tutuyor son ana kadar gidince altına yaptı bende senin gibi yaptım oturdum sonra ben ağladım çok kötü bişey yaa gücümz ancak masum yavrulara yetiyor ama onlar savunmasız bende streslitim bu konu da maalesef

Misafirim gelecek belki menuden fikir alırım
Akşam yemeği mi gündüz oturmasımı canımBen çok severim misafir ağırlamasını
günaydın tatlış spor kaptanım
pazartesiye 65 dakika eliptik (260 puan)+20 dakika bölgesel egzersiz (60 puan)= toplam 320 puan yazarmısın

Sporlarınla aldın başını gidiyorsun mortim ben hastayım tabi faydalan hastalığımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…