- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Ne oldu kuzum niçin ağladın o kadar hayırdırgünaydınnnnnn
dün gece çok agladımm
yüz göz heryerim şiş
çok canıım sıkıldı , çocuklar unutmuştu tabi uyandıgındaaa
amaaa ben unutmadımmm
:
Anaa pardon ya bende menü yorumluyon sandım.haşlama yumurta ceviz vs gibi klasik kahvaltı yapıyorum ekmeksiz sonra acıktıkça vicdan ama ben tuz falan atıyodum atmamak gerekiyomuşVicdan çorbası yapacağım yarın sabah kahvaltısı nasıl.olacak anlamında sordum balım işin uzmanı sor dediler
Sağol canım biraz gerginim. Pek bir şey yapasım yok. Site de çok yavaş kendi paketim bitti wifi de yavaş, zor açılıyor sayfalar.Nasılsın iyi sinyaller gelmiyor daha sık.ugra kafa dağıtırsın
Ama menü guzel
Aman.sarayca sen.kendini birakma
Anam bende kızıma kızıyorum cok fena.ama.sen baya baya probkem çocukmuş sun
Sen iyi ol arada da iyiyim de simdilik yeter zaten.17haftadan.sonra çoğu gececek
Duyanda yaşlandın sanacak
Sen üniversiteyi ankarada mı okudun
Menu nerde .menü
İzlemdeyimÇok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor Allah acil şifalar versin inşallah mutlaka dr a götür cnm devam ederse serumlà geçiyor ancak
Benim büyük cok hasta olurdu o vakitler çok yıprandım o ağlar ben ağlarsağol kaptan.
Doktora götürdüm şimdi üşütmeden kaynaklı dedi. İlaçlar fayda eder inşallah. Size de çok geçmiş olsun ecemavi. Çocuklar hasta olmasın ya dünya çöküyor benim üzerime böyle.
Onlar haftasonuna kadar unuttular bile bence geçmişe sünger çek hatırlatma
akşam çocuklara biraz çıkıştımmm cnm ondaannn
hafta sonu bi hamburger ısmarlarım
birde kırtasiyeye götürürümmmm
ay ne bilim vallaaaa başkka napayım
kafam kazan gibi
Kalabalık gündüz oturması ama akraba belki yemek yaparım ilk defa teşrif ediyorlar eskiden oturduğum yer merkezden uzaktı s5sene gurbetlik şimdi yaklaştıkAkşam yemeği mi gündüz oturmasımı canımBen çok severim misafir ağırlamasını
Sporlarınla aldın başını gidiyorsun mortim ben hastayım tabi faydalan hastalığımdan
Bu ne mortim kuş kadar hiç beğenmedim
Yok abla ben Kırıkkale de okudum ama lise çağlarında çok gezdim kızılay da okulu asıp asıpDuyanda yaşlandın sanacak
Sen üniversiteyi ankarada mı okudun
Beni kodese sen attırdın unuttunmu
Cok guzel olmus.Eki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Oğlum yazdı teyzeleri. Fikir çatlak anasından
Kalabalık gündüz oturmasını da çayla ağırlarım ben ama böreğinden sarmasına makarna salatasından tatlısına hepsi olur bir kere öyle 15 kişi falan ağırladım şimdi anlatmayayım ağızlar sulanırİzlemdeyim
Benim büyük cok hasta olurdu o vakitler çok yıprandım o ağlar ben ağlar
Sonra bir arkadasla tanıştım 4tane oglu var uas araları az o kadar serinkanlı yapacağını yapıyor cok guzel bakıyor sma kendini yıpratmıyor ondan biraz ders aldım tabi birazda 4çocuğun getirdiği tecrübe sanki daha sakinim ama tabiki canım sıkılıyor yinede
Onlar haftasonuna kadar unuttular bile bence geçmişe sünger çek hatırlatma
ama yine sinirlendiğinde şu anki pişmanlığın aklına gelsin
Kalabalık gündüz oturması ama akraba belki yemek yaparım ilk defa teşrif ediyorlar eskiden oturduğum yer merkezden uzaktı s5sene gurbetlik şimdi yaklaştık
Sağol canım. O yazdıkça okudukça çok keyif alıyorum. Kendi kitabını kendi okusun birde göreyim inşaallahCok guzel olmus.
Ben cok begendim gönlünden ve sevginden süzülmüs.
O minicik ellere saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?