- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çikilata en bi sevdiğim doğum günümde gelse ne sevindirik olurumEki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Oğlum yazdı teyzeleri. Fikir çatlak anasından![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikilata en bi sevdiğim doğum günümde gelse ne sevindirik olurumEki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Sağol canım. Bende severim hem de beyaz çikolata. Eşim dün üç tane büyük beyaz çikolata almış . Öğretmen için de al demiştim. Akşam üçü yedi bende burnumu kıvırdımÇikilata en bi sevdiğim doğum günümde gelse ne sevindirik olurumÇok güzel düşünmüşsünüz canım
![]()
İkisi de değil :) ya bimin ki. Ya bingo ya başka uygun markalar. Ben çok kullanıyorum çünküçok alakasız bir şey sorucam
domeestos mu ? ace mi kullanıyorsunuz?
Çok özleniyorsun yokluğun belliSelamlar güzeller ....
Artık affınıza sığınıyorumsabah bir posta daha uyuyorum okullu okuluna işli işine gidince ... uyanınca bi kahve içip öğle yemeğine giriştim bugün ... tayfam geldi .. hemen onlar gidince de arkadaşım uğradı kahve ... o gitti Yusuf geldi ... akşamdan satranç sözüm vardı ... öyle böyle derken şimdi oturdum şuraya bakmaya .
Velhasılı kelam durum bu .... geçmişten iyice koptum herkes iyidir umarımdiyetlere zeval gelmemiştir
Sitedende koptum ... nohut beni türlü yaptı iyiceeditörlükten hatıra binayen atmadılar bence
söyleyeyim de onu da bırakayım bari .
Bacak ağrımı yazmıştım , o günlüktü ... daha da gelmedi .. en azından gelse de MS değil şükür derim artık ....
Bizden böyle efenim![]()
Olursun tabi neden olmayasin ben ilk defa görüyorum 14 yasimda gormustum 58 o zaman bile bundan kiloluydumBen yine 50 kilo olur muyum
Kocan huyunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyorGörüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorum![]()
Sporlarınla aldın başını gidiyorsun mortim ben hastayım tabi faydalan hastalığımdan![]()
Eki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Sağol canımkuzum 2 haftadır az da olsa eksiler gelmeye başladı,bunu düzenli spora borçluyum,hafta sonuda yapamadım diye çok üzüldüm yapsam eksilerim dahada fazla olurdu o yüzden yapmak zorundayım
cuma annemler gelcek yapamıycam zaten
çatlak annesinden mi
bence çok güzel olmuşlar eflal olsa olsa akıllı annesinden![]()
Petito çok severim beyaz çikolataya aşığım antepfıstıklı bitter sütlü ayy hepsini seviyorum ayırt edemedim bebeklerimiSağol canım. Bende severim hem de beyaz çikolata. Eşim dün üç tane büyük beyaz çikolata almış . Öğretmen için de al demiştim. Akşam üçü yedi bende burnumu kıvırdım![]()
kuzum 2 haftadır az da olsa eksiler gelmeye başladı,bunu düzenli spora borçluyum,hafta sonuda yapamadım diye çok üzüldüm yapsam eksilerim dahada fazla olurdu o yüzden yapmak zorundayım
cuma annemler gelcek yapamıycam zaten
çatlak annesinden mi
bence çok güzel olmuşlar eflal olsa olsa akıllı annesinden![]()
Haklısın kuzum yap yap bende regli sonrasında sıkılaşacağım inşallahSquat nasıl gidiyor
![]()
Sağol banum yarın yapacağım artık kahvaltı yaptım.ekmekle çorba kalsın o zaman yarına kahvaltı diyince ben normal iki dilim ekmekle yaptım o zaman yarın yapayımAnaa pardon ya bende menü yorumluyon sandım.haşlama yumurta ceviz vs gibi klasik kahvaltı yapıyorum ekmeksiz sonra acıktıkça vicdan ama ben tuz falan atıyodum atmamak gerekiyomuş
Yemem kiii mezun olacağım kiii bak yenil bu hafta tamam mı gider ayak üzme beniBu ne mortim kuş kadar hiç beğenmediminsan biraz yer ishal için bir kilo haşlanmış patates yeseydin
![]()
dediğim şekil aynen devam ediyorum15 sayı yapıyorum
daha bi etkisi yok ama bekliycez bakalım
sen yapıyomusun?
Cok şükür teyzesi 4 ayimiz bitti bu ay sonu ise basliycam.anaamm kim gelmişhoşgeldin
ben iyiyim hala hedefe varmaya çalışıyorum
sen nasılsın? kızın nasıl büyümüştürartık epey ele geliyodur