Ben de de aynı durum var,sporu biraz arttırmak gerekiyor galibaYok sayilir sadece pazar sabah beyaz ekmek yedim.Aksamina yedigim balik da az yagda kizartilmisti.Baska en ufak cisim cosum yok
Ayy çok geçmiş olsun canım doktora gidin ihmal etmeyin urfada bildigin salgın var bu araCanım sıkkın kızım hastalandı. Üşüttü sanırım üstten alttan çıkarıyor sürekli.
Galiba..Benim oğlum gündüz hic durmuyo o uyurken de anca ev isi.Aksama ne yapabilirsem o artik.Ben de de aynı durum var,sporu biraz arttırmak gerekiyor galiba
Sağol Eflalim
İki çocuk yapma sebebim sadece bu oğlumun tek kalmaması kendim tekim ben o kadar Yalnız buyudum ki hala yalnızlığı dibine kadar hissediyorum bazenCanım di mi ıh hı hıh(Kemal Sunal gülme smileyi)
Ben evlilik yıldönümünü de kutluyorum @MiuLego nun .Müstakbel evlilik yıldönümün kutlu olsun Miu
O zaman kaban istiyorum..Netten beğeneyim de faturaya senin adrese yollayayım.
Kandırıkçı Miu.Ben de doğum gününü bilemedik diye üzülmüştüm
Yani diyete başlama günü mü?
Ekmeği kestim ,t ekmeği yiyorum ,kola yerine de soda içiyorum
Geçen gün benim de aklıma geldi bu fikir,kafamız aynı çalışıyormuşBir de bacaklarımız aynı çalışsa daha güzel olacak
Senelerce oğlumu tek çocuk büyüttüm.Kızımla arasında 14 yaş var.İnan bana tek çocuk ta yorucu.Şimdi mesela çocukların birbiri ile vakit geçiriyor,arkadaşlık ediyor.Tek çocuk olunca daha çok ilgi bekliyorlar.Canım sıkılıyor dedikçe,keşke kardeşim olsaydı dedikçe kahroluyorsun.
arada 20 de yapıyorumda zorluyo,sen yapıyomusun demiştim cevap vermemişsin gözümden kaçmadı
hadi bakalım sende başlaformunu koru
bende henüz bi eksi göremedimmm
5300 atladım mm
Yarın beraber yapalimKaptanitom vicdani persembe yapcaz dimi.
Iki gun yapsak olur mu ?
Carsamba persembe
Söyleyin ona onun atladığı ip sayısı benim ancak ısınma turum olur
Canım di mi ıh hı hıh(Kemal Sunal gülme smileyi)
Ben evlilik yıldönümünü de kutluyorum @MiuLego nun .Müstakbel evlilik yıldönümün kutlu olsun Miu
O zaman kaban istiyorum..Netten beğeneyim de faturaya senin adrese yollayayım.
Kandırıkçı Miu.Ben de doğum gününü bilemedik diye üzülmüştüm
Yani diyete başlama günü mü?
Ekmeği kestim ,t ekmeği yiyorum ,kola yerine de soda içiyorum
Geçen gün benim de aklıma geldi bu fikir,kafamız aynı çalışıyormuşBir de bacaklarımız aynı çalışsa daha güzel olacak
Senelerce oğlumu tek çocuk büyüttüm.Kızımla arasında 14 yaş var.İnan bana tek çocuk ta yorucu.Şimdi mesela çocukların birbiri ile vakit geçiriyor,arkadaşlık ediyor.Tek çocuk olunca daha çok ilgi bekliyorlar.Canım sıkılıyor dedikçe,keşke kardeşim olsaydı dedikçe kahroluyorsun.
Eki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Oğlum yazdı teyzeleri. Fikir çatlak anasından
Kocan huyunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyorsen bu azimle 45 bile olursun metan iyi, spor var, emzirme var . Bütün avantajlar sende kıymetini bil
Ben evi bir daha topluyum, sabah kalkar kalkmaz topla, akşam yatmadan topla yine aynı
Cumadan beri neredeyse sabit cikiyorum cildiriciiimmm[/QUOTE
]
Hep nazardan
Teşekkür ederim :) hoş geldin bu aradaHarika olmuş yaaa
A ha ha benim zorumla yoksaa nasıl karışık yazıyorNego alıntıdan gördüm şimdi ..çok güzel olmuş çook ... çok değerli ...
ha bir de harika yazısı ...sen neye delleniyordun bu çocuğa yazı yazdırırkenYusuf un ben sana şu an ki yazısını bi atayım da
Sağol canım. Ay inşaAlah yoktur.Maşallah yazısı çok güzelmiş,özenilmiş.Fikir de güzelmiş.İnallah öğretmenin şekeri yoktur
Sanki @masumm sıvı mı koyu çamaşır suyu mu demek istedi gibi algıladım ben
Bimin çamaşır suyu gerçekten güzel .
İnşallah yeni seneniz huzurlu ,mutlu geçer Eflal.
Bende köyü olanı aynen sulandırıp şişeye koyuyorumevet aslında sorumda ki amaç oydu fıs fıs lı şişeşere dolduruyorum ben çünkü
rahat oluyr
Tut canım tut şurda en fazla iki ayBakk hele
Kafa yapimiz aynı belli
Ben çok beğendim örtmen olasım geldi
Ay ağzımı tutsam varya zaten emzirme anında vermek daha kolaymış
Bende öyleyim yeminle sabah dağınık görmek hiç iyi gelmiyor bana
Oyy hayırlı olsun incisiTeyzeleri kızımın ilk disi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?