Harika olmuş yaaaEki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Oğlum yazdı teyzeleri. Fikir çatlak anasından
Hosbuldum canımseninde hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlikla kucağına alırsın inşallah
Sen iyi ol arada da iyiyim de simdilik yeter zaten.17haftadan.sonra çoğu gececek
Çok özleniyorsun yokluğun belli
arada 20 de yapıyorumda zorluyo,sen yapıyomusun demiştim cevap vermemişsin gözümden kaçmadıRegli öncesi yapmadım her türlü şüpheye karşı malesef 2 haftadır yürüyüş dışında bir hareketim yok ama inşallah cumadan itibaren başlıyorum15 de kalma artır derim
Maşallah yazısı çok güzelmişEki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Oğlum yazdı teyzeleri. Fikir çatlak anasından
Sankiİkisi de değil :) ya bimin ki. Ya bingo ya başka uygun markalar. Ben çok kullanıyorum çünkü
İnşallah yeni seneniz huzurlu ,mutlu geçer Eflal.Bugün 7 kasım güya 65 olacaktım bugünevlilik yıl dönümü de bugün tabi ki kutlamıyorum. Mümkünse ki mümkün odun da bir şey yapmasın. Hayatımın hatasını yaptığım gün neticede
Cok şükür teyzesi 4 ayimiz bitti bu ay sonu ise basliycam.krese gidecek minigim. Hala varamadin mi hedefe
Maşallah yazısı çok güzelmiş,özenilmiş.Fikir de güzelmiş.İnallah öğretmenin şekeri yoktur
SankiNare83 sıvı mı koyu çamaşır suyu mu demek istedi gibi algıladım ben
Bimin çamaşır suyu gerçekten güzel .
İnşallah yeni seneniz huzurlu ,mutlu geçer Eflal.
Aynen ben de sıvı olanı fıs fıslı şişeye koyuyorum ,tezgaha ,lavaboya falan sıkıyorum.İkisi de olmadan olmuyor.Sıvı olanı kullanın diyordu bir uzman,özellikle mutfakta illa kullanacaksanız.Çünkü koyu kıvamlı olanlar köpüklü,durulaması zor .evet aslında sorumda ki amaç oydu fıs fıs lı şişeşere dolduruyorum ben çünkü
rahat oluyr
Aynen ben de sıvı olanı fıs fıslı şişeye koyuyorum ,tezgaha ,lavaboya falan sıkıyorum.İkisi de olmadan olmuyor.Sıvı olanı kullanın diyordu bir uzman,özellikle mutfakta illa kullanacaksanız.Çünkü koyu kıvamlı olanlar köpüklü,durulaması zor .
Beterin beteri var,ya artı çıksaydın .Hafta sonu kaçamak yaptın mı?Cumadan beri neredeyse sabit cikiyorum cildiriciiimmm
Cumadan beri neredeyse sabit cikiyorum cildiriciiimmm
Yok sayilir sadece pazar sabah beyaz ekmek yedim.Aksamina yedigim balik da az yagda kizartilmisti.Baska en ufak cisim cosum yokBeterin beteri var,ya artı çıksaydın .Hafta sonu kaçamak yaptın mı?
Biz kadınlarda çareler tükenmez.Ben biten spreyli kutuya koydum,ne para vereceğim şişeye.ay ben domestos alıp birde sulandırıyorum ahahah
ikea dan fıs fıs şişesi aldım
Biz kadınlarda çareler tükenmez.Ben biten spreyli kutuya koydum,ne para vereceğim şişeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?