oyy ne minnoştur o şimdiTeyzeleri kızımın ilk disi cikti
Yok kuzum hiç istemiyorumspor yapmayı neden istemiyorsun eflal,bak bu hafta zorlu bir takımdasın ,hadi müziği aç eliptike çık
Bu konulara hep takiliyorum bu araİki çocuk yapma sebebim sadece bu oğlumun tek kalmaması kendim tekim ben o kadar Yalnız buyudum ki hala yalnızlığı dibine kadar hissediyorum bazen
kulaklarım çınçın.
kızlarrr bende durum pek içacıcı değil.cocuklarım hasta oldu bi gece biri bir gece biri kustu.bende grip oldum veeee asmde diğer 2 dr eğitime gitti.daha önceden yerlerine görevlendirildiğim için iptal de edemiyorum.
malum hemşiremde yok.
bi tuhaf haldeyim.
beni bi süre mazur görün misafir sanatcı olayım.
Sen yine sabitsin ben bildigin artiyim... ve bugun sali ve ben korkuyorum. Ve benim pazara gidip kabak almam lazim yoksa miu beni fururCumadan beri neredeyse sabit cikiyorum cildiriciiimmm
istemiyorum yok eflal,oğlan uyanana kadar boş mu durcan o uyanınca dansınıda yaparsın,şimdiden eliptiğe çık hem ısınmış olursunnYok kuzum hiç istemiyorumoğlan uyanınca dans ederiz artık
Öğle yemeğimi yiyorum canım şimdi yapamamistemiyorum yok eflal,oğlan uyanana kadar boş mu durcan o uyanınca dansınıda yaparsın,şimdiden eliptiğe çık hem ısınmış olursunn
hadi görem seni
tamamÖğle yemeğimi yiyorum canım şimdi yapamam
Guzel gunlerinizin baslangici olur insallah canim. Boyle dusun bence. Benim de evlilik yildonumunde icimden bisey yapmak gelmiyor ama bazen instagramda falan guller yemekler gorunce ne guzel diyorum. Keske benimki de kendisi biseyler dusunup yapsa. Romantizmden eser yok.Bugün 7 kasım güya 65 olacaktım bugünevlilik yıl dönümü de bugün tabi ki kutlamıyorum. Mümkünse ki mümkün odun da bir şey yapmasın. Hayatımın hatasını yaptığım gün neticede
Sağol canım. Benimki gölge etmesin başka bir şey istemem ...Guzel gunlerinizin baslangici olur insallah canim. Boyle dusun bence. Benim de evlilik yildonumunde icimden bisey yapmak gelmiyor ama bazen instagramda falan guller yemekler gorunce ne guzel diyorum. Keske benimki de kendisi biseyler dusunup yapsa. Romantizmden eser yok.
Sağol canım. Benimki gölge etmesin başka bir şey istemem ...
ortasından çat diye çatlayıverir
görmesin bencede
Senden attın
Korkuyorum
Ah onun o fettan çenesineden korkuyosun ki
sıkıştırır onuda öperiz olur biter :))
bi öperizAh onun o fettan çenesi
Ben de cicek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?