- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ben de oyle yapiyim yarin baska islerim var yemek de yapiyim. Yalnix kac bardak. Su koydun kuzum bi de bu yogurtla mi yeniliyorBende şimdi piairiyorum canım sabaha hazır olsun çok ugrastiriyor akşamdan yapmak mantıklı geldi bana
Yarın da dahil dikkat et kız çarşamba ve perşembeTamam canım yarından sonra dikkat edecegim
Bence benden de tırsSenin listeyi yapacaktım güya. Bu hafta bedenim dünyada ama ruhum başka evrendeacayibim ya. Diyetten her şeyden ayrıyım farklı bir evrendeyim sanki kendimden tırsıyorum
Ağrısı da varsa yarına gelecek o vaytım bak gör gelecek gelecekEt ne olur karnıma sıcak su torbası koydum oluyorum ağrıdan çorba hazır yarın için listeye birebir uydum ama çok katı oldu az daha su ekledim sadece canım hala gelse iyi olur beee artık kesin perşembe yi bekliyor yine
Canım bulguru 1 kaşık koydum iki fazla bence 7 8 bardak koydum canım çok koyu lapa gibi oluyor ama benim dereotu nane maydanoz biraz demeti büyüktü galibaBen de oyle yapiyim yarin baska islerim var yemek de yapiyim. Yalnix kac bardak. Su koydun kuzum bi de bu yogurtla mi yeniliyor
Ama eksi getirecekVicdan çorbası nin canim
Aman miu sen sopalarsın beni. Ruhuma dokunmazsınYarın da dahil dikkat et kız çarşamba ve perşembe
Bence benden de tırs
Ağrısı da varsa yarına gelecek o vaytım bak gör gelecek gelecek
Daha hala spor yapasım yok de sen bana ruhunu nasıl da kaynar kazanlara atıyorumAman miu sen sopalarsın beni. Ruhuma dokunmazsın
Efserim çarşamba perşembe ekmek yok yasak
Şişkinlik yapacak herşey yasak karnıbahar da dahil
Kabak ye kuzum benim menü sana iyi geliyor onu yap
Cumayı garanttiye alalım
Kahvaltıyı es geçme banuuuu
Akşam iyi de kahvaltı
Çok güzel menü berna kuzum
Çarşamba ve perşembe tosta ve ekmeğe elveda canısı
Sen de detoks yap derim malum tartı sabit
Vidan çorbası detoksu yapabilirisn
Ekmek yok unutma şişkinlik yapacak yiyecekler yok bol spor var
Afiyet olsun güneşim dengeli menü yine güzel artı da getirmez.. beğendim ben
Persembeye tekrar yapmamiz gerek degil miCanım bulguru 1 kaşık koydum iki fazla bence 7 8 bardak koydum canım çok koyu lapa gibi oluyor ama benim dereotu nane maydanoz biraz demeti büyüktü galiba
Yapacağım miu zehir olsa içerim tartı gün be gün cosuyor bakalım sabah tartilacagim ertesi güne iyi eksi gelirse perşembe de devam edeceğim zaten bu çorbayı ben hayatta bir gunde yiyememAma eksi getirecekçorba tadı kötüyse eksilerin tadı güzel mezuniyet tadı en güzel
Canım çorba bi tencere oluyor bence mümkün değil bir gunde bitmesi belki ben az yiyorum ondandirPersembeye tekrar yapmamiz gerek degil mi
Yaaaa detoks yap işte kuzumŞu iki gün ne yiyip içsem ki. Plansız iyice ruhum sıkışıyor
Perşembeye kesin devam et vaytım tartıya bakmaksızınYapacağım miu zehir olsa içerim tartı gün be gün cosuyor bakalım sabah tartilacagim ertesi güne iyi eksi gelirse perşembe de devam edeceğim zaten bu çorbayı ben hayatta bir gunde yiyemem
Bugün geçti artık miu. Şimdi ders savaşı var iki saat sürer. Sona onları yatır sonra ben sızDaha hala spor yapasım yok de sen bana ruhunu nasıl da kaynar kazanlara atıyorum
Bugün geçti artık miu. Şimdi ders savaşı var iki saat sürer. Sona onları yatır sonra ben sız
Teşekkür ederim kusma bitti ishal başladıGeçmiş olsun
Banada dua.edin hatta takimcak duaya çıksak hala icin yeridirGeçmiş bitti
Şimdi işte ana odaklanabilirim
Napıyorsunız kuzularrrrrrr
Yarının detoksvuları hazır mıııı
Hala gelsin diye dua edelim miiWhiteblacklife
Şuan tadına baktım net söylüyorum sende sorun yokkkk
Çakıl cımısın yoksa hmmmmmm
Miu ben sabah kahvaltı da yapmayacağım gün boyu bu çorbayı icsem olmazmiYaaaa detoks yap işte kuzum
Ya da sabah ekmeksiz kahvaltı akşam kabak yemeği öğlen salata
Perşembeye kesin devam et vaytım tartıya bakmaksızın
Detoks bu sonuçta.. çarşamba yaparsan perşembe yapmazsan detoks sonrası artı çıkabilirsin cumaya aman diyim
Ayyy ben kiraz sapi iceceeektimmmmmmm
Acıkmadın tabi ki ne acıkmasıAcıktım mi ne
Yööööö ne alakası var canımTeşekkür ederim kusma bitti ishal başladı
Banada dua.edin hatta takimcak duaya çıksak hala icin yeridir
Ayyyyyyy
Çakıl cımısın yoksa hmmmmmm
Yarın kahvaltoyı yap vaytım yoksa perşembe de detoksu çıkaramazsın.. yarın yap perşembe yapma :)Miu ben sabah kahvaltı da yapmayacağım gün boyu bu çorbayı icsem olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?