Yav nolacak hepi topu birkaç ayını alacak onları vermek boşverseneevet gülüm ... tartı toplamda 3.5 kadar oynadı ..zaten bu çok fazla bu süre için de ... genişleme 3.5 tan fazla .
Ama ben Yusufta da böyleydim , 3 aylıkken 6 aylık gibi görünürdü karnım . gebeliğim dışardan çabuk belli olur benim ...
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diyorum be eflal
Keşkee geçen ay gıcık etti yine cumaya denk gelmiştiperşembe akşamı gelir o
Spor yap kuzum spor açlığı yok ederSigara içen sigarayı bırakır ya canı bir anda sigara çeker şu an o haldeyim duş alayım ben
2 yk yoğurt ye elma şeker akşam için hiç uygun değil
Eflal cumaları aç kalmaya alışkın da...
Da....
Şu sıralar spor yaptıramıyoruz hatuna kaldı ki cuma yapacak
O zaman yapayım benSpor yap kuzum spor açlığı yok eder
Bu gidişle gidip sopalıcam zatengittiğinde öptürüp duracağına iki sopalayaydın
Ah ah zaten o kesin öğlene kadar açım yani 2 ye kadarcuma geliyormuş ya ...bu demektir ki sen cuma günüNego i aç susuz akşama kadar bekletirsin ..3 mil de leslie yaptırırsın
eflal gelsin perşembe kurtul yavrummmm
Bu gidişle gidip sopalıcam zaten
Galiba anladımAh ah zaten o kesin öğlene kadar açım yani 2 ye kadaraslında getirme yöntemi varda bir tane neyseeee
Yoooohhhhh cuma kesin yaparım2 yk yoğurt ye elma şeker akşam için hiç uygun değil
Eflal cumaları aç kalmaya alışkın da...
Da....
Şu sıralar spor yaptıramıyoruz hatuna kaldı ki cuma yapacak
O sopalar hep bana hep banagittiğinde öptürüp duracağına iki sopalayaydın
İnan ki keşke diyom çünkü sabit şuankalıbımı basarım cuma maksimummmmmmmmm - 400 ... maksimum o da
Hadi gittim kitap okumaya
O hiç mümkün değil cicim ayrı dünyaların insanıyızGaliba anladımkalori de yaktırıcı
Ne duruuuyyyyyoooorsunnnnnn helva karsanaaaaaa helva karsanaaaa
Yeme kız açlıktan ölmicen nasılsa zaten 1 saat dayansan hoop uyku saati gelcek o açlık gitcek sabah kahvaltı yapcan mis mis yeme diren meydan oku yemeyeYemicem yemicem yemicem 500 gram eksik gorucem biliyorum biliyorum yemicem yersem göremem tutarsam boğazımıza hergün 500 e yakın eksi görüyorum yeme yeme
bizde birazdan başlıyacağız ....şimdi satrançta bizimkiler ... sonra 3lü kitap okuma saati ... 1 saat ... sonra Yusufa
bak ne güzel .... evlen sende yalnız okuma kitabını
Yemicem yemicem yemicem 500 gram eksik gorucem biliyorum biliyorum yemicem yersem göremem tutarsam boğazımıza hergün 500 e yakın eksi görüyorum yeme yeme
O sopalar hep bana hep bana
Yeme kız açlıktan ölmicen nasılsa zaten 1 saat dayansan hoop uyku saati gelcek o açlık gitcek sabah kahvaltı yapcan mis mis yeme diren meydan oku yemeye
Kitap okumak yalnızken güzel kiii
Evli olsam neden kitap okuyam başka yapcak aktiviteler bulrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?