Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yav nolacak hepi topu birkaç ayını alacak onları vermek boşversene

cuma geliyormuş ya ...bu demektir ki sen cuma günü Nego i aç susuz akşama kadar bekletirsin ..3 mil de leslie yaptırırsın

eflal gelsin perşembe kurtul yavrummmm
Ah ah zaten o kesin öğlene kadar açım yani 2 ye kadar aslında getirme yöntemi varda bir tane neyseeee

Yemicem yemicem yemicem 500 gram eksik gorucem biliyorum biliyorum yemicem yersem göremem tutarsam boğazımıza hergün 500 e yakın eksi görüyorum yeme yeme
Yeme kız açlıktan ölmicen nasılsa zaten 1 saat dayansan hoop uyku saati gelcek o açlık gitcek sabah kahvaltı yapcan mis mis yeme diren meydan oku yemeye
bizde birazdan başlıyacağız ....şimdi satrançta bizimkiler ... sonra 3lü kitap okuma saati ... 1 saat ... sonra Yusufa

bak ne güzel .... evlen sende yalnız okuma kitabını
Kitap okumak yalnızken güzel kiii

Evli olsam neden kitap okuyam başka yapcak aktiviteler bulrum

Yemicem yemicem yemicem 500 gram eksik gorucem biliyorum biliyorum yemicem yersem göremem tutarsam boğazımıza hergün 500 e yakın eksi görüyorum yeme yeme

yeme tabii ki de türkan .... yesen de sabaha açsın yemesen de ...
şu an yiyeceğin şeyin tadını da biliyorsun ....

sana pişt pişt yapıyor , gelsene diyor da..yesen müthiş pişmanlık ....tartıda en az artı 300 gr .. ne gerek var ?

O sopalar hep bana hep bana

oyyy kuzum kemiklerinin sesi geliyor yahu artık sana vurmasın

20:00 de değil onlar yavrum ... bu evlatlı etkinlik saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…