Yaptın mı eflalim bilmiyorum inşallah detoksla geçirmişsindir günü@MiuLego dün artı birdim sabah. Bigün 500 gitmiş canım. Bugün de detoks gibi yapsam, perşembe cuma stres yaşamak istemiyorum
Kuzum yazdım menü bakalım ne diyeceksin. Yarın öbür gün yine hafif olur. Perşembe yine elma yapabilirim. Bu hafta spor az oluyor, gerçekten vaktim yok. Çocuklara yöneldim biraz. Ben diyet yapıyorum diye onlara hamur işi yapmaz olmuştum. Bigün onunla uğraştımYaptın mı eflalim bilmiyorum inşallah detoksla geçirmişsindir günü
Son güne bırakmak hiç iyi değil stres oluyor insan.. e o insan da eflalse 100 kat stres olur kendileri malum
Nabıcan sen o doğum gününde gelmesini istediğin çikilatları acabaaaaÇikilata en bi sevdiğim doğum günümde gelse ne sevindirik olurumÇok güzel düşünmüşsünüz canım
Yürü be eflalim en sevdiğim sen birinci canım benim .. biri de senin gibi yiğido çıkmadı kocam da kocam dediler hep .. ben seni severim@MiuLego ben seni seviyorum balım, koca da neymiş
İçekkkkk bu kediye bayılıyorum ya masumluğa bak hiç sana benzemiyor deynep
Okuldaydım okul günüm
Çoook güzel menğ makbuş hoşgelsin sefa getirsin eksilerMenümü paylaşmak istiyorum belli zaten
Sabah 2 yk chia 1 muz 1 kivi 10 fıstık 1 bardak süt
Öğle Yarim cay bardagi yeşil mercimek eklenmiş sebze çorbası 4 yk yoğurt
Ara 2 yk lor biberlı ve dereotu
Akşam 150 gr kadar hamsi salata
Ara 2 yk yoğurt kürüzere
2000 ip @MiuLego
Bu arada tahminim doğru imiş bu gün 59.2 çıktım artık eksiye calisiyorum
Çarşamba ve perşembe yap nisam .. yarın kesin yap son güne kalmasınKaptanitom vicdani persembe yapcaz dimi.
Iki gun yapsak olur mu ?
Carsamba persembe
Vay vay vaaaay5300 atladım mm
Maşallah ona hayırlı olsun darısı diğer dişlereTeyzeleri kızımın ilk disi cikti
Ben çok mutlu oluyorum türkanım paylaşınca.. diyet yoldaşıyız biz sonuçta her bilgi çok önemli kuxum okumuş öğrenmiş oluyoruz biz deOkuduklarimi sizinle paylaşıyorum umarım size fayda verir
Bize miu golge etsin
ortasından çat diye çatlayıverir
görmesin bencede
Senden attın
Korkuyorum
neden korkuyosun ki
sıkıştırır onuda öperiz olur biter :))
Ah onun o fettan çenesi
bi öperizbide el sallarız olur biter
yelkenleri iner suya
Tamam alacam feda olsun beeeBen de cicek isterim.
Hayır beni seveceksinizmiu diycek şimdi gidin kocanızı sevin beni sevmeyin
Nilişkom bugğn hiç giremedim okuldan dolayıBir gelemedim yarım yamalak sohbetlere de katılamadım@MiuLego kaptanım karşılaşamadık @begum75 ballı çörekim sohbet edemedik 1 saate çıkacaksın neredeyse
Sabaha yumurtayla iyi olur kuzummmPazartesi tartıda 62 idim kabızlık yüzünden. Bu sabah tartilmadim
Bu sabah 1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Yedim
Öğlen
2 yumurta ile salata yaptım bol yeşillikle
Arada gün kurusu ile Türk kahvesi
Akşam sadece yoğurt yiycem belki de bir elma pırasa yapacaktım diyorum onu sabah içn k vurayım üzerine yumurta kırayım nediyorsun @MiuLego
İyi menü kuzuum abartı hiçbirşey yok ama suyu ihmal etme derinMenü şeedeyim artık
Sabah
Bir dlm tb ekmeği üzerine tuzlu yoğurt sürdüm.
Üç beş zeytin
Ara
Bir bardak portakal suyu
Öğle
Üç çatal makarna
İsotlu yoğurt
Ara
Bir şekersiz nescafe
Akşam
Tavuk
Salata
Ayran
Su çok değil. Bitki çayları ananas açai karışımı ve kiraz sapına devam ediyorum.
Tartı nedir bilmiyorum annemin yanındayım tartıyı getirmedim. Hafta sonu dikkat etmedim açıkçası yine ölçülü yedim ama çeşitler anne yanında daha fazla oluyor:)
@MiuLego
Tamam kuzum üst sınır 55 aralarda dolanmak serbest :)Bu arada üst sınırım 55 @MiuLego. Bundan fazlası için tehlike çanları çalar diyorum kendime. Annemin yanında çok hareketliyim. İki kat merdiven var. Sürekli inip çıkıyorum ev içinde çok hareketliyim.
Diren bernaaaaaaŞu an şunların yanında oturuyorum
Efserim çarşamba perşembe ekmek yok yasakBugünkü menüm
Sabah uyanınca
Ödem atıcı karışım
Kahvaltı (annemde)
3 kaşık melemen
1 k.k peynir
Salatalık çay
Yarım tam tahıllı simit
Ara 1 kahve 1 ceviz soda
Öglen
Yağsız 1 karnı yarık
1 kase yogurt
Ara (annemde)
3- 4 elma kursu çay
Evde 1 mandalin
Akşam (evde)
Yogurtlu karnıbahar
Araladada ödem atıcı karışımdan içtim.
Kahvaltıyı es geçme banuuuukahvaltı
1-2 lokma peynir
az roka
iş yerinde 1 dlm peynir çay
ara
az sütlü türk kahve
öglen 16:00
2 etimek
1 kutu ayran
peynirli salata
Çok güzel menü berna kuzumArkadaslarla disardayim yanimda hamburgerler pizzalar patateslerbtatlilar yeniyorrrrr...
Menumu vereyim ben de
Sabah 12.00
Tost
8 zeytin
Salatalik
Ara 14.00
1 salkım üzüm
Aksam 17.00
Kofteli salata
Su 2yi gecer
Spor gündüz biseyler yaptim aksama da yaparim
Afiyet olsun güneşim dengeli menü yine güzel artı da getirmez.. beğendim benbazen İzmir'de değil de dağ başında yaşadığımı düşünüyorum yine internetim de günlerdir sorun var şükür ki bugün gelip yaptılar ve benim internetimde sorun varken ben telefondan da gelemiyorum kaptan @MiuLego ne hikmetse telefondan açılmıyor siteNeyse bari gelmişken bi menü yazayım şuracığa
Kahvaltı-09.00
1/2 gevrek
1 kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
Öğle Yemeği-12.00
1 yemek kaşığı kadar sebze graten
salata-yoğurt
Ara-15.30
1 orta boy armut
Akşam-17.10
1.5 porsiyon kadar haşlanmış yoğurtlu karnabahar
4 tane diyet biskivü (bu tadı tuzu olmayanlardan hani tatlı olanları değil yani bunu aslında yemicektim ama karnabahar çok geldi birden midem bulandı midemi bastırsın diye yedim)
2 günlük menğ de alalım çakılcım2 gündür giremiyordum geçmişi okuyup gelicem
Slm millet ben dün eve geldiğimde siteye giremedim menu de öyle kalmış paylaşmamis telde bakacağım yazacagim dünkü menüyü yine. 2 gündür çok yoğun çok geç çıkıyorum. Eve gidene kadar geçmişi okuyup paylaşıma geçeceğim. Ecemavi nin menüsünü gördüm çok fena hırs yaptım şimdiMenü neden yok hanfendi çakıl? Menü hergün verilecek kural busabah simit yendi diye mi? Yoksa o kaçamağın devamı da mı geldi ? cakil80
Sen unutulacak kadın mısın ki burdaki bacıların unutsun
Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi
Benim 1kilo 200 gr diye hatırlıyorum ama o hafta diyette vardı ve ben anca cumaları tartılıyordum sadece 1gün yapabilmiştim düşündükçeNe kadar eksi de hele bu kadar otu bi tencerede görünce moo diye ses geldi icimden tirstim haa
Aranan morti bulundu2 gündür giremiyordum geçmişi okuyup gelicem
Ara olarak bir bütğn muza karşıyım eflalim karbon ve gi değeri yüksek ve de kaloriliiii7 kasım menüsü
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, peynir, roka, tere, 1 dilim çt ekmek
Ara: 1 muz
Öğlen : Kabak yemeği, 2 minik baget, pul biberli yoğurt
Ara: 2 gün kurusu, badem
Akşam : 3-4 çatal haşlanmış patates, pul biberli yoğurt (çocuklara yaptığım poğaçanın içidir patates )
Su: 2 litre, 2 kupa bitki çayı (kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus )
@MiuLego
Whiteblacklife
Spor yapmamak için bahane kabul etmiyorum.. istersen spora da vakit bulursun biliyorsun.Kuzum yazdım menü bakalım ne diyeceksin. Yarın öbür gün yine hafif olur. Perşembe yine elma yapabilirim. Bu hafta spor az oluyor, gerçekten vaktim yok. Çocuklara yöneldim biraz. Ben diyet yapıyorum diye onlara hamur işi yapmaz olmuştum. Bigün onunla uğraştım
Bugunde dünkü nin nerdeyse aynısı sadece öğlen ki kızılcıklar yerine biraz muz varSlm millet ben dün eve geldiğimde siteye giremedim menu de öyle kalmış paylaşmamis telde bakacağım yazacagim dünkü menüyü yine. 2 gündür çok yoğun çok geç çıkıyorum. Eve gidene kadar geçmişi okuyup paylaşıma geçeceğim. Ecemavi nin menüsünü gördüm çok fena hırs yaptım şimdi
Geçmiş olsunAynen gece nöbetindeydim 3numara surekli kustu8,9defa bugün durumuna bakıp devam ederse dr götüreceğim
Senin kızına da çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?