- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Çok güzel çok iyi dusunmussunuzEki Görüntüle 2064394 Eki Görüntüle 2064395 Eki Görüntüle 2064396 Eki Görüntüle 2064397
Oğlum yazdı teyzeleri. Fikir çatlak anasından
Ben 27 yasimdan sonra kilo aldım onun için hep ak o eski günler modu dayım. Içinde geldi eski günlereOlursun tabi neden olmayasin ben ilk defa görüyorum 14 yasimda gormustum 58 o zaman bile bundan kiloluydum
Ben kupası aldım geldim caya
Kuzum evde ne var ne yok bilemedimEve gelişim gecikti epey oglani yedirdim uyutuyom gecmise de baktim.
@MiuLego bana kahvalti menusu versene ekmeksiz.Ama ben peynir yiyemiyon cigden erimis pismis olmasi lazim.Yumurtayi cok iyi pisirirsem ekmeksiz zeytinle yiyebilirim belki.Domates yemem salatalik bitti bugun pazara gitme gunumuzdi esim gidememis eli bos geldi.aglamak istiyorum
Ben de bugüne kadar çıktım ama şimdi keyiflendim darısı sanaCumadan beri neredeyse sabit cikiyorum cildiriciiimmm
Ne şirin olmuşturTeyzeleri kızımın ilk disi cikti
ahhh cok dertlenmiş senın veremeyecegın kılo ıcat edılmedi dahaEflal bildiğin gibi değilim anneeeeem ....
ay buna cok güldüm ahuuu duy duy sakın sabit geleyim demegittiğinde öptürüp duracağına iki sopalayaydın
insallah kuzucumHadi bakalım ördeğim inşallah tahat hastalıksız geçer bu gece ve sonrası :)
Aminnnnn saydınım Allah yardımcın olsun inşallah gebe haberlerini alırız burada ne güzel kutlamalar yaparız
menünü yazdınmı göremedimBen de bugüne kadar çıktım ama şimdi keyiflendim darısı sana
Ben tatlı isteği oluşunca Züber aldım 20 gr o biraz dizginliyor. Evde yapılışı da varmış hurma ile hurma ceviz fındık hindistancevizi blender dan geciriyormussun top top çikolata topu oluyormus.Bugün iştahım çok açık(ne zaman değildi ki)
Kilo aldırmayan şeyler yiyeyim diyorum ,yine gitmiyor yeme isteği
Hava iyiyken kızı parka götüreyim ,çıkayım evden ,yoksa durum kötü
sağol bitanem AminRabbim yüzünü guldursun inşallah canim
Of ne zorŞu an şunların yanında oturuyorum
Ben burdayimmm hem de mutlu mesutAy benim mortimcakil80 kayıplara karıştı bir aranıyor ilanı mı versem iyimisin mortim ses ver
Evet kaç gnlük menüsü yokmenünü yazdınmı göremedim
ay birdaha benle morti olmayacak çakıl
Sen eksi mi gördün neden mıtlusunBen burdayimmm hem de mutlu mesut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?