Ay sağol canımçok güzel çok ince çoook zarifti ama ...fikir olarak .
aynı sen
Paketim bitti. WiFi de iyi degil. Vallahi kaptanim ben ac kalamam. Ama kilo veremezsem uzulurum. Spor beni cok yoruyo cunku. Sabah ve persembe detoks yapacagim. Gelir insallah eksiAfiyet olsun menğ güzel dolu dolu sana eksi getirir mi ama bilemedim minnak kilona?
Neden giremiyorsun 2 gündür bakayım
Tetikte bekliyorum bakalım akşam oldu yine bu saatlerden sonra belli olur. Inşallah geçmiştirÖrdeğim nasıl oldu kuzucuğun daha iyi miMunzevi Zencefil
Coco nun internet bitmek üzereymiş haberim var o yüzden çok giremiyor ama bugğn de hiç gelmemiş @CocoChanelmademoiselle
Saydın aklımdasın hep naptın nettin arada gir haber ver yahusaydin78
Geçmiş olsun canım inşallah duzelmistirTetikte bekliyorum bakalım akşam oldu yine bu saatlerden sonra belli olur. Inşallah geçmiştir
Sağol mortim inşallahGeçmiş olsun canım inşallah duzelmistir
Canim bende senden cok farkli degilim bu hafta iyi gecmedi benim icindeİyi akşamlar kızlar..
B hafta diyete hiç motive olamadım..bugün dikkat ederim derken arkadaşım geldi.,bişeyler hazırladım hadi sen ye diyemedim haliyle 2 kişi olunca..yarın ögürgün işlerim var cuma şehirdışına çıkacağız 2 gün..pazartesi tamgaz burada olurum inşallah..
Mortim çok mahcubum sana.mortilik yapamadım hiç ,özürada81
@MiuLego pazartesiye kadar müsade...ara ara uğrarım..
Yok canım ne grubu. Aus da numaram var sadece ne olur ne olmaz diye. Malum çok ban yiyorumSizn WhatsApp grubunuzmu var
Amin kuzucum sağol@60kiloyum geçmiş olsun fulya..
saydin78 kuzucum gelmiş bi ceee eeeee diyip geri girmiş bavullar hazırlanıyormuş.. Allah gönlünüze göre versin saydınım da daha sık gelsen
kuzucum tedaviye basladim insallah yuzumuz bu kez gulerBelki hamilesindir kuzum. Çok duydum tam tedaviye gidecekken hamile kalanları. Güzel haberlerle gel inşallah.
evet cok merak ettim Ausumyok kızmam kuzum ... gördüm nasıl sevindim ... çok adın geçti geçmişte .. meraktaydık ...saydin78 da çok sormuştu seni ...
çok kilo aldın mı de hele ?
@MiuLego lunyamın efsane mortiliği vardır .... yeryüzünde görülmemiştir onun @Antepia27 ile mortiliğine capslaaar hazırlardı lunya fatmaya
bir de daktırımla @kelebekolacam iyi didişirdi .... hani değerlendirmek istersen ön bilgi
Kuzumm yazaydin ya watsapp dan
kuzum dün basladik ignelereÖrdeğim nasıl oldu kuzucuğun daha iyi miMunzevi Zencefil
Coco nun internet bitmek üzereymiş haberim var o yüzden çok giremiyor ama bugğn de hiç gelmemiş @CocoChanelmademoiselle
Saydın aklımdasın hep naptın nettin arada gir haber ver yahusaydin78
yazdım kac kez hatta dün de yazdım cevap vermedinKuzumm yazaydin ya watsapp dan
HihihiYok canım ne grubu. Aus da numaram var sadece ne olur ne olmaz diye. Malum çok ban yiyorum
Rabbim yüzünü guldursun inşallah canim
Hadi bakalım ördeğim inşallah tahat hastalıksız geçer bu gece ve sonrası :)Tetikte bekliyorum bakalım akşam oldu yine bu saatlerden sonra belli olur. Inşallah geçmiştir
Aminnnnn saydınım Allah yardımcın olsun inşallah gebe haberlerini alırız burada ne güzel kutlamalar yaparızkuzum dün basladik ignelereRabbim evlatlarimi nasip eylesin insaAllah dua edin bana kuzular emi
Hayır balım, yazmamışsınyazdım kac kez hatta dün de yazdım cevap vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?