Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim kaptanım :KK60:
ama bugün heryerim ağrıyor,mafoldum:KK43:cuma spor yapacağımı bilsem bugün yapmazdım ara verirdim ama yapmam lazım
Sen hafta sonundan dolayı öyle hareket ediyorsun tabi ki mantıklı kuzum :KK60:
nehirnil111 nehirnil111 canom yürüyüşler ptesi sporuydu
Salı sporunu dün gece 3 te şettim
40 dk yüksek tempo eliptik 160
30 dk egzersiz 90
300 ip 60

Toplam 310

Tamam canım oldu şimcik :KK68:

Olabilir bazen sonları düşünebiliyorsun ama cerrah çok iyi bir kitap Tess Gerritsen:deli:
tess geritsen hep okucam dediğim ama bir türlü okumadığım yazar

iyi hatırlattın okuyayım kuzum
Cumadan beri sadece eksi 200:işsiz: iki gündür 100er 100er gidiyo.Bugünden cok umutluydum aksam hen erken yedim hem cok az yedim salatanin yarisini biraktim tadi cok kotuydu hem de uzerine 1.5 saat yurudum su da 3 lt bulmustu.Niye böyle oldu ki :KK43:
vicdan yapıyor musun sen? kesin yap gider

Ablacim watsapp numaramı değiştirdim ve ben herkese bilgi gidiyor sanıyordum çünkü normal konuşma gruplarim hep devam ettio_O

Atıver bi ara bana bi mesaj kaydedeyim gülüm :KK15::KK15::KK15:

Bugün bizim kurumun kuruluş yıldönümüymüş

menü:confused:

ANADOLU ÇORBASI
ÇOBAN KAVURMA

KREMALI BROKOLİ
PİRİNÇ PİLAVIİ
MEYVE BÜFESİ

TATLI BÜFESİ

SALATBAR

ve onlar açık büfe envai çeşit:rolleyes:

Mis gibi menü ...

sen ne derdindesin hala yahu , pilav yeme ..ekmek yeme ... kremalı diye brokoli yemezsen iyi olur ...
gerisi missss :halay:

Ayyyy ben üni . zamanı hep çalışıyordum .... deli açık büfe tatlılar önümde ... hele hele tatlıların soğuk hava odası vardı :KK53::KK53::KK53: yeminle oraya girdiğimde donacam burnum buz kesecek ama çıkasım gelmiyordu :KK70:

Selam herkese. Sil süpür toz al uğraşıyorum. Sinirli olunca en iyi yaptığım şey. Sabah cardio yapayım spor yapayım diye niyetlendim kahvaltıdan önce, wifi bozulmuş ya da şifre modem değişti heralde kv gil. Aksine bu ay da paketim çabuk bitti, ek paket aldım. Otomatik ödemede fatura ama eşim çıldırır kesin. Neyse işte halanın siniri çok yordu beni bu hafta. Baş ağrım hat safhada.
Negatif eflal geldi hanımmmm:KK53:

Ben 2 hafta sonra mı listeye gireceğim @MiuLego
Deneeme süresi 2 hafta canım kural olarak..

Ama listeye girme işi tamamen kaptan inisiyatifinde. Herkesi almıyorum.. düzenli mi aktif mi kilo vermesi iyi mi paylaşımı bol mu listeye katkısı olur mu zarar veriri mi vs vs bir sürü şey düşünüp değerlendirip duruma göre alıyorum. Liste takımın en önemli parçası çünkü.. bakalım göreceğiz
hoş geldin minnoş

Selam herkese. Sil süpür toz al uğraşıyorum. Sinirli olunca en iyi yaptığım şey. Sabah cardio yapayım spor yapayım diye niyetlendim kahvaltıdan önce, wifi bozulmuş ya da şifre modem değişti heralde kv gil. Aksine bu ay da paketim çabuk bitti, ek paket aldım. Otomatik ödemede fatura ama eşim çıldırır kesin. Neyse işte halanın siniri çok yordu beni bu hafta. Baş ağrım hat safhada.
Negatif eflal geldi hanımmmm:KK53:

al sana pozitif bir :KK15:

Back
X