Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mis gibi menü ...

sen ne derdindesin hala yahu , pilav yeme ..ekmek yeme ... kremalı diye brokoli yemezsen iyi olur ...
gerisi missss :halay:

Ayyyy ben üni . zamanı hep çalışıyordum .... deli açık büfe tatlılar önümde ... hele hele tatlıların soğuk hava odası vardı :KK53::KK53::KK53: yeminle oraya girdiğimde donacam burnum buz kesecek ama çıkasım gelmiyordu :KK70:
ekmek pilav elimi sürmem zatennnnn

açık büfeyi de koklayayım bari :D
Selam herkese. Sil süpür toz al uğraşıyorum. Sinirli olunca en iyi yaptığım şey. Sabah cardio yapayım spor yapayım diye niyetlendim kahvaltıdan önce, wifi bozulmuş ya da şifre modem değişti heralde kv gil. Aksine bu ay da paketim çabuk bitti, ek paket aldım. Otomatik ödemede fatura ama eşim çıldırır kesin. Neyse işte halanın siniri çok yordu beni bu hafta. Baş ağrım hat safhada.
Negatif eflal geldi hanımmmm:KK53:
gelmedi mi hala teşrif etmedi mi daha

@MiuLego vicdan yapmiyorum canım malzemem yok bu hafta pazar yalan oldu.Zaten tadini da sevecegimi zannetmiyorum ama haftaya yapmayi dusunuyorum yine de
o zaman kabak yemeği ye.. akşamları çok hafif geçir çorbayı dahi karbonlu yemem kuzum.. boooolca protein ağırlıklı.. cumaya güzel eksi gelir rahat ol

o zaman kabak yemeği ye.. akşamları çok hafif geçir çorbayı dahi karbonlu yemem kuzum.. boooolca protein ağırlıklı.. cumaya güzel eksi gelir rahat ol
Aksama zeytinyagli sebzeli turlum var hafif bisey ondan yerim sadece corba yemicem.yarina ya nasip :)

HADİ CANIMLAAAR
ŞU HEDEFLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM
HEDEFLERİ ÖNEMLİ
GÖREYİM SİZİ SON 2 GÜN HEDEFE VARMAK İÇİN SON KOZLARIN OYNANACAĞI GÜNDÜR

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:10 KASIM HEDEFLERİ:KK53:

@Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam

@Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada

@suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..

@Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef

@nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.

@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..

Nego Nego (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak

@CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..

@Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu

@Candysugar
(59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar

matematik61 matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.

@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi

@ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın

@Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.

@ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum

@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu

@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı

Nefs Nefs (?)________________________

@ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin

@kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri

@deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?

@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık

@AHMET esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..

@cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım

@begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm

@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

Neden bende ???????? Var...
:cry: :cry: :cry:

@MiuLego bugün ki menüm şöyle olsun. Benimki ananas almamış

Kahvaktu: Otlu peynirli omlet, 1 dilim çt ekmek

Öğlen : Kabak yemeği, yoğurt

Ara: Badem, gün kurusu

Akşam : Salata

Ben bir şey farkettim benim cumadan sonra artı çıkma sebebim bence perşembe günleri hep detoks yapmam. Detoks yapıyorum sonra normal beslenmeye geçince artı çıkıyorum sanki. Başka açıklaması olamaz

Back
X