- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
afiyet olsun biraz fala karbonhidratlı olmamış mı sence de?
ikisi gibi de hissediyorum kendimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun biraz fala karbonhidratlı olmamış mı sence de?
ikisi gibi de hissediyorum kendimi![]()
bilsemmmAhahaha bugün bize ne oldu ki böyle ya![]()
aklını bana gönder bi konuşcaz onlabilsemmm
aşçı 2.posta tatlıyı getirmiş bide vicdansız diyetimle oynuyor resmen
meyveler kesmişti isteğimi oysaki yeniden aklıma düştü![]()
Nereye gidiyorsun acabaaaaa
Burası o kaçamaklar için kilo verememeler için var zaten. gidersen anlamsızlaşır Türkanım...
Çok şairim bugün![]()
Görme çevir kafanıbilsemmm
aşçı 2.posta tatlıyı getirmiş bide vicdansız diyetimle oynuyor resmen
meyveler kesmişti isteğimi oysaki yeniden aklıma düştü![]()
yok uleynnn
Ayy pardon o zaman bende makarnayi görüncehee yok yok ben makarna pilav yemiyorum evdekilere yapıyorum
ben bugün sadece mantarlı tavuk+yoğurt yerim
Geçen ausun makarnadan sonra makarna yapacaktım unutmuşum şimdi sen yazınca geldi aklıma..begüüüümmmm..hee yok yok ben makarna pilav yemiyorum evdekilere yapıyorum
ben bugün sadece mantarlı tavuk+yoğurt yerim
aynı bu moddayım
Ben oğlum 7 aylikken ip atlayayim dedim 2 gün agridan kalkamamistim o yizden sen daha hafif seyler yap canımNe güzel maşallah cnm ♡♡ ben öyle çok zorliyamiyorum kendimi ya özellikle karnıma yuklenemiyorum Sezeryan ameliyatim yüzünden 3 buçuk ay oldu ve korkuyorum![]()
yok uleynnn
evdeki menüyü paylaştım yanlış anlaşılmasın sakın![]()
Ben oğlum 7 aylikken ip atlayayim dedim 2 gün agridan kalkamamistim o yizden sen daha hafif seyler yap canımNe güzel maşallah cnm ♡♡ ben öyle çok zorliyamiyorum kendimi ya özellikle karnıma yuklenemiyorum Sezeryan ameliyatim yüzünden 3 buçuk ay oldu ve korkuyorum![]()
ben biliyodum ki zaten evdekilere yaptığınıaaa aman yanlış anlaşılmasın,makarna pilav yemem hani diyet yapmazkende pek aramam,benim zaafım tatlılara![]()
sende yiyecen de hemen kendine çıkış beni buldun demi uyanıkspor seniAyy pardon o zaman bende makarnayi görünce![]()
1 ay sonrabendde mezunum