Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil sen şimdi mezun oldun dimi. Ne güzel oldun beee:KK51:
Darısı sana olsun eflalim inşallah sende misler gibi mezun olacaksın :KK60::KK60:

kız akşam ne içtin sen :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:
Hahahaha sabah kahvaltıda kiraz sapı çayı içmiştim :KK70: Akşam yatmadan önce de ananas çayı :KK70: Sanırım bunlardan :p

Mezuniyet nasıl gidiyor.
Boşluğa düştün mü portakalım.. :-) :-) :-)
İlk iki gün neye hasretsem onları yedim nefs. Ama yerken aynen bi acayip hissettim kendimi şimdi miu beni görecek kulaklarımı çekecek :KK70: Tek sıkıntım miu görmesindi hissetmesindi :sus: alışkanlık :KK70:

Darısı sana olsun eflalim inşallah sende misler gibi mezun olacaksın :KK60::KK60:

Hahahaha sabah kahvaltıda kiraz sapı çayı içmiştim :KK70: Akşam yatmadan önce de ananas çayı :KK70: Sanırım bunlardan :p

İlk iki gün neye hasretsem onları yedim nefs. Ama yerken aynen bi acayip hissettim kendimi şimdi miu beni görecek kulaklarımı çekecek :KK70: Tek sıkıntım miu görmesindi hissetmesindi :sus: alışkanlık :KK70:

Gi sulu Ördeğim; ) sen mezunmu oldun

Deneeme süresi 2 hafta canım kural olarak..

Ama listeye girme işi tamamen kaptan inisiyatifinde. Herkesi almıyorum.. düzenli mi aktif mi kilo vermesi iyi mi paylaşımı bol mu listeye katkısı olur mu zarar veriri mi vs vs bir sürü şey düşünüp değerlendirip duruma göre alıyorum. Liste takımın en önemli parçası çünkü.. bakalım göreceğiz

hoş geldin minnoş
Tamm kaptancgmmm♡♡ Erken girmek için caliscammmm

Back
X