Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razı olsun canımmm benimmm evet bende bunu düşündüm folik asit olmadan kan ilacı var mı kii kelebekolacam ....

evet bu kürü biliyorum bu hafta pazara gidip bunları alıp 21 gün yapacam )

Yemeklerle beraber içmediğin sürece bir şey olmaz ada ben içiyorum değerlerimi gördün yükseldi ilaçla

Ne güzel benim oğlum böyle alıştıaalesef ama kızımı dediğin gibi yapıyorum emzirip beşiği koyuyorum

akşam yemeğinden önce görmek iyi gelir

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

10 KASIM HEDEFLERİ

Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam

Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada

suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..

Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef

nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.

@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..

Nego (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak

CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..

Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu

@Candysugar
(59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar

matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.

@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi

ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın

Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.

ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum

@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu

@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı

Nefs (?)________________________

ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin

kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri

deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?

Donna_salut (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık

@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..

cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım

begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm

@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia ( ) ____________________ hedef belli

teşekkürler kaptanım benim yazacak yüzüm yok diye iyice takımdan uzaklaşıyorum ama artık savaş açıyorum bırakıyorum karbonu başım çatlasada ağırdan yemiyecem çok çok ağrı kesici alırım ama yinede karbon almayacam vücüdüma)))

ayy saydin çok heyecanlı
rabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin,güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz
evet kuzum ben de oldukca heyecanliyim insaAllah Rabbim heyecanimizi mutluluga cevirirguzel haberler verebilirim insaAllah

ben de çok aldım bu ara.. ben de başlayım hadi var mısınhergün düzenli menü vermeye dürüst olmaya gece 12 de bile yesek yazmaya beraber başarırız bencetamam mıııııııııııııı bak ona göre bırakıcam karbonu?

kız bari nefs in ? ni kaldırsaydın
zaman geçmeden hedefini yazıver hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…