Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım

ada o zaman kelebekolacam a bi danışalım ne dersin daktırım,şu adaya bi çare
bendede aynısı olur tuvalete çıktıktan sonra açlığım gelir,sanki açlık bağırsakta oluyo midede değil
acaba folik asitsiz bi kan ilacı yok muki
ada bizde özel hastanede bi doktora görünsen bunları tek tek anlatsan belki sana uyan bi kan ilacı bulunur,hayır üzülüyorum gerçekte, çünkü kansızlığın ne kadar zor olduğunu biliyorum,sende iyi ol istiyorum

sana bide tavsiyem,bak kış geldi,kereviz ıspanak var,kansızlık için kereviz+ıspanak kürü var,hiç olmadı onu yap

http://www.milliyet.com.tr/-/prof-d...afe/yazardetay/27.01.2009/1051989/default.htm

basladim kuzucum pazartesi iyiyim şükür hakkimda hayirlisi. Insallah bu kez gelsin bebisler

durdurdum stop
zaten migrenim geliyo kaptanım
dün öğlen yemekten sonra
bugünde ağrım yavaştan gelmeye başladı
yarınada yemeden içmeden kesilsem cumaya hedefteyim
ah kıyamam kuzuma migeen de ne berbat şey
diren begüşüm yaparsın sen yenilme kıytırık tatlılaraaaa
@MiuLego azcık bende mi naz yapsam beni unutan miuyaaa
yap kız nazın alasını yap bana senin nazına gurban
ada kuzum..

bak böyle böyle diye diye 100 kiloları görüyor insanlar..

her geçen gün motive düşer diyetten uzaklaşırsın her geçen gün başlamak zor elir..
karbonun zararlısını yiyorsun yedikçe yiyesin geliyor çünkü içinde şeker var çünkü o da uyuşturucu bağımlılık yapar.. en erken yoldan dönmek gerek..
mesela şu andan..şimdi ilk öğününle kes at karbonu bıçak gibi..
şükür yiyoruz doyuyoruz sağlıklı şeylerle de .. inançlı insansın sen o kısmını düşün boş yere yiyorsun onları açlıktan değil ve bu iyi bir şey değil..

Sporu asla azaltma.. tarçını kullan kan şekerini dengeesin.. yaptın sen bu işi yine yaparsın.. spordan sonra hemen 1 muz 1 süt tüket.. tartıdaki rakama takılmamayı kafana sok..

yarın öbür gün değil kuzum hemen şimdi zararlı şeyleri mideme sokmayacağım de miden çöplük değil.. karar vermekte herşey.. sen tam karar vermemişsin demek ki..

ve hergün menü ver.. menü vermemek insanın düzenin bozuyor menü verdin ardından kaçamak yaptın gel onu da yaz .. buraya yazmak insanı inanılmaz durduruyor bilirsin..

hep yanındayımmhadi başlayalım zehir tatlı karbona savaş açalım ben hazırım
ay müthiş menü makbuşummmmmmmmmmm müthişşş ip de atlanmış hem de adede bak hele

kuzum siz Miuyla twerk yapın. Ben size alkış tutarım olmamızati hic anlamam, daha dün ogrendim ne oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…