Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2065118 foto da daha kilolu çıkıyorum ama gobek mobek cok cok az kaldi bacaklarim inanilmaz zayiflamis. @MiuLego kaptaniiiiimmmm:)))))

Süpersin bebek azmin gücü

Süpersin

Kız 5500 atlayan var günde S Sguat girls gibi

Evet benim
Doğrudur efem. Hatta bir üst levelimiz S Sguat girls var kii 5000 i geçmiş diyorlar

He evet nolmis
Whiteblacklife ve @igdedali S Sguat girls ın spor birincilik tahtını fena sallamış sanki

Ben bu haftada birinci olucam çok iddialıyım kusura bakmayın 6000 atlıcam bugün çok kizdirdiniz bu gelini
Türkaaaaaannnn S Sguat girls ben oldum ulan birinci diye birincilik konuşması yapacaklarmış koş türkaaaannnnnn

2500 kaynanam da atladım 6bin yapayim da gorun

Onun bir tahtı mı vardı acep Bizim niye haberimiz yok Meydanı boş buldu zaar

Sustu saiir
Ve dediki
Ey yar sen cumayı bekle
Hirslandirdin bu yüreği
Ben gelemem taht oyunlarına
Kirma kızdırma şu gonlumu
Yemedim zaten mis gibi çarşaf bureginuuuu
Ben hırs yaptım
1.lik benim
Bugün atliyimde gör 6 biniiiiiiiiiiii

Sen gorursun

İyice delirdi dedi şair ...
Kız benim sayfada da Bebek çikolatası çıkıyor..hiç bakmadım ben ilgi alanım değil ziraaa :))
Başkası bakmıştır :)
Biz o düzeni bozarız be vaytım

Ben geldim

Bugün bir ilki başardım hanımlar yemedim 1 lokma bile yemedim 4 tepsi x arsa böreği missssss gibi yemedim ye dediler göz hakkı hayr dedim .zamnındaa yedimde ne oldu sadece yerimde saydimben yapicam 55 olucam hatta zevkine 53 olucam ulan2 kiloyu yiye yiye zevkten alicambenim için bir ilk yemedim yarın tartıda jesin bet 600 700 gorucem 3500 isim kaldı atlayıp bir oh cekicem

Harikasın ya işte buuuuu
Bak yemeden de oluyor işte be
Ve ne kadar mutlu olacaksın cumaya ve yarına şuanki vicdan rahatlığın da cabası

Hep söylüyorum sana güveniyorum çok türkanciddiyim bak ağzına cıs bişey atasın geldiğinde bu cümleyi düşün.. yersem miu unu içi kan ağlar de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…