Temmuz başında mezun olmuşum
Alırım demitamam işte Aralığa kadar 10 kilo alırsın
Amanin Babanne kurtarmış seniAaaahahahahahh alsana ...ama önce 70 ol
söylemesi ayıp
ben hastanenin o gün doğan en güzel bebeği seçilmişim ...Zeynep Kamilde doğdum ben günde 100lerce doğum
bir kız bir erkek bebek seçilirmiş her gün ... bizi daha afilli bir sepet gibi şeye koymuşlar .
sonracığıma bu ailenin babaannesi gelmiş ... Annemle babaannemle sohbet etmiş ...Karadenizli bir iş adamı imiş baba ..dede..gemileri falan varmış ... beşik kertmesi yapalım bu çocukları demiş
Rahmetli anam ....bi düşünelim demişneyse ki cadaloz babaannem ilk kez bir işe yaramıştı olur mu öyle şeey diye kadını kovmaktan beter etmiş odadan
Amanin Babanne kurtarmış seniyok ben çok zayıf doğmuşum annem bir şey yimedim dedi annemden dogum sırasında çok su boşalınca bu çocuk su ikizi demişler
Doğdunki zayıf celimsizmişim ergenlige kadarda öyledim sonra aldım 2 yıl içindede geri verdim benim kilo işim baya dengesizmiş evvelinden
Huu ben geldim yeni girdim. Ben işi gördük geldik. Minicik pembe kız. Şükür iyiler az sıkıntılı olmuş eltime aman olur o kadar sezaryen böyle.
Annem benden kova kova su cıktı dediGüldürdün Aus
Eneee öyle bişey mi varmış
Yiyorum be balım. Emilim bozukluğu mu ne zımbırtı çıkmıştı.
İkisinede sevgim eşitEltin mi doğum yaptı canım ? hangisi ? az sevdiğin mi daha az sevdiğin mi
Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün
Bencede ya ben normalde de yaparım onu çorba niyetineiğrenç değil
bizi zayıflatan herşey çok gzelll ımmmmm harika oooohhh mis
İkisinede sevgim eşitaynı binada olan. Evet erken oldu canım. Eşi aşağıdaymış daha yeni farkedildi. Bebisin de kalp atışları yavaşmış iki gündür acil aldılar.
Amin
Agzıma zorla yemek tıktıklarını hatırlıyorum benim yemedigim çok şey vardı yumurtanın sarısı ağzıma sürmezdim aç gezerdim resmen et balık bunları yemezdim annemin son care süte ekmek ekleyip yedirdigini hatırlıyorumben hep gürbüzdüm efser heeep
Hataylıyım canım. Tuzlu yoğurttan değil mi :))ordegim sen nerwlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?