Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahım eflalin şu menülerine boool boool eksi rabbim.. eflal hala gelcek gibi mi kuzum?
Huu ben geldim yeni girdim. Ben işi gördük geldik. Minicik pembe kız. Şükür iyiler az sıkıntılı olmuş eltime aman olur o kadar sezaryen böyle.
Allah bağışlasın eflal
Eltin mi doğum yaptı canım ? hangisi ? az sevdiğin mi daha az sevdiğin mi

Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün
Hahahhahahaha hahahahah süpersin ya gahaha
Oyyyyyy hülyam yaaaa ağzını kalplerini yidiğimmm

İnşallah -1 den aşağısıyla gelirsin bu cumaya bonus bekliyorum vallaha da bekliyorum aşırı hazırım bir volkan patlaması nasıl olur Bonus a patlamamdan anlayacaksınızcumayı bekleyin
Miu yarın ben tek vicdan yapacağım bakalım bugün 4 litre su ictimmmm

Peki bu dominos reklamindan nasıl kurtulacagim her yazı sonrası çıkıyor isyan her çeşit Pizzasini gördüm çok sinir edici ve mide bulandirici ama zorlamaya da gerek yok

Peki bu dominos reklamindan nasıl kurtulacagim her yazı sonrası çıkıyor isyan her çeşit Pizzasini gördüm çok sinir edici ve mide bulandirici ama zorlamaya da gerek yok
Google dan spor aletleri bak azcık
Azcık takı toka bak
Sonra onlar gelecek reklam :)

Kendi de itiraf ediyor ki bu vücut için çok şeyden vazgeçtim diye.

Kızlar az önce annemle alışveriş merkezine gitmek icin hazirlaniyoduk kotumu kazagimi giydim bosbol inanamadim.hep esofmanla geziyodum uzun zaman giymemistim.simdi en bastan kiyafet masraf ohoooo bacaklarim tahta gibi kalmis
Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…