Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dujumu aldım şipşak. İvet artık sporumu bildirebilirim. Perşembe akşamı olduğundan ve dün kaslarımı çok yorduğumdan yüklenmedim:KK52:
Sabah:
60 dk yürüyüş= 150
1000 ip atlama= 200

Akşam=
20 dk dans= 70
1000 ip atlama= 200
30 dk kalça+basen+bacak egzersiz= 90
Toplam=710 point
begum75 begum75 :KK60:

Kizlar aranizda yagsiz misir patlatan var mi? Hem kalorisi dusuk hem de tok tutar diye dusunuyorum ama yagsiz hic patlatmadim yapisir mi tencereye fln
Ben yaptım birkaç kez geçtiğimiz günlerde. Yapışmadı. Gayet de güzeldi. akşama bırakılmadığı sürece arada sırada tüketilebilir gibi geliyor

Kizlar aranizda yagsiz misir patlatan var mi? Hem kalorisi dusuk hem de tok tutar diye dusunuyorum ama yagsiz hic patlatmadim yapisir mi tencereye fln
Ben bi ara mısır diye tutturmustum 1 küçük kase çcok az yağ ve tuzsuz ye dediler cumartesi günü falan ama ben cesaret edemedim ama bu cumartesi hunharca yiyeceğim inşallah

Ben yaptım birkaç kez geçtiğimiz günlerde. Yapışmadı. Gayet de güzeldi. akşama bırakılmadığı sürece arada sırada tüketilebilir gibi geliyor
Öğlen yemek yemiyorum ya ara yerine tuketebilirim gibi geldi bana da.

Bitmeyen iş verip benim eve yerleştirmişler kimse o vicdansız çıksın lan ordaya söz bişey yapmayacağım sadece iade edeceğim isleriiii:deli::KK1::sopa::sopa::sopa:
Ayni sekilde.
Bugun eve geldim oglen 2 kez camasir yikadim kuruyan vardi topladim katladim. Kizin dolabini tamamen indirdim duzenledim koydum mis gibi.
Mutfak temizleme, sofra kur kaldir.
Yatak odasini toparla temizle .
Yuruyus
Dus
Biraz oturayim dedim.
Oturma odasini da toplamistim darmadagibik su an .
Gormezlikten gelmek istiyorum

İşte ben de evde kuşların kafesini temizleyip ortalığı sil süpür yapıp haftada bir çamaşır yıkayınca iş yaptım yoruldum diyorum:olamaz:
Gel iğde bana da iş gor iki çocuk kocaman ev mutfak market faturalar kafa bir milyon utusu çamaşırı yemeği dolabı bitmiyor:mad:

Iyi aksamlar
Menum
Sabah - biber, sogan ve 1 t.k zeytinyagiyla yaptigim 1 yumurtali omlet, 2 gun kurusu, 1 kuru incir
Oglen- vicdansiz corba, 1 orta boy parca haslanmis et
Ara- 2 gun kurusu, 1 kuru incir
Simdi de 4 badem ve 1 cay bardagi tarcinli sut ictim
2 gundur hic ekmek yemiyorum
2 litre su
Sporu sonra yazacagim
@MiuLego

Ben geldim. Ani işim çıktı. Çocuklara mamalar yaptım. Tam oğlum okuldan gelecekken eltime ineyim hem yaptıklarımdan götüreyim dedim, oğlan da okuldan gelip görür bebeği diye.
Ana bir gittim sevgili kaynanam bir tas çorba yapmamış, makarna haşlamış zahmetlice! Eltimin annesi çorba pişirme derdinde daha hastanede yediği ile duruyor eltim.
Ben bilsem gündüz yapardım. Dayanamadım çıktım hemen yemek yaptım ama kızlar Allah yardım etti bir saatte tatlı dahil beş çeşit yemek çıktı :KK57: verdim çok şükür içim rahat etmezdi. Sanki benim sorumluluğumda gibi utandım ya :KK43:
Bu kv var ya yatacak yeri yok. Niye bir hafta daha durmadı bebek kilo alsaydı, şimdikiler rahatı için sezeryan oluyor demeler :KK62: bir gün daha dursa rahmi alınirmıs bunu bile bile söylüyor. Rahmi alınsın da daha doğurmasın diye heralde :KK11: beklerim, hamile kaldı diye burnundan getirdi eltimin.
Canım çok sıkıldı ya bu kadar kötü kalpli olunamaz :KK43:
Birde camları açmıs evi havalandııcam diye evi buz gibi etmiş gittim ki ev soğuk.

Nevreste Nevreste kuzum nasılsın ? seni merak ediyorum hep? babanın yanında mısın hala? keyfin nasıl baban nasıl?
Miu'm iyiyim canım sağol.Babam biraz daha iyi;)
Ama aklı gitti iyice abimi tanımıyor.Bu beyfendi kim diyormuş.Maşaallah kimin oğlu diyormuş...
Senin oğlun doktor diyorlarmış.Benim doktor oğlum mu vardı diyormuş.Hayırlısı artık ne diyeyim...
Ben bugün çok yoğun bir gün geçirdim ancak fırsat bulabildim..

Ben geldim. Ani işim çıktı. Çocuklara mamalar yaptım. Tam oğlum okuldan gelecekken eltime ineyim hem yaptıklarımdan götüreyim dedim, oğlan da okuldan gelip görür bebeği diye.
Ana bir gittim sevgili kaynanam bir tas çorba yapmamış, makarna haşlamış zahmetlice! Eltimin annesi çorba pişirme derdinde daha hastanede yediği ile duruyor eltim.
Ben bilsem gündüz yapardım. Dayanamadım çıktım hemen yemek yaptım ama kızlar Allah yardım etti bir saatte tatlı dahil beş çeşit yemek çıktı :KK57: verdim çok şükür içim rahat etmezdi. Sanki benim sorumluluğumda gibi utandım ya :KK43:
Bu kv var ya yatacak yeri yok. Niye bir hafta daha durmadı bebek kilo alsaydı, şimdikiler rahatı için sezeryan oluyor demeler :KK62: bir gün daha dursa rahmi alınirmıs bunu bile bile söylüyor. Rahmi alınsın da daha doğurmasın diye heralde :KK11: beklerim, hamile kaldı diye burnundan getirdi eltimin.
Canım çok sıkıldı ya bu kadar kötü kalpli olunamaz :KK43:
Birde camları açmıs evi havalandııcam diye evi buz gibi etmiş gittim ki ev soğuk.
Allah senden razı olsun canım.Ne güzel bir eltisin sen öyle:nazar:
Ne yaparsan kendine yaparsın canım.Yapan yoksa sen yap ne güzel.Onlar kıymet bilmezse Rabbim bilir.Sana güzel günler gösterir inşaallah.Bebekte hayırlı olsun:nazar::emir_bebek:

Back
X