Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canısı sen bu hafta mezun mu oluyorsunGel iğde bana da iş gor iki çocuk kocaman ev mutfak market faturalar kafa bir milyon utusu çamaşırı yemeği dolabı bitmiyor![]()
Amin canım. Kıymet bilir inşallah öyledir eltimle annesi ama bilmese sorun değil ben artık Allah rızası için yapıyorum her işimi. Zamanında çok kırıldım çünkü bu hatamdan dolayı.Allah senden razı olsun canım.Ne güzel bir eltisin sen öyle
Ne yaparsan kendine yaparsın canım.Yapan yoksa sen yap ne güzel.Onlar kıymet bilmezse Rabbim bilir.Sana güzel günler gösterir inşaallah.Bebekte hayırlı olsun![]()
Ben buradayım Mi'um
herkesler neden mezun oliyi ki ya
![]()
Haklısın canım insanlar kıymet bilmez,bunu az çok bildiğim için dedim Allah için yapıyorsun.Gerisi önemli değil...Rabbim seni ve yavrularını hep iyilerle karşılaştırsın inşaallahAmin canım. Kıymet bilir inşallah öyledir eltimle annesi ama bilmese sorun değil ben artık Allah rızası için yapıyorum her işimi. Zamanında çok kırıldım çünkü bu hatamdan dolayı.
Kara vicdanlı vallahi onun yüzünden bugün tüm gün aç gezdimMaşallah Cocom,ne güzel olmuşsun
,darısı başıma.
Benim reglde bayağıdır yok,ilaca başladım 2 haftaya gelecek,inşallah bayağı faydası olur bana
mı desem maşallah
mı desem bilemedim
Kara vicdanlı mıYapsam mı acaba diyordum ,sen sevmediysen ben hiç sevmem
Ayçiçekyağı olmaz mı,salatada zeytinyağını fazla sevmiyorum ben.Bir de kendi kaseme alıp bazen elma sirkesi de katıyorum ben
![]()
Benimki de hamile kalana kadar öyleydi. Olmazsa olmasın derdi gözümün içine bakardı, meleğim gözümün elifi derdi. İlk doğumum da yanımdan ayrılıp da bebeğimizi teslim bile almamıştı. ..mıstı hepsi. ..ben doğum sonrası bir komplikasyon geçirdim, o an ki feryadım la onun tuz ifadesini unutmam, bembeyaz olmuştu. Hepsi mazide kaldıSeninki bayagi bi buyuk bas mis. Esim bebegi kaybettikten sonra 1 kez agladigimi gordu direk sen uzuleceksen ben bebek istemiyorum dedi. Doktor pat diye yuzumize 8 dusuk yapabilirsin demisti. O lafini hic unutmam esimin bana sen lazimsin demisti. Bebek olsa nasil olur bilmiyorum
Amin canım amin Allah razı olsunHaklısın canım insanlar kıymet bilmez,bunu az çok bildiğim için dedim Allah için yapıyorsun.Gerisi önemli değil...Rabbim seni ve yavrularını hep iyilerle karşılaştırsın inşaallah![]()
Evet insanlar.maalesef kadir.kıymet bilmiyor en iyisi Allah rızası karşılığı hem bu dünyada hem öbür dunya daAmin canım. Kıymet bilir inşallah öyledir eltimle annesi ama bilmese sorun değil ben artık Allah rızası için yapıyorum her işimi. Zamanında çok kırıldım çünkü bu hatamdan dolayı.
Yok mium bugün neler pişirdim de yemedim
Ne.olduda böyle olduBenimki de hamile kalana kadar öyleydi. Olmazsa olmasın derdi gözümün içine bakardı, meleğim gözümün elifi derdi. İlk doğumum da yanımdan ayrılıp da bebeğimizi teslim bile almamıştı. ..mıstı hepsi. ..ben doğum sonrası bir komplikasyon geçirdim, o an ki feryadım la onun tuz ifadesini unutmam, bembeyaz olmuştu. Hepsi mazide kaldı
Evet kuzum oluyorum artık mezuniyet de geldi inanmasam da hala bir iki hafta alirim 2 3 kilo gelirim 48 46 olmaya canım bunyeyi bi çıkarayim diyet modundan niyetim öyle bakalimCanısı sen bu hafta mezun mu oluyorsun![]()
Memlekete geldik. ..Ne.olduda böyle oldu
Hayırlısı olsun canımEvet kuzum oluyorum artık mezuniyet de geldi inanmasam da hala bir iki hafta alirim 2 3 kilo gelirim 48 46 olmaya canım bunyeyi bi çıkarayim diyet modundan niyetim öyle bakalim
Eflalim Allah senden razı olsun ben hastaneden çıktım eve geldim ilk bebeğim yaş küçük neyseYok mium bugün neler pişirdim de yemedimgörürsün instagramdan
![]()
Sağol kuzum darısı başına inşallahHayırlısı olsun canım![]()
Allah ıslah etsin öylelerini. Kötü oldum dayanamıyorum ben bu kötülüklere laflara entrikalaraEflalim Allah senden razı olsun ben hastaneden çıktım eve geldim ilk bebeğim yaş küçük neyse
Ertesi gün misafir geldi kv yanımda kalıyor sözde ben hizmet ediyorum misafire yatmaktan yemek yapmadı gelin hanım dedi ben şok tabi yemekte vardı verdirmedi bana millet onu kınar diye
Yoldayım geliyom