- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Ayyy turkanim sagolasin. Cok severim kayisi gun kurusu. Var evde hic eksik olmaz kendileri. Hatta dut kurusu almistim malatyali bi abiden.
Benim kabizligim yukte hafif pahada agir. Tartida tirtBende öyleyim yaptım şurada koydum bi güzel içtim 1 2 saatte tamam o iş kabızlık kötü ya ama tartıda güzel eksi getiriyor
Güzel güzel uyuHadi ben zorla da olsa yatayim 5 saatim kalmis kalkmak icin
Benimki 1.5 2 kilo gidiyorBenim kabizligim yukte hafif pahada agir. Tartida tirt
Hani ucgen gibi bisey varya ici antep fistikli falan oluyor. Malatyali bi tanidigimiz onun cevizlisini getirmisti cok guzeldi yaBizde de hiç ama hiç eksik olmaz:)
Hele pestil ceviz hic:)
Seninki konsantre kabizlik. HahahahBenimki 1.5 2 kilo gidiyor
Valla hep kayisi koy suyuna. Birebir onu anladimSimdi iyiyim demire basladim ya yine kabizlik basladi. Ama pes etmicem bu sefer
Bakalım sabaha kaç yüzbin ip atlayacan..Güzel güzel uyu
Hani ucgen gibi bisey varya ici antep fistikli falan oluyor. Malatyali bi tanidigimiz onun cevizlisini getirmisti cok guzeldi ya
ŞormaSeninki konsantre kabizlik. Hahahah
Oyyy onun cikolatalisi da mi varmisAllahım o çok güzel
Babam her malatyaya gittiğinde kutu kutu çeşit çeşit getirir hele o çikolatalı kayisi allahım canım cekti
Şorma
Bakalım sabaha kaç yüzbin ip atlayacan..
Yok ablam daha öyle atlamiyim sıkılaştırma yapiyumİyigeceler bebekler
Oyyy onun cikolatalisi da mi varmis
Ben de reformer pilates yapmak istiyorum. Keske bu kadar pahali olmasaYok ablam daha öyle atlamiyim sıkılaştırma yapiyum
İyi geceler
Hadi kolay gelsin. Ben de ninni....Ben accuk spor yapam
İlk defa duydumBen de reformer pilates yapmak istiyorum. Keske bu kadar pahali olmasa
İyi geceler :)Hadi kolay gelsin. Ben de ninni....
Maşallah nazar değmesin 1 haftada 4 kilo nasıl verdiniz?İyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?