Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya hahahaha deynepppp aynen tb ekmek mi veriyoruz kuşlara da

Ne güzel ya.. çocukken alışınca çocuklar zateb ömür boyu devam ediyor.. maşallah kızına
Diyetimin ilk günü sanki ilk kez yapacakmışım gibi korku heyecan herşey var
Allah’ım sonuca ulaşana kadar sabır irade nasip etsin hepimize
Amin canım amin.. yapacaksın merak etme.. akşam menüye yazacaksın her yediğini.. bunu düşününce kolay olur kendini tutmak

Kaptan ben hep buralardayım kendume morti bakıyorum şöyle ilgili dişli
Oğluna kız bakan kaynana gibi hissettim kendimi
Bi haftasonu uğrayamadım cok guzel ve yoğundu evde 22kisi misafir İnşaAllah yine en kısa sürede tekrarlarız tüm kardeşler vede bebeler gercekten çok güzeldi annem babam biz 22kişilik bir aileyiz Maaşallah

selam ecemavi çok dişliyimdir.Benimi seçsen acaba

Ben büyük ablayim abla olmak çok güzel
Kardeşlerimle kavga ettiğimi yada küstüğümü hiç hatırlamıyorum desem yada sacbasa girdiğinizi annemde der hic kavga etmezdiniz diye
Hayat kısa bugün var yarın yokuz kırmayalım kirilmayalim İnşaAllah
Üniversitedeyken trafik kazasında arkadaşımız vefat etmişti babasida gecenlerde vefat etti onları düşünüyordum arabayı babası kullanıyordu 17sene evlat acısıyla geçti ama isyan etmedi sua etrim Rabbim cennetinde kavuştursun

Hosgeldin yenisin demi yoksa nicmi degistirdin 2gün yoktum ya
O vakit cuma mortilesek
ecemavi ben eski mezunlardanım.Aynura takım kaptanıydı o zamanlar.70 küsürlerle başlayıp 53 lerde mezun olmuştıum.Amaaa şimdi 90 ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…