- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Şunu yazdın ya daha sevdim seni..
Keşke herkes bu mantıkta olsa..
Kışın çok ihtiyaçları var besine soğuktan korunmak için..
sen daha uyumadınmıBeni sev..
Beni öp. .
Beni okşa.
Ya hahahaha deynepppp aynen tb ekmek mi veriyoruz kuşlara daDedim kuşlara da beyaz mıydı,tam buğday ekmeği miydi verdiğiniz ekmekler der herhalde Miu
Benim de dün,kız da pirinç almış kilerden balkona yaymış kuşlar yesin diye,buğday yerler pirinç değil dedim ,daha doğrusu bizim buradaki kuşlar buğdayı seviyor,kuşları yerken izlemeyi çok seviyor.
Amin canım amin.. yapacaksın merak etme.. akşam menüye yazacaksın her yediğini.. bunu düşününce kolay olur kendini tutmakDiyetimin ilk günü sanki ilk kez yapacakmışım gibi korku heyecan herşey var
Allah’ım sonuca ulaşana kadar sabır irade nasip etsin hepimize
Kaptan ben hep buralardayım kendume morti bakıyorum şöyle ilgili dişlisaydin78 haberler nasıl balım sen nasılsın iyisin değil mi? Hiç bilmediğim için zor biley mi transfer falan merak ediyorum
ecemavi nerdesinnnnn @kelebekolacam daktırım iki kardeş suskunluğa mı verdiniz kndinizi
2 saat uyuyup uyandım kisen daha uyumadınmı
selamKaptan ben hep buralardayım kendume morti bakıyorum şöyle ilgili dişli
Oğluna kız bakan kaynana gibi hissettim kendimi
Bi haftasonu uğrayamadım cok guzel ve yoğundu evde 22kisi misafir İnşaAllah yine en kısa sürede tekrarlarız tüm kardeşler vede bebeler gercekten çok güzeldi annem babam biz 22kişilik bir aileyiz Maaşallah
Hosgeldin yenisin demi yoksa nicmi degistirdin 2gün yoktum yaselamecemavi çok dişliyimdir.Benimi seçsen acaba
Hosgeldin yenisin demi yoksa nicmi degistirdin 2gün yoktum ya
O vakit cuma mortilesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?