• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Erkek tarafıydın di mi sen :)

Seeeeeeev :KK200:

Pamukskr di mi ?
Hiç gelmedi bi daha ...hiç
Sağlık sorunları ve sıkıntıları vardı keşke bir ses etse iyiyim dese

Handecim benim ev müstakil (esenboğa yolunda pursaklarda beklerim :KK66: )bodrum katımda yapıyorum sporu.eliptik alet edevat hep orda ipide orda atlıyorum hatta açıyorum bide yabancı müzük ohhh sırf kendimi hissetmek için girmek istiyorum mağarama.Ayı girdim ceylan çıkıcam Evelallah:KK70:
Kıymetini bil hande bizi hic davet etmedi :KK39:

Sağlık sorunları ve sıkıntıları vardı keşke bir ses etse iyiyim dese

Kıymetini bil hande bizi hic davet etmedi :KK39:
benzetmelere ayrı bir hayran oldum.Mağara,ayı,ceylan üçlemesi.Kombo yapıyo kız valla

günaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen

@begum75
@Sarayca
@Shut Up
@Makbule007

ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:sampiyon:
Yemedim kız yemedim ben
Saatlerde aç kalıp yeseydim valla yas tutardım
Buarada bana dün gece sabah tok uyanacaksın diyen kimdi.Gelsin onu yiyecem.Midem karnıma yapıştı sandım ya.

sabah 5:45 te kalktım
3 mil lesile yaptım, regli dönemi spor yapmıyorum aslında
ama lesileye aylar sonra adepte olmuşken ara vermek istemedim

çamaşır serdim
bm boşalttım
çocuklara kahvaltı faslı okula posta
saçlarımı fönledim
bize kahvaltı haızrladım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

sabah sabah yoruldum gün bitmeden
giyecek brişey bulamaıdm üzerime olan pantolon var onlarıda yıkamışım:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

elbise giydim çizme ve koton çorapla rregli olurken hiç giymem lebise ama mecbur kaldım :KK43:

Yemedim kız yemedim ben
Saatlerde aç kalıp yeseydim valla yas tutardım
Buarada bana dün gece sabah tok uyanacaksın diyen kimdi.Gelsin onu yiyecem.Midem karnıma yapıştı sandım ya.

bendim yaaaa
bende çok aç yatım sabah tok kalkıyorum:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
@MiuLego da öyle dimi dimi miu ayyy beni yiycekkk yardımmmmm:skandal::skandal::KK70:

Inanmaz ki .... hadi.deynep yazsa neyse :deli:

Yalnız güzel arkadaşım ... senin için leptinden daha kıymetli bu eş :deli:

Kıymetini bil ... şimdilik sus ... bi 15 kilo verince yavaş yavaş hakimiyeti ele al ... 55 olunca at şuh kahkahanı enişteye .... bir zamanlar kiloları ile dalga geçtiğin genç irisi :KK53: ama gururlu kadınım ben diye

Bn öyle yaptım verdim kilolari tek taş alicak:oha:
Ne istersen onu Alıcam dedi:KK45:
Verdi gazi:KK45:
Şimdi mecbur alicak:KK45:
Alsın öbür aya resmini aticam:KK45:
Kocaya yüzük nasıl aldirilir :KK53:

günaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen

@begum75
@Sarayca
@Shut Up
@Makbule007

ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:sampiyon:
Bende yemedim ama bulgurdan sanırım kilom 60 in üstüne çıkmış canım sıkıldı az uz değil hemde hemen bugün bu artıyı def etmeliyim 60 hiç görmemiştim son 2 aydır falan korktum :KK17:

Bende yemedim ama bulgurdan sanırım kilom 60 in üstüne çıkmış canım sıkıldı az uz değil hemde hemen bugün bu artıyı def etmeliyim 60 hiç görmemiştim son 2 aydır falan korktum :KK17:

bulgurdandır cnm ben korkarak yiyorum ya diyette
bakliyatı :(

Back
X