• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haha:)
Ya benim saçım çok ince hemde aşırı bana çekmiş baba küçükken beni 5 kere tras etmiş bütün fotolarda kelim erkek çocuğu gibi:deli:
Kızımda aynı ben halalarinin saçı hep gür o bana çekti :110:
Evliyken kocam kafamı jiletle vurdu bir kere sonra güçleşti ve dökülme bitti:olamaz:
Yaz gelmeden kestireyim diyorum
Badem yarıda sürerim yıkamadan once:KK53:
Aynen öyle yaparsın dene olmadı ama bence sana çekmiş yapacak bir şey yok benimde çok saçım dökülür :KK23::rolleyes:

Benimde öyle kesin ikiziz :KK19::KK70:
images
:KK200::KK200:

Kizim 13 aylik
Ve saçı hiç çıkmadı :KK43:
Ingtegramda n bilen bilir ve saçı az bende kestirme taraftariyim:KK42:
Ama çok az ince saçı yoksa hayatta kesmeem:KK42:
Beraber kuafore gidicez müsait oldugumzaman
benim kızım 4,5 yaşında doğdugundan buyana bir kez kestirdim saçlarını şuan rapunzelim benim ;))) herkes banada küçükken sıfıra ver falan dediler ama ne eşim ne ben kıyamadık .. ince teelisaçları anası gibi ama güzeld uruyor

Ay hamam hep gitmek istemişimdir ama gidememisimdir :KK43:
Çok güzel kese atarim:KK8:
bana gelin hamamı yapılmıştı en son o zaman gittim bi otelin hamamını kapattık ailece yengeler kuzenler babaannem ne oynadım göbek taşında hahahah çook severim ....meyveler yemekler havada uçuştu ;))))

benim kızım 4,5 yaşında doğdugundan buyana bir kez kestirdim saçlarını şuan rapunzelim benim :KK66:)) herkes banada küçükken sıfıra ver falan dediler ama ne eşim ne ben kıyamadık .. ince teelisaçları anası gibi ama güzeld uruyor

Bende hiç kestirmek diyordum ama hala doğduğu haldeki gibi ne uzadı nede gerçek az:( kestirsem çok üzülürüm ama ay :( ömür boyu saklarım bebeğimin saçını. ...

bana gelin hamamı yapılmıştı en son o zaman gittim bi otelin hamamını kapattık ailece yengeler kuzenler babaannem ne oynadım göbek taşında hahahah çook severim ....meyveler yemekler havada uçuştu :KK66:)))

Hep hayalimdi ama kısmet olmadı yazık güzel insan ne eğlenir ama bigün yapicam hep imrenir im hamam a ama yemlik içmeli oynamalı :rolleyes:

Hep hayalimdi ama kısmet olmadı yazık güzel insan ne eğlenir ama bigün yapicam hep imrenir im hamam a ama yemlik içmeli oynamalı :rolleyes:
yap canım topla aileyi öyle güzel oluyor kiii kızınada inşallah yaparsın gelin hamamı... inşallah Allah ömür verirse kızımada bi gelin hamamı bide öyle bi kına yapacam kiiiii aklımda deli fikirlerrrrr :KK45::KK45::KK45::KK45:

yap canım topla aileyi öyle güzel oluyor kiii kızınada inşallah yaparsın gelin hamamı... inşallah Allah ömür verirse kızımada bi gelin hamamı bide öyle bi kına yapacam kiiiii aklımda deli fikirlerrrrr :KK45::KK45::KK45::KK45:

Benim babam bırakmadı yoksa çok istiyordum ya
İnan tek hayalim di
Babam sağolsun :)
Ne gerek var dedi:deli:
Ama bendeyapicam kızıma :deli:
Rabbim nasip etsin oğluşum olursa gelinimede ypicam:dua:

Back
X