• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaaa sevdin miiiii:kk77:

Haika haber yarın da onu yapıyorsun zaten:KK76:
Bayıldım miuumm :KK36:bugün 70 dk tempolu yaptim sabah geldigimde 56.6 iydim.bunu da ictim mi eksi gelir cumaya:KK73:

Bu arada ben öyle direk daldım kusura bakmayın Hoppa böyle bir anda geleyim ki havam olsun dedim :KK75: ne hava ama :cry:

Yeni gelen çok arkadaşlar ben hepiniz hoşgeldiniz en doğru yere geldiniz :KK36:
Tabi benim gibi bırakıp giderseniz sonunuz iyi olmaz :cry:

Ben özlem 27 yaş. 7 yaşında oğlum 21 aylıkta bir minnak cadım var :emir_bebek::nazar:
Hatay\iskenderunluyum ama şuan dörtyolda oturuyorum.
86 kilo ile başlayıp 55 görmüş biriyim :olamaz: Ama sefası kısa sürdü :kızgın:
Aşırı hırslı ve asla liste dışına yeme içme anlamında hiç bozmayan sıfır cıssla öğünleri atlatan biriydim :olamaz: Sporum her gün düzenli olurdu :olamaz:
AAma artık hepsine tekrardan devam durmak yok pes etmek yok En Büyük KKYeterki isteyelim oldu olacak Hoppa

:KK70::KK70:sende guzel kalplisin:KK68:
:KK19::KK60:
Bayıldım miuumm :KK36:bugün 70 dk tempolu yaptim sabah geldigimde 56.6 iydim.bunu da ictim mi eksi gelir cumaya:KK73:
Yol hava değişimi bişey sende ödem yaptı coco.. bir de sporsuzluk o bir günlük kaçamak.. maşallah diyelim şuan tartıya çok sevindim.. cumaya eksi gelir :21:

Sen spor yapınca çok seviniyorum vücudun sporla kilo vermeye alıştı çünkü oh be

Bu arada ben öyle direk daldım kusura bakmayın Hoppa böyle bir anda geleyim ki havam olsun dedim :KK75: ne hava ama :cry:

Yeni gelen çok arkadaşlar ben hepiniz hoşgeldiniz en doğru yere geldiniz :KK36:
Tabi benim gibi bırakıp giderseniz sonunuz iyi olmaz :cry:

Ben özlem 27 yaş. 7 yaşında oğlum 21 aylıkta bir minnak cadım var :emir_bebek::nazar:
Hatay\iskenderunluyum ama şuan dörtyolda oturuyorum.
86 kilo ile başlayıp 55 görmüş biriyim :olamaz: Ama sefası kısa sürdü :kızgın:
Aşırı hırslı ve asla liste dışına yeme içme anlamında hiç bozmayan sıfır cıssla öğünleri atlatan biriydim :olamaz: Sporum her gün düzenli olurdu :olamaz:
AAma artık hepsine tekrardan devam durmak yok pes etmek yok En Büyük KKYeterki isteyelim oldu olacak Hoppa
Tripliyi tanımayanlara ben tanıtayım.. uzatmış o.

Listede efsaneydi.

Bunun içinde ne var :KK53:
Adını sizmi koydunuz bu bir cezamı yoksa ödül mü :KK45:
Bu bir ceza ama bence bir ödül:))))) adi genel olarak vicdan çorbası kuzum internetten bakabilirisn.icinde maydanoz dereotu taze nane kabak sogan sarimsak domates falan var :)

:KK19::KK60:

Yol hava değişimi bişey sende ödem yaptı coco.. bir de sporsuzluk o bir günlük kaçamak.. maşallah diyelim şuan tartıya çok sevindim.. cumaya eksi gelir :21:

Sen spor yapınca çok seviniyorum vücudun sporla kilo vermeye alıştı çünkü oh be
Canimsinnn ❤❤❤ hep yapcam artik merak etme sporsuz hayata hayir:mapus:

Aloooo triplim hanım o kadar kiloyu benim babam vermedi sen verdin sen :KK66: ne olmuş azcık kaçtıysa, hepimizin hayatında inişler çıkışlar var olur böyle normal. Artık burdasın bizimlesin bitti. Hopp eski kiloya dönüş :KK19: biz burdayız her zaman :KK60:

Hıh ne o öyle iki ara yapılmış :sinirli::KK53::KK53::KK70:
Çok teşekkür ederim eflalim ya valla moral oldunuz bana :KK36:
Şu bir kaç günü atlatırsam eski düzenime dönücem biliyorum :KK5:

Canım çok fazla olumsuz şeyler yaşadım :KK43: çocuklarımla ilgili ailemle ilgili :KK43: kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan :KK43: sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim :KK43: ne alaka dimi halbuki :KK43:
Bunun geç farkına vardım :KK43:

Benki 52 bedenden 40 bedene düştüm belki de 38 olmuştum :KK43:
Sporumu yapmadan uyuyamıyordum uyusam kalkıyordum gece 3 de yapıyordum :KK43:
Simdi yerimden kalkasım yok :KK43:

En büyük destekçim eşim bile ne oldu sana hadi toparlan dedi küstüm ona ama çok haklı tekrardan konuştuk ve eski düzene dönmeye başladık.
O kadar mutsuzum ki anlatamam :KK43:
Olsun balım zararın neresinden dönersen kardir sen bunu anlamissin zaten hop diyet spor eski megi geldi bile işte

Ördeğim pozitif ol herkesin bedenen zorlandığı dolayısıyla psikolojik çöktüğü zaman olur.. sağlam dur.. inan.. elbet geçecek .. neşeli halinle enerjinle yine bizi dağıtırsın birkaç güne:KK200:

La tribine gurbannnnnnn

Çok sevindim resmen kilo aldın diye sevinecem nerdeyse:KK49:sonuçta aramıza gelmene sebep oldu:KK70:

Eflalim furma

Acıyiii eflalim furmaaaa

Yapmayım mı nabayım eflalimmm:oops:

Çok zevk aldım sopa çok eğlenceli harikaaaa:rolleyes:

Erik dalı aç da dinle gız benim için bi kere hemen :KK73:
Ayyy bende bilemedim şimdi :halay::KK70:

Back
X