Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bu hafta ben 69 lu bi rakam göreceğim kesin çünkü cuma , cumartesi , pazar çok yedim deli gibi yaş pastalar , çiğ köfteler lahmacunlar havada uçuştu:KK11:... temizlik kapmanyasına pazartesi itibarı ile başladım tabii önce gelen artıları temizleme çabasına girdim şükür onları gönderiyorum o yüzden yine 69 lu bir rakam gelecek biliyorum ama inşallah diğer hafta 68 li bir rakam görürüm ...

sabahları bir yk yiyeyim akşam yemiyeyim o zaman.. demir için ilaç içince ona iştah açıyor en azından bu doğal diye düşüdüm :KK66:
bende 1 yk kuşburnu marmelatı ve 8 badem yedim saat 1630 da bir tabak karnabahar salata azda yoğurt yiyecem :KK66:))
Tartı öncesi karnıbahar şişlik yapmasın bebekimm

sabahları bir yk yiyeyim akşam yemiyeyim o zaman.. demir için ilaç içince ona iştah açıyor en azından bu doğal diye düşüdüm :KK66:
bende 1 yk kuşburnu amrmelatı ve 8 badem yedim saat 1630 da bir tabak karnabahar salata azda yoğurt yiyecem :KK66:))

bendee 15-15:30 da yiycemmm çok zevk alıcam ahahahahaha

ya burda bi arkadaş var
zayıf aslında
bende mi geç yesem demeye başladı iki üç gündür sinir oluyorum ya

kızlar ben bu hafta ben 69 lu bi rakam göreceğim kesin çünkü cuma , cumartesi , pazar çok yedim deli gibi yaş pastalar , çiğ köfteler lahmacunlar havada uçuştu:KK11:... temizlik kapmanyasına pazartesi itibarı ile başladım tabii önce gelen artıları temizleme çabasına girdim şükür onları gönderiyorum o yüzden yine 69 lu bir rakam gelecek biliyorum ama inşallah diğer hafta 68 li bir rakam görürüm ...

temizlik kampanyasıı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-):-)

bende 1 yk kuşburnu marmelatı ve 8 badem yedim saat 1630 da bir tabak karnabahar salata azda yoğurt yiyecem :KK66:))

Canım demir en çok yeşil yapraklı sebzelerde var + et yumurta badem :) bol yeşi salata tüketebilirsin :)

Canım demir en çok yeşil yapraklı sebzelerde var + et yumurta badem :) bol yeşi salata tüketebilirsin :)
tüketiyorum canım salata ama pek faydaıs olmadı :(( yumurta hergün yerim 1 tane ... et de haftada 2 gün yerim diğer günler sebze ama içinde yine kıyma olur.. rokaya bi alışşsam rokada çok demir varmış bi sevemedim tadını...

canım iki gündür griple mücadale ettim şükür bugün iyiyim arada geliyorum bakıyorum size :KK66:):cool::cool:
Sendemi kuzum çok geçmiş olsun
Benimde kaç gündür öksürükle başım belada

yaaaa yapar mı ama listede değilim listeye zararım olmaz kabak mı yapsam kalkıp :işsiz::işsiz::işsiz:
herkesin bünyesi farklı cnm illa olacak diye bişey yok
Zaten listede değilmişin sorun olmaz o zaman

Mutlu perşembeler sevgili 7.takımcım :KK68:

@MiuLego
Helloooo babyyyim :KK54:
Bi mazuratım vardı efenim :KK45:
Bizde jillan vs.yapan kızlar sporların süre olarak yazılmasını istemedi katagorize yapılsın istediler
Bende sizin puanlama sisteminden örnekler çaldım :KK53:
Bi mahsuru yoktur heralde :oops:

Sevgilerimi saygılarımı sunar öpücüklerimi bırakırım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
selamlar zühalllll

elbetteki yoktur canım benim bol sporlu günler inşallah :KK37:9. takıma da sevgiler:KK200:

Sendemi kuzum çok geçmiş olsun
Benimde kaç gündür öksürükle başım belada

herkesin bünyesi farklı cnm illa olacak diye bişey yok
Zaten listede değilmişin sorun olmaz o zaman
sağol canım.. sanada çoook geçmiş olsun öksürük en iyi terayağlı pekmez iyi geliyor canım bi dene .. sabah akşam bir kaşık yap iç .. kızıma yaptım bayağı iyi geldi bir kaç gün devam et canım şifa olsun :KK68::KK68:

Ausum yazdım sana geçen..cinsiyet belli olacağı gün...doğru giremiyorum..telefonum wifiye bağlanmıyor görmüyor wifileri..sadece operatör interneti olunca girmiyorum kk ya..tabletten ancak..Onuda şarja takmayı unutuyorum..iyi misin Can'ım.
ama tableti tak şarja unutma :(
biz özlüyoz çok ki:110:
Herkes nasıl beslendiğini yazmış ben çok pis beslenen biriydim ne yazik ki tek Ogün yemek yerdim o da sadece sabahları onun dışında çorba salata yemek et hiçbir şey yemedim sabah kahvaltı akşama kadar abur cubur tabi gecede kalkıp yarım ekmekle sarella yada abur cubur devam.ederdim benim yerimde başkası olsa 200 kiloyu rahatlıkla gorurdu zaten benim kilo vermem bu yüzden hizli oldu yemek yediğim için verdim kilolalari yeni yeni yemek yemeği öğreniyorum yurttan kalma aliskanlikti abur cubur yemekler kurtlu pis çamurlu çıkardı hala pırasa yeşil mercimek yiyemiyorum bütün sebzeleri sirkeli suyla yıkıyorum kendi evimde bile 1 kilo ıspanak yıkamak için 1 saat uğraşıyorum o kadar kötü yemekler cikardiki para biriktirip 1 lt ketil alıp içinde makarna haslayip yağsız tuzsuz elimizle yerdik arkadaşlar la o yüzden yemekten nefret ederdim ama artık alisiyorum yemek yemege
vaytım aynen abur cuburla beslenme gece ayaküstü yemeklerle doymalar yaptı bizi böyle.. ama artık bitti.. şükür senin de yeme düzenin güzel oturdu.. burdan kopuyorsun da.. bozulmaz daha o düzen kuzum
kızlar bu akşam gece 12 den sonra hepsi buradada % 80 e varan indirimler varmış
haberlerde okudum ihtiyacı olan varsa baksın
kız demeee:skandal:artık indirim demeyin:skandal:ay battım çok fenaaa:skandal:
Dün bitti kuzum yoğurt
ben de bilerek yemiyorsun sandım eksi gelmek için falan:skandal:dedim noluyoruz yoğurttan da mı kısıyor eflalim
begum75 begum75
Cuma: 60 dakika tempolu yürüyüş
Pazartesi : 20 dk eliptik, 200 ip
Çarşamba : 40 dakika eliptik
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
perşembe:skandal: perşembe nerde bu milletttttttttttttt:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:burdayım ve tertemizim banuuu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
öncelikle belirteyim çok TEMİZİM :KK66:

kuaföre gittim kadının köyünden bir hatun kuşburnu marmelatı satıyormuş ahannn dedim hemen sat bana sat bana dedim :KK70::KK70: iki kavonoz aldım 40 TL nasıl tadı güzel anlatamam bir yk yedim ben böyle tahmin etmiyordum... demire çok iyi geliyormuş geçenlerde araştırdım ama bulamamıştım organik.... altın bulsam bu kadar sevinmezdim şimdi sabah akşam bir yk yiyecem kızımada verecem grip nezleye çok iyi geliyormuş kadına dedim devamı var mı kadın oldu :KK57::KK57::KK57: sorarım dedim :KK70:
:D:D:D:D:D:D:D ilk cümleye iyi güldüm ama içim rahat okudum he yazıyı.. yoksa alıp gömüldü yedi mi diye paragraf bitene kadar heyecandan:rolleyes:

şifa olsun ada inşallah
Allah bildiği gibi yapsın o pilatesi
kız koptum ya hahahahahaha:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bu hafta değil hedef.. ne gelirse gelsin.. eksiliyor mu ? evet:confused:önemli olan bu.. artıları hemen göndermesen fazla çıkacaktı en azından onu aştık:KK36:

yaaaa yapar mı ama listede değilim listeye zararım olmaz kabak mı yapsam kalkıp :işsiz::işsiz::işsiz:
ayyy kabak yemeği candır ama evde karnabahar varken yapma ada.. onu da sonraki günlere yaparsın..
@MiuLego

Hergün karın kası çalıştırıyorum peki hergün aynı kas grubunu çalıştırmak mi doğru yoksa 1 gün ara koymamı
Hangisini etkisini daha çabuk görürüm acaba ben
Kafamda deli sorular:confused:
hergün çalış balım..

Eğer ağırlıkla ve yüksek şiddette olsaydı dinlenme günleri olmak zorundaydı kas oluşumu için.. ama bu tempoda gerek yok.. hergün yap :KK60:

Back
X