Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saraycam niye niye balım ya o kadar kiloyu sen verdin ben tk gizliden takip ederdim o kadar sabirliydin ne oldu yapma balım ya yedin al sana vicdan pişmanlık yemeseydin basardim diyecektin ne olur çöz su ısı gel 5 lere yeniden
Ay ne güzel yazdın. Canım çok çabalıyorum bir türlü adapte olamıyorum sanki hic diyet yapmamış gibiyim. Ayrıca en kötüsü nereden nasıl başlıycam bilemiyorum. :(

Bencede maksadını aşıyor bu tür hediyeler

Özelden attım mutlaka sanada hitap edenler vardır bir araştır derim
Herseyin anlamını bu kadar cabuk kaybetmiyelim aslında en büyük iletişim çocuk ve ögretmen kendi aralarında kurmalı bizlerin bu kadar icine atlamamızda sacma geliyor .

Ay ne güzel yazdın. Canım çok çabalıyorum bir türlü adapte olamıyorum sanki hic diyet yapmamış gibiyim. Ayrıca en kötüsü nereden nasıl başlıycam bilemiyorum. :KK43:
Sen bilmiyorsun yapma lütfen biliyorsun onca ay diyet yapan salatalık domates ile yaşayan sen mi yapma saraycam lütfen yapma kilo almak kolay olan iş sen kolayı seciyorsun yedin ne değişti hayatında desene bana bu kadar emek bu kadar çabayı ekler ile Arap aşina mi değişiyorsun ne oldu içine girmek istediğin pantolon lara yapma kuzum ne olur bana kızma ama inanki çok üzülüyorum o kadar emeği heba etmene üzülüyorum bunca zaman zayıflamak için neler yaptın mezun olmak kilo vermek için değer mi iki lokma yemeğe senin emeklerin

Bizim de biri vermedi.Farkında değil çocuğunu üzüyor:KK12:Ayyy evet bir sınıf yarım altın almış çok güldüm...Dedim tühhh niye aklıma gelmedi:rolleyes:Yakasına takardık:KK53:
Aynen neymiş cicek çope atılacak bende yazdım gruba ćocuk ögretmen iliskisini bir çicek anlatacaksa bu ćocuk için büyük bir maneviyat bırakın bunuda çope gidecek çicek yapsın dedim Hepsi hak verdi bir o vermedi :deli:yok öyle yapacagimiza bir vakıfa ögretmen adına yapilacak bagış anlamı daha büyük olurdu dedim tabi ben artik böyleyim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aynen neymiş cicek çope atılacak bende yazdım gruba ćocuk ögretmen iliskisini bir çicek anlatacaksa bu ćocuk için büyük bir maneviyat bırakın bunuda çope gidecek çicek yapsın dedim Hepsi hak verdi bir o vermedi :deli:yok öyle yapacagimiza bir vakıfa ögretmen adına yapilacak anlam daha büyük olu dedim tabi ben artik böyleyim :KK53::KK53::KK53::KK53:
Benim kizim kreste illa cicek istedi bizde buyuk iki çiçek aldik ama solmayan yapay cicek evinde bi kenara koyar diye dusunduk ..

Donna kuzum eğer naif bayana yakışan hani azcık belli olan kaslardan istersen yeterve zayıflatır da

Ama yok ben baya baya kas istiyorum dersen.. o iş sadec sporla değil sağlam beslenme programı ile olur.. diyette iken olmaz.. ama öyle kas istediğini de sanmıyorum
Yok canim sevmem oyle cok kasli. Kadinlarda hic sevmem. Sadece vucudum sikilassin istiyorum o kadar. Cok tesekkur ederim kaptanim :KK15:

Menü
Sabah 1 kk peynir 5 6 zeytin 4 dilim hindi füme 1 yumurta domates salatalik

Öğlen 4 yk yeşil fasulye 1 kaşe yoğurt

Akşam 2 kepçe etli nohut yemeği 2 yk yogurt 1 kaşe salata

Spor jillian level 1

Şu 3 .5 bulur yatana kadar
Afiyt olsun makbuş.. 2 kepçe yemek çok değil mi kuzum.. 2 kepçe 2 tabak yapıyor demi?
Ama öğlen kahvaltı çok hafif zaten..

Bu arada geçmiş olsun balım.. kafanda kurma .. en kötü başka doktora gidersin haftaya falan..
Kuzum benim menü çorbayla pırasaydı ya ona bi de limonlu sarımsaklı haşlama brokoli ekleyebilir miyim?çok canım çekiyo da lüffeeen:KK45:
Tabi ki eklersin kuzucum.. brokoli kalorisiz zatn şişirmezse sıkıntı yok :)
Cok acim coooookkkk kahvaltidan sonra sadece vicdan corbasi ictim :KK43: tabi arada nescafe cig badem de yedim bi avuç daha çiğ badem yiyim bari :KK43:

@eflalim botu buldum bidenem tesekkur ederim ❤❤❤
Cocooo yarının cuma olduğunu unutma cocooo..

Yaptığın kaçamakların bedeli bu açlık şimdi.. yoksa senden ne güzel eksiler geliyordu bu kadar aç kalmadan.. tartı nasıldı sabah?
Be var acaba içindeeeee:)
Bende bu hafta spor listesine gireyim mi @MiuLego jillian yapıyorum az biraz yürüyüşte var
Gir kuzum Nare83 Nare83 u da alıyorum zaten snei de eklerim.. farkındayım dün de jillian demiştin yapıyorsun
Yarın hastaneye gidecem kan degerlerime baktiracagim gecen cumada hic gelemedim nazar değdi gelemiyorum merak ediyorum
Metroda telde cekmez ki bakayım firsat buldukça uğrarım artık
Neyin var ece :(
Miummm bende özlüyorum valla çokkk..şimdi şarjı var ama el koyarlar..Ata ve YouTube :))
Ataya de ki miu ablan çok üzülür az daha bende kalsın.. ağlayınca çok çikin oliyiiiii az daha dursun yoksa ağlar de :)
23 kasım menüsü

Kahvaltı : Soğanlı yumurta, peynir

Ara: 1 elma

Öğlen : Uyduruk kabak çorbası

Akşam : Peynirli cevizli ıspanaklı salata

Su: 1.5 litre
Kür :1.5 litre

@MiuLego
Eflalim kalbindeki rakamı şu menüye göstermeli tartı harikasın

Benim kizim kreste illa cicek istedi bizde buyuk iki çiçek aldik ama solmayan yapay cicek evinde bi kenara koyar diye dusunduk ..
Canım önemli olan cocukla ögretmen iliskisi onlar anlaşasında ister yapay ister canlı cicek bunu saglasın
Hediyede son nokta altın cok sinir bozucu.

Back
X