- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Daha cikmam yoldan sen merak etme bitti o kaos çırpınislar özüme döndüm))
O kirlilee domestos dokek miii![]()

Gidip

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cikmam yoldan sen merak etme bitti o kaos çırpınislar özüme döndüm))
O kirlilee domestos dokek miii![]()
Ay ne güzel yazdın. Canım çok çabalıyorum bir türlü adapte olamıyorum sanki hic diyet yapmamış gibiyim. Ayrıca en kötüsü nereden nasıl başlıycam bilemiyorum.Saraycam niye niye balım ya o kadar kiloyu sen verdin ben tk gizliden takip ederdim o kadar sabirliydin ne oldu yapma balım ya yedin al sana vicdan pişmanlık yemeseydin basardim diyecektin ne olur çöz su ısı gel 5 lere yeniden
Aynen öyle yap çiçeğiimmmBen yarina bi yemek yapam. Kabak yemegi ve dolma
Yarin okulda cok manyak ikramlar olacak. Su boregi, baklava gibi. Ders bitince eve kacmayi planliyorum. Seytana uymamak adina![]()
Hadi baklava yersem
Yemem yemem![]()
Baklava senin mideni yakmiyor mu beni fena yapiyorSarayca hemen spor yapalım kalk
Umutsuzluk yok
Herseyin anlamını bu kadar cabuk kaybetmiyelim aslında en büyük iletişim çocuk ve ögretmen kendi aralarında kurmalı bizlerin bu kadar icine atlamamızda sacma geliyor .Bencede maksadını aşıyor bu tür hediyeler
Özelden attım mutlaka sanada hitap edenler vardır bir araştır derim
Yokk şükür artıda değilim de istediğim kadar olmadıMortim yine mi artıdasınBenim 2 ay içinde 7 kilo vermem lazım
O yüzden duramam
![]()
Ada fistikliydi çokta serbetli değildi şimdilik bi sıkıntı yok ama bilmiyorum kiBaklava senin mideni yakmiyor mu beni fena yapiyor
Sen bilmiyorsun yapma lütfen biliyorsun onca ay diyet yapan salatalık domates ile yaşayan sen mi yapma saraycam lütfen yapma kilo almak kolay olan iş sen kolayı seciyorsun yedin ne değişti hayatında desene bana bu kadar emek bu kadar çabayı ekler ile Arap aşina mi değişiyorsun ne oldu içine girmek istediğin pantolon lara yapma kuzum ne olur bana kızma ama inanki çok üzülüyorum o kadar emeği heba etmene üzülüyorum bunca zaman zayıflamak için neler yaptın mezun olmak kilo vermek için değer mi iki lokma yemeğe senin emeklerinAy ne güzel yazdın. Canım çok çabalıyorum bir türlü adapte olamıyorum sanki hic diyet yapmamış gibiyim. Ayrıca en kötüsü nereden nasıl başlıycam bilemiyorum.![]()
2 temiz 3. Gün kirlendim
Ay ben basaramiycam![]()
Yarın tartı var stopkv sadediiii stop
dolma var stop
börek var stop
pasta var stop
aksamcilar yemiyorum, yemiyorum, yemiyoruzzzzz
Aynen neymiş cicek çope atılacak bende yazdım gruba ćocuk ögretmen iliskisini bir çicek anlatacaksa bu ćocuk için büyük bir maneviyat bırakın bunuda çope gidecek çicek yapsın dedim Hepsi hak verdi bir o vermediBizim de biri vermedi.Farkında değil çocuğunu üzüyorAyyy evet bir sınıf yarım altın almış çok güldüm...Dedim tühhh niye aklıma gelmedi
Yakasına takardık
![]()
Sen bi kirlilere bak heleeekv sadediiii stop
dolma var stop
börek var stop
pasta var stop
Benim kizim kreste illa cicek istedi bizde buyuk iki çiçek aldik ama solmayan yapay cicek evinde bi kenara koyar diye dusunduk ..Aynen neymiş cicek çope atılacak bende yazdım gruba ćocuk ögretmen iliskisini bir çicek anlatacaksa bu ćocuk için büyük bir maneviyat bırakın bunuda çope gidecek çicek yapsın dedim Hepsi hak verdi bir o vermediyok öyle yapacagimiza bir vakıfa ögretmen adına yapilacak anlam daha büyük olu dedim tabi ben artik böyleyim
![]()
kv sadediiii stop
dolma var stop
börek var stop
pasta var stop
Yok canim sevmem oyle cok kasli. Kadinlarda hic sevmem. Sadece vucudum sikilassin istiyorum o kadar. Cok tesekkur ederim kaptanimDonna kuzum eğer naif bayana yakışan hani azcık belli olan kaslardan istersen yeterve zayıflatır da
Ama yok ben baya baya kas istiyorum dersen.. o iş sadec sporla değil sağlam beslenme programı ile olur.. diyette iken olmaz.. ama öyle kas istediğini de sanmıyorum
Afiyt olsun makbuş.. 2 kepçe yemek çok değil mi kuzum.. 2 kepçe 2 tabak yapıyor demi?Menü
Sabah 1 kk peynir 5 6 zeytin 4 dilim hindi füme 1 yumurta domates salatalik
Öğlen 4 yk yeşil fasulye 1 kaşe yoğurt
Akşam 2 kepçe etli nohut yemeği 2 yk yogurt 1 kaşe salata
Spor jillian level 1
Şu 3 .5 bulur yatana kadar
Tabi ki eklersin kuzucum.. brokoli kalorisiz zatn şişirmezse sıkıntı yok :)Kuzum benim menü çorbayla pırasaydı ya ona bi de limonlu sarımsaklı haşlama brokoli ekleyebilir miyim?çok canım çekiyo da lüffeeen![]()
Cocooo yarının cuma olduğunu unutma cocooo..Cok acim coooookkkk kahvaltidan sonra sadece vicdan corbasi ictimtabi arada nescafe cig badem de yedim bi avuç daha çiğ badem yiyim bari
@eflalim botu buldum bidenem tesekkur ederim ❤❤❤
Be var acaba içindeeeee:)
Gir kuzumBende bu hafta spor listesine gireyim mi @MiuLego jillian yapıyorum az biraz yürüyüşte var
Neyin var eceYarın hastaneye gidecem kan degerlerime baktiracagim gecen cumada hic gelemedim nazar değdi gelemiyorum merak ediyorum
Metroda telde cekmez ki bakayım firsat buldukça uğrarım artık
Ataya de ki miu ablan çok üzülür az daha bende kalsın.. ağlayınca çok çikin oliyiiiii az daha dursun yoksa ağlar de :)Miummm bende özlüyorum valla çokkk..şimdi şarjı var ama el koyarlar..Ata ve YouTube :))
Eflalim kalbindeki rakamı şu menüye göstermeli tartı harikasın23 kasım menüsü
Kahvaltı : Soğanlı yumurta, peynir
Ara: 1 elma
Öğlen : Uyduruk kabak çorbası
Akşam : Peynirli cevizli ıspanaklı salata
Su: 1.5 litre
Kür :1.5 litre
@MiuLego
Canım önemli olan cocukla ögretmen iliskisi onlar anlaşasında ister yapay ister canlı cicek bunu saglasınBenim kizim kreste illa cicek istedi bizde buyuk iki çiçek aldik ama solmayan yapay cicek evinde bi kenara koyar diye dusunduk ..