Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada bi aklım iyi ki katilmadin diyor bi taraftan da üzülüyorum keşke katilsaydin diye ama çok saçma sapan bi durum oldu anneler arasında resmen egemenlik savaşı çıktı herkes önde olma istegi illa benim istediğim alınacak tavrı falan bende katilmadim bende cicek alıp oglumla goturecegim bide resim yaptıracağım olmaz mı oyle
Gayet guzel olur bende biri bana biseyi dayatinca yapacagim varsa bile yapmam gıcık olurum....en guzelini düşünmüşsün hem daha anlami resim ;))

Biz de çiçek yaptırdık.Bir de hediye aldık...Canlı çiçeğin özellikle bir bayan için değeri ayrı oluyor...
Hahaha :KK70:bende solup gidiyor ne gereği var derim ... esimede derim alma bana cicek baska bisey alalim yada yapay cicek olsun kalici olsun diyenlerdenim...

Afiyt olsun makbuş.. 2 kepçe yemek çok değil mi kuzum.. 2 kepçe 2 tabak yapıyor demi?
Ama öğlen kahvaltı çok hafif zaten..

Bu arada geçmiş olsun balım.. kafanda kurma .. en kötü başka doktora gidersin haftaya falan..

Tabi ki eklersin kuzucum.. brokoli kalorisiz zatn şişirmezse sıkıntı yok :)

Cocooo yarının cuma olduğunu unutma cocooo..

Yaptığın kaçamakların bedeli bu açlık şimdi.. yoksa senden ne güzel eksiler geliyordu bu kadar aç kalmadan.. tartı nasıldı sabah?

Be var acaba içindeeeee:)

Gir kuzum @masumm u da alıyorum zaten snei de eklerim.. farkındayım dün de jillian demiştin yapıyorsun

Neyin var ece :KK43:

Ataya de ki miu ablan çok üzülür az daha bende kalsın.. ağlayınca çok çikin oliyiiiii az daha dursun yoksa ağlar de :)

Eflalim kalbindeki rakamı şu menüye göstermeli tartı harikasın
Yok ya yarım kaşe bisiydi azıcıktı ama tabi ben gene akşam yemeğinden sonra mahvettim :işsiz::işsiz::işsiz:

Cok aciktim daha dogrusu karnim degil gozum aç:rolleyes:
Yememmm yememeliyim yememelisin hande yarin cuma miu kesebilir ahu masum dalga gecebilir aus kizar hele aeben keser
Yemem yenmezzz:KK53:
Kesmek aaa donna deme öyle alınırım......

Ben öyle ani öldürücü vuruşlar yapmam. Yavaş yavaş... acı çektire çektire... lütfen:110:
Boooo. Baklava mi hic sevmem sen aglama mium @MiuLego
:KK19::KK23:
Temizlik kalmadı bende hemde persembe perşembe birsuru fındık ve hurma yedim @masumm Triplimelek Megi Triplimelek Megi ada81 ada81 begum75 begum75
Makbuş o kirlenmiş olmuyor durup duruken motivasyonunu bozma:KK62::KK62:
Kizlar yarin black friday bu geceden itibaren bir cok yerde ve sitede acayip indirimler olacak ama 1 gecelik. Ihtiyaci olanlar degerlendirsin. Ben gecen yil dambil almistim 4. Tl ye
Miu bizim 925 gumus te yuzde 40 indirim var hatta sitede
@MiuLego
Yaaaaaa:cry:ay aldım tüm alacağımı da tüh :cry:
Begüşüm 1 tanesi jillianla yanar.. diğeri de eliptikle:KK73:üzülme hafi kalk harekete geç:confused:

Back
X