Senin için alirim be 3 5 kilo ne olacak6 ay bekleme zorunluluğun var.. 6 ay sonra kemiklerinden kilo vermek istersen alırım
aslaHe yaaa bunlar cok üzüyor seni bak ben hic uzmuyom demiii
inşallah olumlu sonuçlanacak ve ileride hatırlayıp gülümseyeceğiz..ne tesaduftur ki kuzum doğum günüm test günümtevafuk mudur Rabbim denk getirdi sanırım kuzucum
Ben senin doğum günü bilmiyorum ki tarih ver kuzumne tesaduftur ki kuzum doğum günüm test günümtevafuk mudur Rabbim denk getirdi sanırım kuzucum
belki aşılamaya bile gerek kalmayacak balım
kuzucum tedavim bitti transfer oldu yavrucugum
29 kasımBen senin doğum günü bilmiyorum ki tarih ver kuzum
Belkide bilerek demişlerdir muslumanlar icin en kutsal gün bence onlarin oyunudur bu..Aaa her cuma mı kara cuma yani
surpriz olsunBen senin doğum günü bilmiyorum ki tarih ver kuzum
29 kasım
Hafta başı 100ü gördüm de 99u görcem mi bakalımişte bu çok güzel menü oldu pınar..
hedefi tutturuyor musun yarına?
insallah bitanem insAllahasla
ne münasebet la
inşallah olumlu sonuçlanacak ve ileride hatırlayıp gülümseyeceğiz..
test günü doğum gününe denk geldiydi hatırlar mısın saydın diyeceğiz
Teşekkürler29 kasım
insallah Canım mium o kadar mutlu olurum ki dunyalar benim olur ugrasacak hic takatim kalmadi nolur kendiliginden gelsinbelki aşılamaya bile gerek kalmayacak balım
ayy cok heyecanli canim benim hayirli olsun insallah melegin tutunmustur sanakuzucum tedavim bitti transfer oldu yavrucugumtest günümü bekliyorum
kuzucum insAllah mutlu haberler veririm hepinizeTeşekkürler
Black Friday (Kara Cuma) ABD'de Şükran Günü'nünden sonraki ilk Cuma (Kasım ayının dördüncü Cuma günü) gününe denk gelen güne verilen addır. Black Friday, 1952'den bu yana ABD'de Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilir ve birçok ünlü marka ürünlerinde ciddi indirimler ve fırsatlar düzenler.12Belkide bilerek demişlerdir muslumanlar icin en kutsal gün bence onlarin oyunudur bu..
Amin balim aminkuzucum insAllah mutlu haberler veririm hepinize
Ne guzel. Cok sevindim canim. Pek anlamam but islerden ama insallah hersey yolunda gider ve yavrunu Rabbim nasip eder Sanakuzucum tedavim bitti transfer oldu yavrucugumtest günümü bekliyorum
kuzum Amin Allah razı olsun, bugün 3 uncu gündu, 29 u test günüminsallah Canım mium o kadar mutlu olurum ki dunyalar benim olur ugrasacak hic takatim kalmadi nolur kendiliginden gelsin
ayy cok heyecanli canim benim hayirli olsun insallah melegin tutunmustur sanane zaman test yapacaksin peki?belki cikar simdi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?