Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He yaaa bunlar cok üzüyor seni bak ben hic uzmuyom demiii:confused:
asla :D
ne münasebet la:rolleyes:
ne tesaduftur ki kuzum doğum günüm test günüm :KK42::dua:tevafuk mudur Rabbim denk getirdi sanırım kuzucum:KK36:
inşallah olumlu sonuçlanacak ve ileride hatırlayıp gülümseyeceğiz..

test günü doğum gününe denk geldiydi hatırlar mısın saydın diyeceğiz:21:

belki aşılamaya bile gerek kalmayacak balım:KK60:
insallah Canım mium o kadar mutlu olurum ki dunyalar benim olur ugrasacak hic takatim kalmadi nolur kendiliginden gelsin :(

kuzucum tedavim bitti transfer oldu yavrucugum :KK36:test günümü bekliyorumHoppa
ayy cok heyecanli canim benim hayirli olsun insallah melegin tutunmustur sana:KK36::anne:ne zaman test yapacaksin peki?belki cikar simdi yapsan

Belkide bilerek demişlerdir muslumanlar icin en kutsal gün bence onlarin oyunudur bu..
Black Friday (Kara Cuma) ABD'de Şükran Günü'nünden sonraki ilk Cuma (Kasım ayının dördüncü Cuma günü) gününe denk gelen güne verilen addır. Black Friday, 1952'den bu yana ABD'de Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilir ve birçok ünlü marka ürünlerinde ciddi indirimler ve fırsatlar düzenler.12

insallah Canım mium o kadar mutlu olurum ki dunyalar benim olur ugrasacak hic takatim kalmadi nolur kendiliginden gelsin :KK43:

ayy cok heyecanli canim benim hayirli olsun insallah melegin tutunmustur sana:KK36::anne:ne zaman test yapacaksin peki?belki cikar simdi yapsan
kuzum Amin Allah razı olsun, bugün 3 uncu gündu, 29 u test günüm HoppaRabbim tedavisiz nasip etsin insallah kuzucum sana:KK36:

Back
X