Kibar yazınca son sayfada mı çıkıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kibar yazınca son sayfada mı çıkıyor
ablacım derdin sıkıntın neyse onla geçmiş gitsin olsun, rabbim birdaha yaşatmasın, gönül ferahlığı versin sana@60kiloyum Cancazım naptın kilo bildirdinmi bakamadım ortim mortim
Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...
Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir
Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..
Anammmm begumun içinden sporcu çıktı tatlı sen nelere kadirsindururun dünyayı inecek var,spor eklemem lazım
perşembe sporum
25 dk jillan=100 puan + 40 dk eliptik=160 puan+ 20 dakika bölgesel egzersiz=60 puan
toplam= 320 puan
@MiuLego kaptanım hangi hareketleri yapacaktık hatırlamadığımdan ortaya karışık bişeyler yaptım
*jillan yapıldı
* 15x3 set lunge (1 kg ağırlıkla)
* 15x3 set side lunge (1 kg ağırlıkla)
*15x3 set butt bridge
*20x3 set squat (yanlız bu normal squatta sağ dizimi acayip ağrıyo sanırım yanlış hareket yaptım)(2x1 kg ağırlıkla)
*20x3 set sumo sguat (3 kg dambılla)
*15x3 geriye bacak atma (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
15x3 yerde yatıp yukarı aşağı bacak hareketi (ayakta 2 kg ağırlık bağlıyken)
tatlıyı yakıyım diye parçaladım kendimi![]()
Abla geçen cumartesi pazar pazartesi migrenim tuttu. Normalde beş gün sürer dayanırdım fakat pazartesi dayanamadım doktora gittim. MR filan tahlillrrden sonra kansızlık sinüzit ve boyunda sıkıntı çıkt. Bunlar biraraya gelince migren de üstüne oluncaoyyyyyyyyy kuzu kaçırmışım bengeçmiş olsun canım , ne oldu hayırdır ?
Oluruz değil mi hele bitsin şu tedaviPortim üzülme balım bak bana bi ayağı sakatladim geldi hemencecik artı 2 kilo 8 gunde ciss coss yedim mi hayır ama full yatış ayak devamlı sandalye de koltukta ama bak bi hafta dikkat aha gitti bile 1.2 üzme kendini bi iyiles önce sonra morti oluruz senle balım gider artilar
Maşallah nevrestem yine sallatacaksin heee
Ayıp ettin be oluruz tabi ki de bize kilo mu dayanırAbla geçen cumartesi pazar pazartesi migrenim tuttu. Normalde beş gün sürer dayanırdım fakat pazartesi dayanamadım doktora gittim. MR filan tahlillrrden sonra kansızlık sinüzit ve boyunda sıkıntı çıkt. Bunlar biraraya gelince migren de üstüne oluncaDoktor ilaçlar verdi pazartsiden beri kullanıyorum.
Oluruz değil mi hele bitsin şu tedavicanım vaytım
![]()
Sen yapmazsın nevom güven yüzde yüzzzzzz@MiuLego öğretmenler günü için kocaman bir pasta yaptırmıştım...Tadına bile bakmadım
Şimdi can çeker yoksa resim eklerdim...![]()
Daha kahvaltı bile yapmadımBu neeeee
Sen efsanesin be nevoooıo![]()
Nevoşummmn
Sağol canımMaşallah nevrestem yine sallatacaksin heee
sorma ece sorma,bu akşam eşimin maça gitme durumu varmış belki yine yaparım böylebi spor du bakalımAnammmm begumun içinden sporcu çıktı tatlı sen nelere kadirsin
Haklısın tabi. Siz de iyiliği mız için söylüyor sunuz. Ben çok yoruldum 1 haftadır. Insanlara yetisecem servis yapacam diye kendim yemedi m ya da ayakta atistirdim ne bulduysam. Siz durun da ben bi Internete gireyim de diyemiyorum. Şu anda bir yandan bebek emziriyorum mesela. Inşallah bu ilk ve son olsun arti çıktığım.hangi ortamda olursak olalım , misafirlikte ya da misafirmiz var ... orda burda hiç farketmez ... istemezsek zararlı şeyler yemeyiz hatice .
Simit ya da poğaça görürdüm bazen sabah menülerinde ..kaptanım hastanede idim tüm gün ... onu bulup yedim ...
Iııı ıhhh .... poğaçaya simite ulaşan ... bir küçük yoğurda ayrana .. bir muza elmaya ... biraz fındık vs ye de ulaşır ..hastane kantinlerinde hepsi var ...
Misafirlikte de öyle ... çorbamız ..salatamız ..et yemeğimiz ... zeytinyağlımız ... yoğurdumuz .sofralarımızın olmazsa olmazıdır ... o kadar seçenek arasında cızı cozu seçmeyecek olan biziz
Sağol canımNevoşummmntebrik ederim
![]()
Mekik yapamıyorum canım çok denedim, bel sokumu mu oluyor Ordaki kemiğim çok acıyor.
Pilates de ki karın hareketlerinin hepsinin olduğu bir video olsa süper olur